Ласерска машина за сечење, машина за ласерско гравирање, Галво ласерска машина - златен ласер

Машина за ласерско сечење Vision

GOLDENLASER Целосна палета на системи за ласерско сечење со визуелна камера

Напредно ласерско сечење на печатени ткаенини и текстил со сублимација на боја, ткаени или извезени етикети, апликации, печатени етикети, бројки, букви, логоа…

Професионалните машини за ласерско сечење на Goldenlaser со систем за видување се развиени со долгогодишно искуство во напредната технологија за завршна обработка.Goldenlaser се стреми да ве поттикне со решенија за ласерско сечење за да донесе исклучителен квалитет, паметна обработка и ненадмината точност во вашиот работен тек.

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
WhatsApp
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја