Galvo Ласерски машина

Ласерската машина CO2 Galvo се користи за гравирање, обележување и сечење на технички текстил, облека, кожа, чевли, автомобилски, теписи, шкурка, хартиени картички, рекламирање и други индустрии.

Опремени со метал ласерски CO2 RF и високо-технолошки галванометриски глав, користејќи технологија за обработка на галванометарско динамичко фокусирање на галванометар, ласерскиот систем Goldenlaser's Galvo е лидер во оваа индустрија во технолошко ниво.

Нашиот ласерски систем Galvo е дизајниран за ласерска обработка со голема големина на самото место, голем работен опсег и голема флексибилност. Има карактеристики на голема прецизност и неспоредлива брзина во споредба со системот за ласер на лаптоп (ласерски заговор за оска XY).