Mesin Nglereni Laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Laser Galvo - Laser Emas

Nglereni Laser Bahan Isolasi lan Bahan Protektif

Nglereni laser ngganti nglereni piso tradisional kanthi bertahap. Ora kaya umume bahan non-logam, bahan bahan jampel mbutuhake fungsi lan daya tahan optimal. Kanggo nggayuh efisiensi termal sing luar biasa, kekuatan dhuwur, bobot kurang lan nyusut sithik ing suhu sing gedhe banget, komposisi bahan isolasi termal rumit banget, utawa luwih khusus kanggo nggambarake - angel dipotong. Tim riset lan teknologi nggawe mesin pemotong laser kanggo fitur kasebut.

Nggunakake mesin pemotong laser dikembangake dening goldenlaser, bisa ngasilake produk kanthi efisien saka meh kabeh tekstil teknis lan bahan komposit ing industri insulasi lan pelindung, ora preduli sepira komplek bentuke, utawa sepele utawa gedhe produk kasebut. Nalika nglereni, proses nglereni laser nutup kabeh pinggiran bahan sintetis sing gampang rusak lan diresiki. Proses iki, bisa uga nyegah fraying mbesuk, supaya bisa dipercaya produk sing bakal bertahan.

Bahan jampel digunakake kanthi akeh kanggo macem-macem aplikasi:

Mesin bales,

Turbin gas lan uap,

Isolasi pipa,

Kompartemen mesin,

Isolasi industri,

Isolasi laut,

Isolasi ruang angkasa,

Isolasi otomotif,

Isolasi akustik,

Sistem knalpot, lsp.

Bahan Isolasi Utama kanggo Laser Cutting

Fiberglass, Mineral Wol, Cellulose, Serat Alami, Polystyrene, Polyisocyanurate, Polyurethane, Vermikulit lan Perlite, Urea-formaldehyde Foam, Cementitious Foam, Phenolic Foam, Insulasi Facings, lsp.

bahan jampel
bahan jampel
bahan jampel
bahan jampel
bahan jampel

Kaluwihan Nglereni Laser

Akurasi sing dhuwur lan tingkat toleransi sing apik

Nggawe géomètri sing kompleks banget

Pinggir sing luwih alus lan rampung sing luwih resik

Ngirit biaya - Ora nganggo blades sing nganggo biaya

Nguripake cepet - Cepet nggawe bagean sing bentuke khusus ngilangi ngenteni alat

Ora nganggo alat - Proses nglereni laser bisa dibaleni kanthi presisi sing padha

Rekomendasi Mesin

Disaranake mesin laser ing ngisor iki kanggo nglereni bahan isolasi lan bahan protèktif

Pemotong Laser Flatbed

• Gir lan Rak sing Didhukung

• Kacepetan dhuwur, presisi tinggi

• conveyor vakum

• Macem-macem wilayah kerja sing opsional

Jinis laser:
Laser kaca CO₂ / Laser CO₂ RF

Tenaga laser:
150 watt ~ 800 watt

Area kerja:
Panjang 2000mm ~ 13000mm, Jembar 1600mm ~ 3200mm

Aplikasi:
Tekstil tekstil, kain industri, lsp.

Watch mesin nglereni laser kanggo bahan insulasi!

Kita seneng menehi saran babagan solusi nglereni laser kanggo bahan isolasi, bahan protèktif lan uga kanggo industri aplikasi tartamtu. Kanggo entuk informasi luwih lengkap (conto conto conto uji coba, peta distribusi pelanggan, panjaluk demo…), hubungi saiki!

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita