Motong Nurani, Mat na rug ku laser cutter - Wuhan Golden laser Co., Ltd

Motong Nurani, Mat na rug ku laser cutter

Laser motong Nurani, Mat na rug

motong karpét tepat kalawan cutter laser

The motong tina Carpets industri jeung Carpets komérsial nyaéta aplikasi utama sejen tina lasers CO2.

Dina loba kasus, karpét sintétik dipotong kalayan saeutik atawa euweuh charring, sarta panas dihasilkeun ku meta laser mun ngégél edges pikeun nyegah fraying.

laser mesin motong karpét
motong laser karpét

Loba pamasangan karpét husus dina peringkat pelatih motor, pesawat, sarta aplikasi kuadrat-footage leutik lianna kauntungan tina precision tur genah tina ngabogaan precut karpét dina badag-aréa Sistim motong flatbed laser.

Maké file CAD tina rencana lantai, anu cutter laser bisa turutan outline tina tembok, panerapan, sarta cabinetry - malah nyieun cutouts pikeun tulisan rojongan tabel sarta korsi ningkatna rel sakumaha diperlukeun.

laser cut karpét

poto ieu nunjukeun hiji bagian tina karpét ku cutout rojongan pos trepanned di pusat. Serat karpét anu datar ku prosés motong laser, nu nyegah fraying - masalah umum lamun karpét anu mechanically motong.

laser cut karpét

poto ieu illustrates ujung bersih motong tina bagian cutout. The adun tina serat di karpét ieu némbongkeun euweuh tanda lebur atawa charring.

bahan karpét cocog pikeun motong laser:

Non-anyaman
polipropilén
poliéster
blended lawon
Eva
nilon
Leatherette

Industri lumaku:

Lantai karpét, logo karpét, doormat, karpét inlaying, témbok jeung témbok karpét, yoga mat, mat mobil, pesawat karpét, mat laut, jsb

Laser rekomendasi mesin

Cutting sizes and shapes of various carpets, mats and rugs with the laser cutting machine. Its high efficiently and high performance will improve your production quality, saving time and cost.

laser cutter

CO2 laser cutter pikeun bahan badag-format

Gawe bareng wewengkon bisa ngaropéa

Lebar: 1600mm ~ 3200mm (63in ~ 126in)

Panjangna: 1300mm ~ 13000mm (51in ~ 511in)

karpét mesin motong laser

Watch laser motong Mesin pikeun Nurani di Aksi!

Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami