Prerja e tapetit, qilimit dhe tapetit me prerës lazer

Tapet, qilim dhe qilim Prerje me laser

Prerje precize e tapetit me prerës lazer

Prerja e qilimave industriale dhe qilimave komerciale është një tjetër aplikim kryesor i laserëve CO2.

Në shumë raste, tapeti sintetik pritet me pak ose aspak karbonim dhe nxehtësia e gjeneruar nga lazeri vepron në mbylljen e skajeve për të parandaluar fërkimin.

makinë prerëse tapetesh me lazer
prerje me laser tapeti

Shumë instalime të specializuara tapetesh në karroca motorike, avionë dhe aplikacione të tjera të vogla me pamje katrore përfitojnë nga saktësia dhe komoditeti i prerjes paraprake të tapetit në një sistem prerjeje lazer me shtrat të sheshtë me sipërfaqe të madhe.

Duke përdorur një skedar CAD të planit të dyshemesë, prerësi lazer mund të ndjekë skicën e mureve, pajisjeve dhe kabinetit - madje duke bërë prerje për shtyllat mbështetëse të tavolinës dhe shinat e montimit të sediljeve sipas nevojës.

qilim i prerë me lazer

Kjo foto tregon një seksion qilimi me një prerje të shtyllës mbështetëse të trepanuar në qendër.Fijet e tapetit shkrihen nga procesi i prerjes me lazer, i cili parandalon fërkimin - një problem i zakonshëm kur qilimi pritet mekanikisht.

qilim i prerë me lazer

Kjo foto ilustron skajin e prerë pastër të seksionit të prerë.Përzierja e fibrave në këtë qilim nuk shfaq shenja shkrirjeje ose shkrirjeje.

Materialet e tapetit të përshtatshme për prerje me lazer:

Jo të endura
Polipropileni
Poliestër
Pëlhurë e përzier
EVA
Najloni
Lëkurë

Industria e aplikueshme:

Tapeti i dyshemesë, tapeti me logo, tapeti i derës, shtrimi i tapetit, tapeti nga muri në mur, tapeti joga, tapeti i makinës, tapeti i avionëve, tapeti detar, etj.

Rekomandim për makinën lazer

Prerja e madhësive dhe formave të qilimave, tapeteve dhe qilimave të ndryshme me makinë prerëse lazer.
Performanca e tij me efikasitet dhe performancë të lartë do të përmirësojë cilësinë e prodhimit tuaj, duke kursyer kohë dhe kosto.

Prerës me lazer

Prerës me lazer CO2 për materiale me format të madh

ZONAT E PUNËS MUND TË PERSONALIZOHEN

Gjerësia: 1600 mm ~ 3200 mm (63 in ~ 126 in)

Gjatësia: 1300 mm ~ 13000 mm (51 in ~ 511 in)

Shikoni Makinë Prerëse Laser për Tapetin në Veprim!

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Lini Mesazhin tuaj:

whatsapp +8615871714482