Mesin Serat Laser

Mesin motong laser serat mangrupikeun alat anu gampang, gampang dianggo, sareng serbaguna anu dianggo pikeun motong kacepetan logam lempeng sareng pipa. Éta tiasa ngabantosan anjeun ngamimitian usaha ngamimitian atanapi ningkatkeun kauntungan perusahaan perusahaan anu saé anjeun.

Mesin pemotong laser serat kami cocog pikeun motong baja karbon, stainless steel, baja alloy, baja spring, alumunium, tambaga, kuningan, beusi galvanis, sareng sajabana, sareng parantos biasa diolah dina ngolah bahan lambaran logam, parabot baja, seuneu pipa, otomotif, peralatan kabugaran, pertanian sareng mesin perhutanan, mesin kadaharan, iklan, lemari listrik, angkat sareng industri sanésna.