Pinuh Flying Galvo Laser motong sarta nyirian Mesin jeung kaméra

modél No.: ZJJG-16080LD

bubuka:

  • TheSistim laser combongagabungkeunGlavo jeung XY gantry laser huluna, babagi hiji tube laser.
  • Dilengkepan akaméra CCDpikeun calibration sirah Galvo jeung tanda pendaptaran pangakuan.
  • 80 WattCO2 tube laser kaca
  • Daérah damel 1600mmx800mm (1600mmx600mm, 1600mmx1000mm opsional)
  • Méja conveyor (Atawa méja honeycomb)
  • Bisa dikonpigurasikeun salaku aVérsi pamutahiran "Smart Vision"., kalawan akaméra badag (overhead)

Galvo & Gantry Mesin Laser CO2 Terpadu sareng Kaméra

ZJJG-16080LD adopts pinuh ngalayang jalur optik, dilengkepan CO2 tube kaca laser sarta sistem pangakuan kaméra.

Ieu pérsi ekonomis tina gear & rak disetir tipe JMCZJJG(3D)170200LD.

mesin laser CO2 Ieu ngagabungkeun galvanometer na XY gantry, babagi hiji tube laser.Galvanometer nawiskeun nyirian gancang, nyetak, perforating sareng motong bahan ipis, sedengkeun XY Gantry ngamungkinkeun ngolah saham anu langkung kandel.

Kalayan aréa kerja 1600mm × 600mm, éta masihan anjeun cukup rohangan pikeun ngolah seuseueurna motong sareng nyirian aplikasi, sapertos motong vinyl transfer panas format ageung pikeun aplikasi baju.Sawaktos anjeun ngawitan proyék anyar jeung hayang nyandak hiji test drive on Galvo laser nyirian mesin, ZJJG-16060LD nyaeta jalan ka buka.Investasi leutik sareng ROI anu luhur tiasa ngahasilkeun kauntungan anu ageung sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

FITUR

format pinuh ngalayang laser processing, euweuh watesan grafik, sampurna merealisasikan badag-format splicing seamless.

Dilengkepan sistem pangakuan kaméra pikeun ngawujudkeun perforation alignment otomatis, ukiran sarta motong.

Galvanometer format pinuh ngalayang processing, euweuh jeda, efisiensi tinggi.

Pergantian otomatis antara nyirian sareng motong galvanometer, setting gratis metode pangolahan.

Sistim calakan kalawan calibration otomatis, akurasi tinggi jeung operasi gampang.

Lalajo ZJJG-16080LD CO2 Laser Mesin Gawé dina Aksi

SPESIFIKASI

Wewengkon Gawé (W×L) 1600mm×800mm (63”×31.5”)
Pangiriman Beam Galvanometer & Kepala Laser Normal
Sumber Laser CO2 Kaca laser tube
Daya laser 80W
Sistim mékanis Servo Motor, Sabuk disetir
Méja Gawé Méja Kerja Conveyor
Max.Laju motong 1~1.000mm/s
Max.Nyirian Speed 1~2.000mm/s
Pilihan CO2 RF logam laser tube, Otomatis-feeder

kasadiaan

Ngolah Sadia:

Motong

Nyirian

Perforation

Nyetak

Cium motong

Bahan Prosés:

Tekstil (kain alam sareng téknis), denim, kulit, kulit PU, kai, akrilik, PMMA, kertas, vinil, Eva, karét, plastik sareng bahan non-logam sanés, jsb.

Aplikasi:

Asesoris garments, sapatu, scarfs, kartu kado, labél, bungkusan, teka-teki, vinyl mindahkeun panas, fashion (baju olahraga, denim, footwear, tas), interior (karpet, curtains, sofas, korsi leungeun, wallpaper tékstil), tékstil teknis (otomotif). , kantong udara, saringan, saluran dispersi hawa), jsb.

SAMPEL

Vérsi pamutahiran "Smart Vision".

The Galvo & Gantry Laser Mesintiasa dikonpigurasikeun salaku aVérsi pamutahiran "Smart Vision"., kalayan kaméra badag (overhead) jeung kaméra CCD, husus pikeun motong na perforating of ngalelep sublimated sportswear, fabrics, tackle hurup twill, angka, logos.

Dilengkepan kaméra HD 20-megapiksel, nyadiakeun positioning akurat pikeun perforation laser sarta motong ngaliwatan scanning real-time jeung itungan ku software sarta pangakuan otomatis tur calibration ku sistem calakan.

Ieu mesin laser kacida efisien sarta serbaguna nu integrates tinggi-harti kaméra positioning tepat na-speed tinggi dual-ngalayang laser perforation sarta motong.

Lalajo Smart Vision Galvo & Gantry Laser Gawé dina Aksi

Pilari inpo nu salajengna?

Naha anjeun hoyong langkung seueur pilihan sareng kasadiaanmesin goldenlaser jeung solusipikeun prakték bisnis anjeun?Mangga eusian formulir di handap.Spesialis kami salawasna bagja ngabantosan sareng bakal uih deui ka anjeun langsung.

Parameter teknis ngeunaan ZJJG-16080LD

Wewengkon Gawé (W×L) 1600mm×800mm (63”×31.5”)
Pangiriman Beam Galvanometer & Gantry
Sumber Laser CO2 Kaca laser tube
Daya laser 80W
Sistim mékanis Servo Motor, Sabuk disetir
Méja Gawé Méja Kerja Conveyor
Max.Laju motong 1~1.000mm/s
Max.Nyirian Speed 1~2.000mm/s
Pilihan CO2 RF logam laser tube, Otomatis-feeder

Pinuh Flying CO2 Galvo Laser motong sarta nyirian Mesin jeung kaméra

motong laser galvo sarta modél nyirian

Catetan: sumber laser, kakuatan laser sarta format processing bisa ngaropéa on pamundut.

Bahan Prosés: 

Tekstil (kain alam sareng téknis), denim, kulit, kulit PU, kai, akrilik, PMMA, kertas, vinyl, EVA, karét, plastik sareng bahan non-logam sanés

Aplikasi:

Asesoris garments, sapatu, kartu kado, labél, bungkusan, teka-teki, vinyl mindahkeun panas, fashion (baju olahraga, denim, footwear, tas), interior (karpet, curtains, sofas, korsi leungeun, wallpaper tékstil), tékstil teknis (otomotif, airbags). , saringan, saluran dispersi hawa)

Mangga ngahubungan goldenlaser pikeun inpo nu salajengna.Tanggapan anjeun tina patarosan di handap ieu bakal ngabantosan kami nyarankeun mesin anu paling cocog.

1. Naon sarat processing utama anjeun?motong laser atawa laser engraving (laser nyirian) atanapi laser perforating?

2. Bahan naon anu anjeun peryogikeun pikeun prosés laser?Naon ukuran sareng kandel bahanna?

3. Naon produk ahir Anjeun(industri aplikasi)?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Produk patali

Ninggalkeun Pesen anjeun:

whatsapp +8615871714482