Mesin Nglereni Laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Laser Galvo - Laser Emas

Mesin Nglereni Serat Laser

Mesin pemotong laser serat minangka alat sing terjangkau, gampang digunakake, lan serbaguna sing digunakake kanggo nglereni piring lan pipa logam kanthi kecepatan tinggi. Sampeyan bisa mbantu miwiti usaha wiwitan utawa nambah bathi perusahaan sing wis mapan.

Mesin pemotong laser serat kita cocok kanggo nglereni baja karbon, baja tahan karat, baja paduan, baja musim semi, aluminium, tembaga, kuningan, besi galvanis, lan liya-liyane, lan wis digunakake ing proses pabrikan lembaran logam, perabotan baja, geni pipa, otomotif, peralatan fitness, mesin pertanian lan kehutanan, mesin panganan, pariwara, lemari listrik, elevator lan industri liyane.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita