Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

CO2 Makinë me lazer Galvo

Makina me lazer CO2 Galvo përdoret për gdhendjen, shënjimin dhe prerjen e tekstileve teknike, veshjeve, lëkurës, këpucëve, automobilave, qilimave, letër zmerile, kartave të letrës, reklamave dhe industrive të tjera.

Pajisur me burim lazer metali CO2 RF dhe kokë të teknologjisë së lartë Galvanometrike, duke përdorur teknologjinë e përpunimit të galvanometrit me fokus dinamik me tre boshte, sistemi i lazerit Goldenlaser's Galvo është lider i industrisë në nivelin e teknologjisë.

Sistemi ynë lazer Galvo është projektuar për përpunim lazer me madhësi të imët, spektër të madh pune dhe fleksibilitet të lartë. Ka veçoritë e saktësisë së lartë dhe shpejtësisë së pashembullt krahasuar me një sistem lazer gantry (vizatues lazer boshti XY).

WhatsApp

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni