Serat Laser Cutting Machine

Mesin pemotongan laser Serat minangka alat sing bisa diakses, gampang digunakake, lan serbaguna sing digunakake kanggo nglereni piring logam lan pipa sing dhuwur banget. Bisa mbantu sampeyan miwiti usaha wiwitan anyar utawa nambah bathi perusahaan sing wis dirampungake.

Mesin nglereni laser serat kita cocog kanggo nglereni baja karbon, stainless steel, alloy baja, baja spring, aluminium, tembaga, kuningan, wesi tergalvani, lan sapiturute, lan wis digunakake digunakake ing proses fabrikasi lembaran logam, perabot baja, geni Pipa, otomotif, peralatan fitness, mesin pertanian lan perhutanan, mesin panganan, pariwara, lemari listrik, lift lan industri liyane.