Mesin Nglereni Laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Laser Galvo - Laser Emas

Mesin Laser Galvo

Mesin laser Galvo laser digunakake kanggo ngukir, menehi tandha lan nglereni tekstil teknis, klambi, kulit, sepatu, otomotif, karpet, amplas, kertu kertas, pariwara lan industri liyane.

Dilengkapi sumber laser logam RF RF lan kepala Galvanometrik teknologi tinggi, nggunakake teknologi pamrosesan galvanometer dinamis telung sumbu, sistem laser Goldenvoer Galvo minangka pimpinan industri ing level teknologi.

Sistem laser Galvo kita dirancang kanggo ngolah laser kanthi ukuran titik sing apik, jangkoan kerja sing akeh lan fleksibilitas dhuwur. Nduweni fitur presisi tinggi lan kacepetan sing padha karo sistem laser gantri (XY sumbu laser plotter).