CO₂ laser pikeun Pantun sarta Busana Industri - Wuhan Golden laser Co., Ltd
Laser motong Mesin, laser ukiran Mesin, Galvo laser Mesin - Golden laser

CO₂ laser pikeun Pantun sarta Industri Busana

Laser CO₂ pikeun pakean

Golden laser constructs mesin laser CO₂ pikeun motong tunggal ply, belang sarta plaid fabrics, fabrics dicitak tur hususna keur custom dijieun urutan cocog tunggal.

MTM tinggi efisien (dijieun-to-ukuran) kalawan sistem motong laser calakan.

Misi: Cekap / Bahan nyimpen / nyimpen / Zero inventory / calakan Buruh

apparel fashion

Laser motong sarta ukiran dina Industri Busana

Jeung popularitas tumuwuh tina tékstil, industri fashion jeung apparel ieu ngembang pesat. Sarta biasa jadi leuwih cocog pikeun prosés industri kayaning motong sarta ukiran. Sintétik ogé bahan alami ayeuna mindeng motong na engraved kalawan sistem laser . Ti fabrics knitted, bolong fabrics, fabrics elastis, fabrics ngaput pikeun nonwovens na felts, ampir sakabeh tipe fabrics tiasa laser diprosés.

Bobodoran Tailoring Tradisional laser motong

Dina tailoring konvensional, motong manual anu paling loba dipaké, dituturkeun ku motong mékanis. Duanana padika ngolah ieu téh dilarapkeun ka luhur-volume pagawean motong, sarta motong akurasi teu luhur. Mesin motong laser téh cocog pikeun leutik-volume, multi-rupa pésta tailoring, hususna keur fashion saum sareng pakean adat.

Motong manual Tradisional ngabogaan paménta tinggi dina cutter pola na burrs sanggeus motong. Motong laser boga konsistensi tinggi na ujung sealing otomatis.

Sajaba ti éta, urang nyadiakeun design CAD, Otomatis kamajuan, grading otomatis, software poto digitizer otomatis kalayan motong laser pikeun ngahontal processing otomatis.

pakean motong laser

Naha milih laser keur pakean adat?

Golden laser constructs solusi laser of kustomisasi pribadi di industri fashion jeung pakéan.

precision tinggi

Dibandingkeun jeung motong alat, nu motong laser boga kaunggulan precision tinggi, kirang consumables, edges cut bersih, sarta edges disegel otomatis.

hemat buruh

Otomatis nyarang, dahar otomatis tur motong laser kontinyu, cocog sareng produksi masal sarta sampling, nyimpen labors of manual nyebarkeun jeung pembuatan pola.

hemat bahan

Paké software nyarang profésional pikeun ngaronjatkeun utilization bahan ku sahanteuna 7%. The enol jarak antara pola tiasa ko-ujung sapotong.

digitalisasi

pakét software profésional, gampang pikeun ngahontal ngarancang pola, pembuatan kamajuan, poto digitizer na grading. Pola data téh gampang pikeun ngatur di PC.

produksi fléksibel

Liang (perforating), strips, hollowing, ukiran, sudut obtuse motong, pamrosésan format ultra-lila, mesin laser tiasa ngadamel rinci sagala sampurna.

Kami komitmen ka nulungan anjeun ngamekarkeun tur ngomean produksi anjeun leuwih gampang sarta leuwih hadé jeung sistem laser beragam urang.

Kami CO 2lasers anu idéal pikeun motong sarta ukiran rupa-rupa fabrics sarta tékstil.

Kalawan emas laser urang CO 2mesin laser pikeun industri fashion sarta pakéan, single-ply fabrics bisa laser motong saum sareng efisien, kitu ogé engraved na perforated delicately gulung gulung. Kituna anjeun ngahontal leuwih productively kalawan laser tinimbang jeung péso.

Ngamangpaatkeun emas laser urang CO mesin laser, pikeun jadi pamimpin di pasar Anjeun.

Mesin Artikel:

CO 2flatbed mesin motong laser jeung conveyor

Galvo laser roll gulung motong sarta ukiran mesin

CO 2 laser cutter pikeun plaids na strips lawon

Visi laser cutter pikeun lawon dicitak

Laser mesin motong paeh pikeun stiker reflective

tékstil

Jenis lawon anu cocog pikeun ngolah laser CO2?

Poliéster, Aramid, Kevlar, Fleece, Kapas, polipropilén, Polyurethane, orat, Spacer fabrics, dirasakeun, Sutra, Filter fleece, tékstil teknis, tékstil sintétik, Foam, Fleece, bahan Velcro, knitted fabrics, bolong fabrics, Plush, Polyamide, jsb .

Kami ngarékoméndasikeun mesin laser handap
pikeun fashion jeung industri pakéan

mesin laser CO2 emas laser urang anu idéal pikeun motong sarta ukiran tékstil jeung precision sarta kalenturan di produksi.

Laser motong Mesin CJGS-160300LD

speed tinggi lawon pésta motong laser jeung conveyor tur otomatis-feeder. Struktur Y sumbu-ganda. 80 watt ~ 150 watt

Galvo laser motong na Perforating Mesin

A mesin laser serbaguna anu bisa ngalakukeun duanana motong na perforating pikeun jerseys, poliéster, microfiber, sanajan manteng lawon.

Laser cutter kalayan kaméra

dahar kontinyu, otomatis-pangakuan sarta laser motong fabrics dicitak tur labél apparel. aréa Scan 1500mm × 900mm