Motong Laser sareng Ukiran Kulit

Solusi laser pikeun Kulit

Goldenlaser mendesain sareng ngawangun CO2mesin laser husus pikeun motong, ukiran sarta perforating kulit, sahingga gampang motong ukuran jeung bentuk nu dipikahoyong, kitu ogé pola internal intricate.Sinar laser ogé ngamungkinkeun ukiran sareng tanda anu detil pisan anu hese dihontal ku cara ngolah anu sanés.

prosés laser lumaku pikeun kulit

Ⅰ.motong laser

Hatur nuhun kana kamampuan pikeun nerapkeun sistem CAD / CAM kana desain, mesin motong laser tiasa motong kulit kana ukuran atanapi bentuk naon waé sareng produksina dina kualitas standar.

Ⅱ.Ukiran laser

Ukiran laser dina kulit ngahasilkeun éfék tékstur anu sami sareng embossing atanapi branding, sahingga ngagampangkeun pikeun ngaropea atanapi masihan produk ahir finish khusus anu dipikahoyong.

Ⅲ.Laser Perforation

Sinar laser nyaéta kamampuhan pikeun perforate kulit ku Asép Sunandar Sunarya ketat tina liang tina pola jeung ukuran nu tangtu.Lasers tiasa nyayogikeun desain anu paling rumit anu anjeun bayangkeun.

Mangpaat tina motong laser sarta ukiran kulit

kulit motong laser kalawan edges bersih

Kulit motong laser kalawan edges bersih

ukiran laser sarta nyirian tina kulit

Ukiran laser sareng nyirian dina kulit

laser perforating mikro-liang tina kulit

Laser motong liang leutik dina kulit

Potongan bersih, sareng ujung lawon disegel sareng henteu aya retakan

Téhnik kurang kontak sareng alat-alat

Lebar kerf leutik pisan sareng zona mangaruhan panas leutik

Precision pisan tinggi jeung konsistensi alus teuing

Kamampuh ngolah otomatis sareng dikawasa komputer

Robah desain gancang, teu aya perkakas anu diperyogikeun

Ngaleungitkeun biaya maot anu mahal sareng nyéépkeun waktos

Taya maké mékanis, ku kituna kualitas alus bagian rengse

Highlights tina mesin laser CO2 goldenlaser urang
pikeun ngolah kulit

Digitalisasi pola, sistem pangakuanjeungsoftware nyarangdirancang pikeun ningkatkeun panggunaan bahan sareng ningkatkeun kalenturan pikeun ngatasi tantangan motong kalayan bentuk anu henteu teratur, kontur sareng daérah kualitas kulit alami.

Rupa-rupa sistem laser CO2 sayogi:CO2 laser cutter kalawan tabel XY, Mesin laser Galvanometer, Galvo sareng gantry mesin laser terpadu.

Rupa-rupa jinis laser sareng kakuatan sayogi:laser kaca CO2100 watt ka 300 watt;laser logam CO RF150 watt, 300 watt, 600 watt.

Aya sababaraha jinis méja kerja:méja kerja conveyor, méja gawé honeycomb, méja kerja shuttle;sarta datangna kalawan rupa-rupaukuran ranjang.

Nalika ngolah bahan sapatu anu didamel tina kulit atanapi serat mikro,motong laser multi-sirahsareng gambar garis inkjet tiasa dihontal dina mesin anu sami.Tempo video.

Mampuhroll-to-roll ukiran kontinyu atawa nyirian kulit kacida gedéna di gulungan, ukuran méja nepi ka 1600x1600mm

Pituduh dasar pikeun inpormasi bahan & téknik laser pikeun kulit

Kalayan CO anu kuat2mesin laser ti Goldenlaser, Anjeun bisa ngahontal motong tepat na engravings kalawan betah, hatur nuhun kana téhnologi laser.

Kulit mangrupikeun bahan premium anu parantos dianggo pikeun umur, tapi ogé sayogi dina prosedur produksi ayeuna.Kulit alami sareng sintétik dianggo dina sababaraha industri.Salian ti footwear jeung apparel, loba fashion jeung asesoris ogé dijieunna tina kulit, kayaning tas, dompét, handbags, belts, jsb Hasilna, kulit boga tujuan husus pikeun désainer.Salaku tambahan, kulit sering dianggo dina séktor jati sareng kelengkapan interior mobil.

Slitting péso, pencét paeh, sarta motong leungeun ayeuna dipaké dina industri motong kulit.Motong tahan, kulit awét ngagunakeun alat montir ngahasilkeun maké considerable.Hasilna, kualitas motong deteriorates kalawan waktu.Kaunggulan tina motong laser contactless disorot di dieu.Rupa-rupa mangpaat ngaliwatan prosés motong tradisional geus nyieun téhnologi laser beuki populér di taun panganyarna.Kalenturan, speed produksi tinggi, kamampuhan pikeun motong geometries pajeulit, motong basajan komponén bespoke, sarta kirang wastage kulit ngajadikeun motong laser beuki pisan pikaresepeun pikeun pamakéan pikeun motong kulit.Ukiran laser atanapi laser nyirian dina kulit ngahasilkeun embossing sareng ngamungkinkeun épék taktil anu pikaresepeun.

Naon jinis kulit anu tiasa diolah laser?

Kusabab kulit gampang nyerep panjang gelombang laser CO2, mesin laser CO2 tiasa ngolah ampir sagala jinis kulit sareng nyumput, kalebet:

  • Kulit alami
  • Kulit sintétik
  • Rexine
  • Suede
  • Microfiber

Aplikasi umum pikeun ngolah kulit laser:

Kalawan prosés laser, kulit bisa motong, perforated, ditandaan, etched atanapi engraved sahingga bisa dipaké dina rupa-rupa industri, sush sakumaha:

  • Sapatu
  • Pantun
  • Parabot
  • Otomotif

Disarankeun mesin laser

Di GOLDENLASER, urang rancang rupa-rupa mesin laser ideally ngonpigurasi pikeun motong laser sarta kulit laser ukiran.Tina tabel XY ka sistem Galvo anu gancang, para ahli kami bakal resep nyarankeun konfigurasi mana anu paling cocog sareng aplikasi anjeun.
Jenis laser: CO2 kaca laser
kakuatan laser: 150 watt x 2
Wewengkon gawé: 1.6mx 1m, 1.8mx 1m
Jenis laser: CO2 kaca laser
kakuatan laser: 130 watt
Wewengkon gawé: 1.4mx 0.9m, 1.6mx 1m
Jenis laser: CO2 kaca laser / CO2 RF logam laser
kakuatan laser: 130 watt / 150 watt
Wewengkon gawé: 1.6mx 2.5m
Jenis laser: CO2 RF laser
kakuatan laser: 150 watt, 300 watt, 600 watt
Wewengkon gawé: 1,6mx 1 m, 1,7mx 2m
Jenis laser: CO2 RF laser
kakuatan laser: 300 watt, 600 watt
Wewengkon gawé: 1.6mx 1.6m, 1.25mx 1.25m
Jenis laser: CO2 RF logam laser
kakuatan laser: 150 watt, 300 watt, 600 watt
Wewengkon gawé: 900mm x 450mm

Pilari inpo nu salajengna?

Naha anjeun hoyong langkung seueur pilihan sareng kasadiaanmesin goldenlaser jeung solusipikeun prakték bisnis anjeun?Mangga eusian formulir di handap.Spesialis kami salawasna bagja ngabantosan sareng bakal uih deui ka anjeun langsung.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Ninggalkeun Pesen anjeun:

whatsapp +8615871714482