CO₂ Laser Fashion lan Busana Industry - Wuhan Golden Laser Co., Ltd
Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

CO₂ Laser Fashion lan Industri Clothing

Laser CO₂ FOR Sandhangan

GOLDEN Laser mbangun mesin laser CO₂ kanggo nglereni single ply, belang lan plaid rasukan, rasukan dicithak lan utamané kanggo adat digawe supaya cocog siji.

MTM dhuwur efisien (digawe-kanggo-langkah) karo sistem nglereni laser cerdas.

Mission: Efisien / Material nyimpen / nyimpen / Zero persediaan / Intelligent Labor

apparel fashion

Laser Cutting lan Engraving ing Industry Clothing

Kanthi akeh popularitas tekstil, industri fashion lan apparel ngembangaken kanthi cepet. Lan iku dadi luwih cocok kanggo proses industri kayata nglereni lan engraving. Sintetis uga bahan alami sing saiki asring Cut lan ukir karo sistem laser . Saka rasukan rajutan, bolong rasukan, rasukan lentur, rasukan jahitan kanggo Nonwovens lan felts, meh kabeh jinis rasukan bisa laser diproses.

VS. Tailoring Traditional laser Cutting

Ing Tailoring conventional, nglereni manual sing paling akèh dipigunakaké, ngiring dening nglereni mechanical. Loro cara Processing iki Applied kanggo dhuwur-volume karya nglereni, lan nglereni akurasi ora dhuwur. Mesin nglereni Laser cocok kanggo cilik-volume, multi-macem sandhangan Tailoring, utamané kanggo fashion cepet lan sandhangan adat.

Nglereni manual tradisional wis dhuwur dikarepake ing cutter pola lan burrs sawise nglereni. Nglereni Laser wis konsistensi dhuwur lan pinggiran sealing otomatis.

Kajaba iku, kita nyedhiyani desain CAD, AUTO Marker, tingkatan otomatis, lunak photo digitizer otomatis karo nglereni laser kanggo entuk Processing otomatis.

sandhangan nglereni laser

Apa milih laser kanggo sandhangan adat?

GOLDEN Laser mbangun solusi laser kustomisasi pribadi ing industri fashion lan sandhangan.

dhuwur tliti

Dibandhingake karo nglereni alat, ing nglereni laser nduweni kaluwihan saka dhuwur tliti, kurang Consumables, sudhut Motong resik, lan sudhut nutup otomatis.

daya pegawe

Otomatis nyarang, dipakani otomatis lan nglereni laser dadi, kompatibel karo massa produksi lan sampling, nyimpen panèn manual nyebar lan nggawe pola.

saving Material

Nggunakake piranti lunak nyarang profesional kanggo nambah praktis materi dening paling 7%. Nol jarak antarane pola bisa co-pinggiran Motong.

dhigitalisasi

lunak paket profesional, gampang kanggo entuk ngrancang pola, making panandha, foto digitizer lan tingkatan. Pola data gampang kanggo ngatur ing PC.

produksi fleksibel

Bolongan (perforating), ngudani, hollowing, engraving, ngarepke obtuse nglereni, Processing format Ultra-dawa, mesin laser bisa nangani katrangan samubarang becik.

We are setya kanggo ngewangi sampeyan berkembang lan nganyari produksi luwih gampang lan luwih apik karo sistem laser warna kita.

Kita CO 2laser sing becik kanggo nglereni lan engraving sawetara saka sudhut rasukan lan tekstil.

Kanthi GOLDEN Laser kang CO 2mesin laser kanggo industri fashion lan sandhangan, siji-ply rasukan bisa laser Cut cepet lan efisien, sarta ukir lan perforated tenanan muter muter. Mulane sampeyan entuk luwih productively karo laser tinimbang karo piso.

Njupuk kauntungan saka GOLDEN Laser kang CO mesin laser, kanggo dadi pimpinan ing pasar.

Mesin Featured:

CO 2flatbed mesin nglereni laser karo conveyor

Galvo laser muter muter nglereni lan engraving machine

CO 2 laser kanggo motong kanggo plaids lan ngudani kain

Vision laser kanggo motong kanggo kain dicithak

Laser mesin nglereni mati kanggo stiker termenung

textile

Apa jenis kain cocok kanggo proses laser CO2?

Polyester, aramid, Kevlar, Fleece, Cotton, polypropylene, Polyurethane, Fiberglass, Spacer rasukan, Felt, Silk, Filter ngemuli, tekstil technical, tekstil tiron, Foam, Fleece, materi Velcro, rajutan kain, bolong rasukan, Plush, Polyamide, etc .

Muaturun mesin laser ngisor
kanggo fashion lan industri sandhangan

mesin laser CO2 GOLDEN Laser kang becik kanggo nglereni lan engraving tekstil karo tliti lan keluwesan ing produksi.

Laser Cutting Machine CJGS-160300LD

kacepetan dhuwur kain sandhangan nglereni laser karo conveyor lan otomatis pakan. struktur Y-sumbu pindho. 80 watt ~ 150 watt

Galvo Laser Cutting lan Perforating Machine

A mesin laser Versatile sing bisa nindakake loro-lorone nglereni lan perforating kanggo slempang, polyester, microfiber, malah babagan kain.

Laser Cutter karo kamera

dipakani dadi, otomatis pangenalan lan laser nglereni rasukan dicithak lan label apparel. area Scan 1500mm × 900mm