Ласерска машина за сечење, ласерска машина за гравирање, ласер машина Галво - златен ласер

Машина за сечење со ласер со влакна

Ласерско-машинско сечење е прифатлива, лесна за употреба и разноврсна алатка што се користи за брзо сечење на метални плочи и цевки. Може да ви помогне да започнете нов потфат или да ги зголемите профитите на вашата добро воспоставена компанија.

Нашата машина за сечење ласерски влакна е погодна за сечење јаглероден челик, не'рѓосувачки челик, легиран челик, челик од пролет, алуминиум, бакар, месинг, галванизирано железо и сл. цевки, автомобилска опрема, фитнес опрема, земјоделски и шумски машини, машини за храна, рекламирање, електрични кабинети, лифтови и други индустрии.

Send your message to us:

Write your message here and send it to us

Send your message to us:

Write your message here and send it to us