Laser Cutting saka Insulation Materials - Wuhan Golden Laser Co., Ltd

Laser Cutting saka Insulation Materials

Nglereni Laser wis ngganti piso tradisional nglereni mboko sithik. Boten kados paling saka bahan non-logam, bahan jampel mbutuhake fungsi optimal lan kekiatan. Supaya bisa ketemu efficiency ngédap termal, kekuatan dhuwur, bobot kurang lan shrinkage kurang ing suhu gedhe banget, komposisi saka materi termal jampel banget Komplek, utawa luwih khusus kanggo njlèntrèhaké - angel kanggo Cut. Riset lan Teknologi tim kita nemokke khusus mesin nglereni laser karo daya ora nyukupi kanggo fitur kuwi.

bahan jampel digunakake kanggo macem-macem aplikasi:

Reciprocating mesin, gas lan uap turbin, jampel pipe, jampel industri, jampel marine, jampel aerospace, jampel automobile, lan sapiturute

Ana macem-macem bahan jampel:

Rasukan, kain asbes, foil lan sapiturute

Khas Insulation Materials Aplikasi:

mesin reciprocating, Gas & uap turbin, sistem Exhaust, kompartemen Engine, jampel Pipe, jampel Industrial, jampel Marine, Aerospace jampel, jampel Acoustic

Bahan utama: 

Fiberglass, Wool Mineral, Selulosa, Fibers Natural, Polystyrene, Polyisocyanurate, Polyurethane, vermiculite lan Perlite, Urea-formaldehida Foam, semèn agrégat Foam, phenolic umpluk, facings Insulation

Conto saka bahan jampel nglereni laser:

bahan jampel
bahan jampel
bahan jampel
bahan jampel
bahan jampel

Key pentinge nglereni laser kanggo bahan jampel:

Lingkungan Proteksi, ora nglereni bledug utawa fraying.

Njaga kesehatan operator, ngurangi partikel bledug mbebayani karo nglereni piso.

Nyimpen biaya lan Consumables glathi nyandhang biaya.

Muaturun mesin laser iki kanggo nglereni saka bahan jampel:

JMC Series

• Gear rak Mimpin

• laju, dhuwur tliti

• Vacuum conveyor

• Various wilayah apa pilihan

Jinis laser:
CO₂ Laser kaca / CO₂ RF Laser

Daya Laser:
150 watt ~ 800 watt

Makarya area:
Length 2000mm ~ 13000mm, Jembar 1600mm ~ 3200mm

Aplikasi:
tekstil Technical, rasukan industri, etc.

Watch laser machine nglereni kanggo bahan jampel ing tumindak!

Yen sampeyan pengin informasi liyane ( laporan testing sampel, map distribusi customer, Tur request ... ), hubungi kita saiki!

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita