Laser motong tina Bahan insulasi - Wuhan Golden laser Co., Ltd

Laser motong tina Bahan insulasi

Motong laser geus ngaganti péso tradisional motong laun. Teu kawas lolobana bahan non-logam, bahan insulasi merlukeun fungsionalitas optimal sarta durability. Dina urutan papanggih efisiensi istiméwa termal, kakuatan tinggi, beurat lemah sareng shrinkage low dina suhu kaleuleuwihan, komposisi bahan insulasi termal pisan kompléks, atawa leuwih husus pikeun ngajelaskeun - hésé motong. Panalungtikan sarta téhnologi tim kami nimukeun husus mesin motong laser jeung kakuatan nyukupan pikeun fitur sapertos.

bahan insulasi nu loba dipaké pikeun aplikasi béda:

Reciprocating mesin, gas jeung uap PLTMH, insulasi pipe, insulasi industri, insulasi laut, insulasi aerospace, insulasi mobil, sarta sajabana

Aya tipena béda bahan insulasi:

Fabrics, lawon asbés, foil jeung sajabana

Has insulasi Bahan Aplikasi:

mesin Reciprocating, Gas & uap PLTMH, sistem knalpot, compartments Engine, insulasi pipe, insulasi Industrial, insulasi Kelautan, Aerospace insulasi, insulasi akustik

Bahan utama: 

Orat, wol Mineral, Selulosa, serat Pengetahuan Alam, Polystyrene, Polyisocyanurate, Polyurethane, Vermiculite na perlit, Urea-formaldehida Foam, Cementitious Foam, Phenolic busa, Facings insulasi

Sampel bahan insulasi motong laser:

bahan insulasi
bahan insulasi
bahan insulasi
bahan insulasi
bahan insulasi

Konci pentingna motong laser pikeun bahan insulasi:

perlindungan lingkungan, henteu motong debu atawa fraying.

Ngajagi kaséhatan operator urang, ngurangan partikel lebu ngabahayakeun kalawan motong péso.

Nyimpen ongkos na consumables wilah ngagem ongkos.

Kami ngarékoméndasikeun ka mesin laser handap pikeun motong bahan insulasi:

Magrib Series

• Gear rak disetir

• speed High, precision tinggi

• vakum conveyor

• Ragam wewengkon kerja pilihan

Jenis laser:
CO₂ laser gelas / CO₂ RF laser

Kakuatan laser:
150 watt ~ 800 watt

Gawe bareng aréa:
Panjang 2000mm ~ 13000mm, Width 1600mm ~ 3200mm

Aplikasi:
tékstil Téknis, fabrics industri, jsb

Lalajo laser mesin motong pikeun bahan insulasi dina peta!

Upami anjeun hoyong informasi leuwih ( laporan nguji sampel, peta sebaran customer, demo pamundut ... ), mangga ngahubungan kami ayeuna!

Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami