laser Denim ngumbah engraving - Wuhan Golden Laser Co., Ltd
Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

laser Denim ngumbah engraving

Laser Denim Engraving Washing Solutions

Jeans / T-Shirt / Clothing / Jacket / Corduroy

Apa bisa laser ngumbah engraving apa?

Denim Individualized engraving wisuh / sungut / Monkey / jurang pemisah / Nyuwek / siap-kanggo-nyandhang engraving Creative 3D

Inovasi teknologi industri ngumbah Denim - Denim laser engraving , iki wis dadi teknologi ide ing Eropah.

Denim sistem laser ngumbah mode Processing digital lan otomatis. Iku ora mung bisa éling rerumput tangan, whisker, wisuh monkey, nyuwek ing proses produksi tradisional, nanging uga nganggo laser kanggo etch garis, kembang, pasuryan, aksara lan tokoh, nuduhake efek Creative. Iku ora mung bisa éling Processing kumpulan proses ngumbah, nanging uga ketemu gaya pasar pribadi pangaturan kumpulan cilik.

Denim Laser Wash

VS

Traditional Hand Brush

Simpen pegawe

Salah mesin diganti limang buruh. Mesin iki kanthi otomatis lan efisien.

Shorten proses

A macem-macem pangolahan Komplek, kayata whisker, whisker 3D, wisuh monkey, jurang pemisah, nyuwek, lan sembarang designs Creative, mung laser sing gampang njaluk.

pembangunan Fast

Nanggapi kanthi cepet kanggo pangembangan prodhuk anyar, lan gaya kontrol ing wektu nyata.

kualitas

Traditional karya manual, kualitas angel kanggo ngontrol. Prodhuk laser engraving rampung wis efek Highly konsisten, akurat lan stabil kualitas.

biaya operasi Low

teknologi Eropah, stabil lan dipercaya, biaya pangopènan tithik, mung kudu 7 kwh saben jam.

GOLDEN Laser - Laser sistem ngumbah engraving iku pilihan sing paling apik kanggo nambah MediaWiki produk Denim kain.

saving lan lingkungan loropaken

pangolahan Traditional nganggo jumlah gedhe saka kimia reagen, lan macem-macem Art nimbulaké sampah banyu, lan limbah kosong, bisa diperlokake mbebayani kanggo lingkungan. Laser ngumbah jangkep ing macem-macem efek saka jins ing cara sing paling prasaja, Ngapikake apa lingkungan, saving lan lingkungan Proteksi.

pangaturan dhewe Boutique

Laser ngumbah nggabungke karo sawetara Techniques tradisional kanggo nggawe dhuwur-mburi boutique Denim unik.

aplikasi Wide

Laser sistem ngumbah engraving ora mung ndadékaké industri Processing Denim, nanging uga sapituruté ing aplikasi kayata kulit, Jaket, T-shirts, lan rasukan Corduroy, lan wis gunane sudhut kanggo macem-macem bahan tekstil lan rasukan. 2D / 3D efek engraving Creative nambah spasi Nilai sing godhongé amba saka prodhuk.

Sistem Engraving Washing Laser

Laser SYSTEM ngumbah engraving THIS IS khusus dikembangaké kanggo JEANS lan denim GARMENTS engraving.
jeans denim mesin ngumbah laser
Model No .: ZJ (3D) -9090LD / ZJ (3D) -125125LD

Pambuka

Denim laser ngumbah lan sistem engraving, asas sawijining digunakake kanggo nggunakake komputer kanggo desain, tata, lan nggawe Plt utawa BMP file, banjur nggunakake CO2 mesin laser engraving kanggo nggawe sinar laser etching suhu dhuwur ing lumahing saka kain apparel miturut pandhuan komputer . Tenunan nelukake etching suhu dhuwur ablated, dye wis vaporized, lan jeru beda etching sing kawangun kanggo gawé pola utawa efek ngumbah liyane. pola iki uga bisa decorated karo sulaman, sequins, ironing, lan aksesoris metal kanggo nambah efek seni.

pangguna-loropaken

lunak profesional, gampang operate, gampang Ngonversi grafis ing sembarang wektu.