Makinë e prerjes me lazer me fibra

Makinë për prerjen e lazerit me fibra është një mjet i përballueshëm, i lehtë për t’u përdorur dhe i gjithanshëm që përdoret për prerjen me shpejtësi të lartë të pllakave dhe tubave metalikë. Mund të ju ndihmojë të filloni një ndërmarrje të re fillestare ose të rrisni fitimet e kompanisë suaj të themeluar.

Makina jonë për prerjen e lazerit me fibra është e përshtatshme për prerjen e çelikut të karbonit, çelikut inox, çelikut të aliazhit, çelikut të pranverës, aluminit, bakrit, bronzit, hekurit të galvanizuar, etj., Dhe është përdorur gjerësisht në përpunimin e trillimit të fletëve metalike, mobiljeve prej çeliku, zjarrit tubacione, automobilistikë, pajisje palestër, makineri bujqësore dhe pyjore, makineri ushqimore, reklamim, dollapë elektrikë, ashensorë dhe industri të tjera.