laser denim cuci ukiran - Wuhan Golden laser Co., Ltd
Laser motong Mesin, laser ukiran Mesin, Galvo laser Mesin - Golden laser

laser denim cuci ukiran

Laser denim ukiran cuci Leyuran

Jeans / kaos oblong / Busana / Jaket / Corduroy

Naon tiasa laser cuci ukiran do?

Denim Individualized ukiran nyeuseuh / rumbah / Monyet / gradién / ripped / siap-to-ngagem ukiran kreatif 3D

The inovasi téhnologis industri cuci denim - denim laser ukiran , ieu geus jadi teknologi mainstream di Éropa.

Denim Sistim laser cuci téh mode processing digital sarta otomatis. Ieu mah ngan ukur bisa ngawujudkeun sikat leungeun, rumbah, nyeuseuh monyét, ripped dina proses produksi tradisional, tapi ogé ngagunakeun laser ka etch garis, kembang, nyanghareup, hurup jeung angka, némbongkeun épék kreatif. Ieu mah ngan ukur bisa ngawujudkeun processing tumpak prosés cuci, tapi ogé minuhan trend pasar pribadi kustomisasi tumpak leutik.

Denim laser Nyeuseuh

bobodoran

Tradisional Hand Sikat

Simpen kuli

Hiji mesin diganti lima pagawé. mesin geus pinuh otomatis tur efisien.

Shorten prosés nu

A-rupa prosés kompléks, kayaning rumbah, rumbah 3D, nyeuseuh monyét, gradién, ripped, sarta sagala desain kreatif, ngan laser ka gampang neangan.

ngembangkeun gancang

Ngabales gancang mun ngembangkeun produk anyar, sarta trend ieu dikawasa sacara real waktu.

Kualitas luhur

Tradisional karya manual, kualitas hese ngadalikeun. produk laser ukiran réngsé miboga éfék kacida konsisten, akurat tur stabil kualitas.

waragad operasi low

téhnologi Éropa, stabil sarta dipercaya, waragad perawatan minimal, ukur butuh 7 kWh per jam.

Golden laser - laser Sistim cuci ukiran mangrupa hasil pilihan pangalusna pikeun ngaronjatkeun kauntungan produk denim lawon.

hemat energi jeung ramah lingkungan

Prosés Tradisional meakeun loba réagen kimia, sarta sababaraha washes ngakibatkeun runtah cai, jeung kokotor discharged nyaeta ngabahayakeun kana lingkungan. Laser cuci nyampurnakeun rupa balukar jeans di jalan paling basajan, ngaronjatkeun lingkungan kerja, hemat energi jeung perlindungan lingkungan.

kustomisasi butik

Laser cuci ngagabungkeun jeung sababaraha téhnik tradisional nyieun tinggi-tungtung butik denim unik.

aplikasi lega

Laser Sistim cuci ukiran moal ukur jadi marga industri pangolahan denim, tapi ogé excels dina aplikasi kayaning kulit, jaket, kaos, sarta garments corduroy, sarta ngabogaan applicability lega mun ragam baku tekstil jeung apparel. 2D / 3D pangaruh ukiran kreatif ngaronjatkeun spasi nilai lega produk.

System ukiran cuci laser

Laser System cuci ukiran ieu husus dimekarkeun pikeun jeans AND denim GARMENTS ukiran.
jeans denim mesin cuci laser
Model No .: ZJ (3D) -9090LD / ZJ (3D) -125125LD

perkenalan

Denim laser cuci jeung sistem ukiran, prinsip kerja nyaeta ngagunakeun komputer mendesain, perenah, jeung ngadamel PLT atanapi BMP payil, lajeng nganggo CO2 mesin laser ukiran sangkan sinar laser etching suhu luhur dina beungeut lawon apparel nurutkeun parentah komputer . The benang subjected mun etching suhu luhur ieu ablated, ngalelep téh nguap, sarta bojong béda tina etching kabentuk ngahasilkeun pola atawa pangaruh cuci lianna. pola ieu ogé bisa dihias jeung sulaman, sequins, ironing, jeung asesoris logam pikeun ningkatkeun éfék artistik.

Gampang dianggo

software profésional, gampang beroperasi, gampang pikeun ngarobah grafik iraha wae.