Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Mesin Galvo CO2 Galvo

Mesin laser CO2 Galvo digunakeun pikeun ukiran, nyirian sareng motong tékstil téknis, pakean, kulit, sapatu, otomotif, karpét, amplas, kartu kertas, iklan sareng industri sanés.

Dilengkepan sumber laser laser RF RF sareng sirah Galvanometric berteknologi tinggi, nganggo téknologi pamrosésan galvanometer difokuskeun tilu sumbu, sistem laser Goldenvoer Galvo mangrupikeun pamimpin industri dina téknologi.

Sistem laser Galvo kami dirancang pikeun ngolah laser kalayan ukuran tempat anu saé, rentang kerja anu ageung sareng kalenturan tinggi. Éta ngagaduhan fitur presisi tinggi sareng kecepatan anu teu aya tandinganna dibandingkeun sareng sistem laser gantry (XY axis laser plotter).

WhatsApp

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami