Prerje Laser e Materiale izolim - Wuhan Golden Laser Co, Ltd

Laser Cutting e Materiale izolim

Laser prerja është zëvendësuar thikën tradicionale prerja gradualisht. Ndryshe nga shumica e materialeve jo-metalike, materiale izoluese kërkojnë funksionalitetin optimale dhe qëndrueshmëri. Në mënyrë që të përmbushë të jashtëzakonshme efikasitetin termike, forca të lartë, peshë të ulët dhe tkurrje të ulët në temperatura të tepërta, përbërja e materialeve izoluese termike është shumë komplekse, ose më saktësisht për të përshkruar - vështirë për të prerë. Hulumtimi dhe teknologji ekipi ynë shpikur veçantë makinë prerjes lazer me fuqi të mjaftueshme për karakteristika të tilla.

Materialet izoluese janë përdorur gjerësisht për aplikime të ndryshme:

Reciprok motorët, gaz dhe avull turbinat, izolimin tub, izolimin industriale, izolimin detare, izolimin e hapësirës ajrore, izolimin automobil, dhe etj

Ka lloje të ndryshme të materialeve izoluese:

Fabrics, rroba asbest, nxjerr në pah dhe etj

Materialet për izolim tipike Aplikime:

motorët reciprok, gazit dhe avullit turbina, sistemet e shter, compartments Engine, izolimin tub, izolimin Industrial, izolimin Detare, Hapësirë ​​ajrore izolimin, izolim akustik

Materialet kryesore: 

Tekstil me fije qelqi, Lesh Mineral, Celuloza, fibra natyrale, plastik, Polyisocyanurate, poliuretani, Vermiculite dhe perliti, ure-formal Foam, çimentoje Foam, Phenolic shkumë, facings izolim

Mostrat e materialeve izoluese prerjes lazer:

materiale izoluese
materiale izoluese
materiale izoluese
materiale izoluese
materiale izoluese

Rëndësia kryesore e prerjes lazer për materialet izoluese:

Mbrojtja e mjedisit, nuk ka prerje pluhur ose fraying.

Mbrojtjen e shëndetit të operatorit, duke reduktuar grimcat e dëmshme pluhurit me prerje thikë.

Kosto kursim dhe harxhuese blades veshin kosto.

Ne rekomandojmë makinë vijim lazer për prerjen e materialeve izoluese:

JMC Series

• Gear Rack Driven

• shpejtësi të lartë, saktësi të lartë

• transportues vakum

• fusha të ndryshme të punës optional

Type Laser:
CO ₂ Laser qelqi / CO ₂ RF Laser

Fuqia Laser:
150 watts ~ 800 watts

Zona e punës:
Length 2000mm ~ 13000mm, Gjerësia 1600mm ~ 3200mm

Aplikimi:
tekstile teknike, pëlhura industriale, etj

Shikojnë lazer machine për materiale izoluese në veprim!

Nëse dëshironi më shumë informacion ( raport testimi të mostrës, konsumatorit Harta e shpërndarjes, kërkesa demo ... ), ju lutemi na kontaktoni tani!

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni