Puthje-prerje me laser

Laser puthje prerje etiketë PET

Prerja me puthje me laser është një teknikë prerjeje e specializuar dhe precize që përdor një lazer për të krijuar prerje të cekëta ose vija në një material të hollë, fleksibël duke lënë të paprekur pjesën e poshtme ose nënshtresën.Ky proces përdoret shpesh në industri të ndryshme, duke përfshirëetiketëprodhimi, paketimi dhe prodhimi grafike, ku qëllimi është të prodhohen produkte të mbështetura me ngjitës, ngjitëse, etiketa ose forma të ndërlikuara me skaje të pastra dhe të mprehta.

Prerja me puthje me laser ofron disa avantazhe, duke përfshirë saktësinë e lartë, shpejtësinë dhe aftësinë për të prerë forma të ndërlikuara me detaje të imta.Përdoret zakonisht në aplikime ku ruajtja e integritetit të suportit ose të nënshtresës është thelbësore, pasi siguron trajtim dhe aplikim të lehtë të produktit përfundimtar.

Prerja me puthje me lazer është një teknikë prerjeje e bazuar në lazer që shënon ose pret me delikatesë materiale të hollë e fleksibël, duke lejuar që shtresa e sipërme të ndahet pastër nga mbështetja e saj duke ruajtur integritetin e nënshtresës së poshtme.Kjo metodë përdoret gjerësisht për prodhimin efikas të artikujve të mbështetur me ngjitës si etiketat, etiketat dhe grafika në formë të personalizuar.

Prerja me puthje me lazer ngre lart etiketat, ngjitëset dhe prodhimin e twilleve tuaja vetëngjitëse me teknologjinë lazer me thellësi të kontrolluar

Procesi i prerjes së puthjes me lazer përfshin ndjekjen e një rruge të paracaktuar prerjeje për të hequr shtresën e sipërme të materialit.Në prerjen me puthje, vetëm shtresa e sipërme e materialit pritet, duke e lënë materialin mbështetës poshtë të paprekur.Në mënyrë ideale, procesi i prerjes duhet të "puthë" sipërfaqen e materialit të poshtëm pa e dëmtuar atë.

Lazerët CO2 me kokë skanimi Galvo përdoren shpesh për aplikime të prerjes së puthjeve.Prerja me puthje me laser mund të kombinohet gjithashtu me gdhendje, shpim ose "përmes prerjes" në një aplikim të vetëm.

Aplikimet tipike të prerjes me puthje me lazer:

Etiketat

Ngjitëse dhe etiketa

Shirit ngjitës

Transferimi i nxehtësisë dhe dekorimi i pëlhurës

Avantazhi i prerjes me puthje me laser

Disa nga avantazhet e shumta të puthjes me lazer me pajisjet e Golden Laser

Nuk ka vegla do të thotë pa ndërtuar.Shtresat ngjitëse mund të bëhen lehtësisht pa kërkuar kohë për pastrim.

Rrugë e pakufizuar e prerjes.Rrezja prerëse mund të zhvendoset në çdo drejtim dhe pret linjat e konturuara pa probleme dhe qoshet e rrumbullakosura, ndryshe nga thikat ose sharrat tradicionale.

Asnjë vegël apo llak nuk ju jep saktësi dhe saktësi të pashembullt.

Kontroll i pashembullt i thellësisë, duke siguruar thellësi të qëndrueshme të prerjes pa djegie.

Krijoni me lehtësi qoshe të rrumbullakosura ose katrore për etiketat në formë.

Çngjyrosje minimale e skajeve të prera me lazer.

Një zgjidhje e plotë e rrjedhës së punës dixhitale: ndryshoni pjesët aq lehtë sa modifikoni një skedar pa u shqetësuar për kohën e kushtueshme të ndërprerjes ose vonesat.

Procese të shumëfishta - mikro-shpime, prerje përmes prerjeve, puthje-prerje, pikëzim, gravurë - në një përpunim të vetëm.

Prerje me puthje me lazer për konvertim dixhital

Ngjitëset me prerje puthjeje me lazer rrotullohen në rrotullim

Konvertimi me laser përdoret për të kryer procese konvertimi që do të ishin të vështira ose të pamundura për t'u arritur me metodat mekanike konvencionale.

Prerja e puthjes me laser, një aplikacion tipik i konvertimit dixhital, përdoret veçanërisht në prodhimin eetiketa ngjitëse.

Prerja me puthje me lazer lejon prerjen e shtresës së sipërme të një materiali pa prerë një material të bashkangjitur.Duke përdorur cilësimet e duhura, etiketa mund të pritet pa prerë materialin mbështetës si një fletë ngjitëse.

Kjo teknikë e bën prodhimin veçanërisht efikas dhe të favorshëm, pasi kostot dhe koha e nevojshme për vendosjen e makinës eliminohen.

Në këtë sektor, materialet më të përdorura për prerje me puthje janë:

• Letra dhe derivatet
• PET
• PP
• BOPP
• Film plastik
• Shirit me dy anë

Prerje me puthje me laser për sektorët e dekorimit të tekstilit

Tekstilsegmenti, pëlhurat gjysëm të gatshme dhe veshjet e gatshme mund të zbukurohen nëpërmjet prerjes me puthje me lazer dhe prerjes me lazer.Për këtë të fundit, prerja me puthje me laser është jashtëzakonisht e dobishme për prodhimin e dekorimeve të personalizuara.

Kjo metodë mundëson krijimin e një sërë efektesh, duke përfshirë aplikacionet, qëndisjet, arnimet, vinylin e transferimit të nxehtësisë dhe telave sportive.

Në këtë kategori aplikimesh, dy seksione pëlhure zakonisht bashkohen së bashku.Në hapin e mëpasshëm, hiqni një formë nga shtresa sipërfaqësore e pëlhurës duke përdorur prerjen e puthjes me lazer.Shifra më e lartë më pas eliminohet, duke zbuluar ilustrimin themelor.

Prerja me puthje me laser aplikohet kryesisht në llojet e mëposhtme të tekstilit:

Pëlhura sintetikenë përgjithësi, në veçantipoliestërdhe polietileni

• Pëlhura natyrale, veçanërisht pambuku

Kur bëhet fjalë për kapëset sportive me mbështetje ngjitëse, procesi "Puthja me Laser" është veçanërisht i përshtatshëm për kapëse sportive me shumë ngjyra dhe me shumë shtresa për tabelat e lojtarëve të Jersey dhe numrat e shpinës dhe shpatullave.

Pajisje lazer të përshtatshme për prerje me puthje me lazer

350 LC

Makinë për prerje me lazer rrotull në rrotull

LC350 është plotësisht dixhital, me shpejtësi të lartë dhe automatike me aplikim roll-to-roll.Ai siguron konvertim me cilësi të lartë, sipas kërkesës, të materialeve në rrotull, duke reduktuar në mënyrë dramatike kohën e prodhimit dhe duke eliminuar kostot përmes një fluksi të plotë dhe efikas të punës dixhitale.

LC230

Roll to Roll Laser Cutter

LC230 është një makinë kompakte, ekonomike dhe plotësisht dixhitale për përfundimin me lazer.Konfigurimi standard ka njësi zbërthimi, prerje me lazer, rimbështjellje dhe heqje të matricës së mbeturinave.Është i përgatitur për module shtesë si llak UV, petëzimi dhe prerje etj.

LC8060

Makinë prerëse me lazer me fletë Fed

LC8060 përmban ngarkimin e vazhdueshëm të fletëve, prerjen me lazer në fluturim dhe mënyrën e punës së mbledhjes automatike.Transportuesi i çelikut e lëviz fletën vazhdimisht në pozicionin e duhur nën rreze lazer.

LC5035

Fletë Fed Laser Prerës

Zgjeroni shkathtësinë e prodhimit duke integruar një Laser Artë LC5035 në operacionet tuaja të ushqyera me fletë dhe fitoni aftësinë për të prerë plotësisht, për të puthur, për të shpuar, për të gdhendur dhe për të shënuar në një stacion të vetëm.Zgjidhja ideale për produkte letre si etiketa, kartolina urimi, ftesa, kartona të palosshme.

ZJJG-16080LD

Makinë prerëse me laser Galvo fluturuese

ZJJG-16080LD miraton shtegun optik të plotë të fluturimit, i pajisur me tub lazer xhami CO2 dhe sistemin e njohjes së kamerës.Është një version ekonomik i tipit JMCZJJJG(3D)170200LD me ingranazhe dhe rafte.

JMCZJJG(3D)170200LD

Makinë prerëse me gdhendje me laser Galvo & Gantry

Ky sistem lazer CO2 kombinon galvanometrin dhe portin XY, duke ndarë një tub lazer.Galvanometri ofron gdhendje, shënjim, shpim dhe prerje me shpejtësi të lartë të materialeve të holla, ndërsa XY Gantry lejon përpunimin e profilit më të madh dhe stokut më të trashë.

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Lini Mesazhin tuaj:

whatsapp +8615871714482