Mesin motong Laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Galvo Laser - Laser Emas

Mesin motong serat serat

Mesin motong laser serat mangrupikeun alat anu gampang, gampang dianggo, sareng serbaguna anu dianggo pikeun motong kecepatan luhur pelat logam sareng pipa. Éta tiasa ngabantosan anjeun ngamimitian usaha ngamimitian anyar atanapi ningkatkeun kauntungan perusahaan anjeun anu mantep.

Mesin motong laser serat kami cocog pikeun motong baja karbon, stainless steel, baja alloy, spring steel, aluminium, tambaga, kuningan, beusi galvanis, sareng sajabana, sareng parantos seueur dianggo dina ngolah lambar logam, jati waja, seuneu pipa, otomotif, alat kabugaran, mesin tatanén sareng kehutanan, mesin tuangeun, iklan, lomari listrik, lift sareng industri sanés.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami