Motong Karpét, Mat sareng Karpét nganggo Pamotong Laser

Laser motong Karpét, Mat jeung Karpét

motong karpét tepat kalawan cutter laser

Motong karpét industri sareng karpét komérsial mangrupikeun aplikasi utama laser CO2.

Dina loba kasus, karpét sintétik dipotong kalawan saeutik atawa euweuh charring, sarta panas dihasilkeun ku tindakan laser pikeun ngégél edges pikeun nyegah fraying.

mesin motong karpét laser
motong laser karpét

Seueur pamasangan karpét khusus dina gerbong motor, pesawat, sareng aplikasi footage kuadrat leutik anu sanés kauntungan tina katepatan sareng genah gaduh precut karpét dina sistem motong laser flatbed ageung.

Nganggo file CAD tina rencana lantai, pamotong laser tiasa nuturkeun garis témbok, alat-alat, sareng kabinét - bahkan ngadamel potongan pikeun tulisan dukungan méja sareng rel pemasangan korsi upami diperyogikeun.

karpét motong laser

Poto ieu nunjukkeun bagian tina karpét kalayan cutout pos dukungan anu dipasang di tengah.Serat karpét dihijikeun ku prosés motong laser, anu nyegah fraying - masalah umum nalika karpét dipotong sacara mékanis.

karpét motong laser

Poto ieu ngagambarkeun ujung potong bersih tina bagian cutout.Campuran serat dina karpét ieu henteu nunjukkeun tanda-tanda lebur atanapi hangus.

Bahan karpét cocog pikeun motong laser:

Non-anyaman
Polipropilén
Poliéster
Kain adun
EVA
Nilon
Kulit kulit

Industri lumaku:

Karpét lantai, karpét logo, doormat, inlaying karpét, témbok ka témbok karpét, mat yoga, tikar mobil, karpét pesawat, tikar laut, jsb.

Rekomendasi mesin laser

Motong ukuran sareng bentuk rupa-rupa karpét, tikar sareng karpét nganggo mesin motong laser.
Kinerja anu cekap sareng luhur bakal ningkatkeun kualitas produksi anjeun, ngahémat waktos sareng biaya.

Pamotong laser

CO2 laser cutter pikeun bahan badag-format

Wewengkon Gawé bisa disaluyukeun

Rubak: 1600mm ~ 3200mm (63in ~ 126in)

Panjangna: 1300mm ~ 13000mm (51in ~ 511in)

Tonton Mesin Pemotong Laser pikeun Karpét dina Aksi!

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Ninggalkeun Pesen anjeun:

whatsapp +8615871714482