Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Zgjidhje për gdhendje për larjen me lazer xhins

Gdhendje laser xhins

Për Xhinse / Bluzë / Veshje / Xhaketë / Kadife

Çfarë mund të bëjë gdhendja për larjen me lazer?

Gdhendje e individualizuar xhins / Whisker / Larje majmunësh / Gradient / Ripped / gdhendje krijuese 3D e gatshme për tu veshur

Inovacioni teknologjik i industrisë së larjes së xhinsit , kjo është bërë teknologjia kryesore në Evropë.

Sistemi i larjes me lazer me xhins është mënyra e përpunimit dixhital dhe automatik. Ai jo vetëm që mund të realizojë furçë dore, mustak, larje majmunësh, të shqyer në procesin e prodhimit tradicional, por gjithashtu të përdorë lazer për të gdhendur linja, lule, fytyra, letra dhe figura, duke treguar efekte krijuese. Ajo jo vetëm që mund të realizojë përpunimin e grupeve të procesit të larjes, por gjithashtu të përmbushë trendin e tregut të personalizimit të grupeve të vogla të personalizuara.

Larje me lazer me xhins

VS

Furça tradicionale e duarve

Kurseni krahun e punës

Një makinë zëvendësoi pesë punëtorë. Makina është plotësisht e automatizuar dhe efikase.

Shkurtoni procesin

Një larmi procesesh komplekse, të tilla si mustaqe, mustaqe 3D, larje majmunësh, gradient, grabitur dhe çdo dizajn krijues, vetëm një lazer që mund të merret lehtë.

Zhvillim i shpejtë

Përgjigjuni shpejt zhvillimit të produktit të ri dhe tendenca kontrollohet në kohë reale.

Cilesi e larte

Puna tradicionale manuale, cilësia është e vështirë të kontrollohet. Produkti i përfunduar i gdhendjes me lazer ka një efekt mjaft të qëndrueshëm, cilësi të saktë dhe të qëndrueshme.

Kosto të ulëta operative

Teknologjia evropiane, e qëndrueshme dhe e besueshme, kosto minimale e mirëmbajtjes, duhet vetëm 7 kWh në orë.

GASA LASER - Sistemi i gdhendjes me lazer me lazer është zgjidhja më e mirë për të rritur fitimin e produkteve të pëlhurave xhins.

Kursim i energjisë dhe miqësore me mjedisin

Proceset tradicionale konsumojnë një sasi të madhe të reagentëve kimikë, dhe larjet e shumta shkaktojnë humbje të ujit, dhe ujërat e zeza të shkarkuara janë të dëmshme për mjedisin. Larja me lazer përfundon efektet e ndryshme të xhinseve në mënyrën më të thjeshtë, duke përmirësuar mjedisin e punës, kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit.

Përshtatja e butikut

Larja me lazer kombinohet me disa teknika tradicionale për të krijuar një xhins të veçantë në butik të fundvitit.

Zbatim i gjerë

Sistemi i gdhendjes me lazer me lazer jo vetëm që udhëheq industrinë e përpunimit të xhinsit, por gjithashtu shkëlqen në aplikime të tilla si lëkura, xhaketa, bluza dhe veshje kadifeje, dhe ka një zbatueshmëri të gjerë ndaj materialeve të ndryshme të tekstilit dhe veshjeve. Efekti i gdhendjes krijuese 2D / 3D rrit hapësirën me vlerë të gjerë të produktit.

Sistemi i gdhendjes me larje me lazer

Ky sistem gdhendjeje për larjen me lazer është zhvilluar posaçërisht për gdhendjen e rrobave xhinse dhe xhins.
denim laser washing machine
Nr modeli: ZJ (3D) -9090LD / ZJ (3D) -125125LD

Prezantimi

Sistemi i larjes dhe gdhendjes me lazer xhins, parimi i tij i punës është të përdorë kompjuterin për të hartuar, paraqitur dhe bërë skedarë PLT ose BMP, dhe pastaj të përdorë makinën e gdhendjes me lazer CO2 për të bërë gdhendjen e rrezes lazer me temperaturë të lartë në sipërfaqen e rrobave të veshjeve sipas udhëzimeve të kompjuterit . Fije që i nënshtrohet gdhendjes me temperaturë të lartë ablatohet, bojë avullohet dhe formohen thellësi të ndryshme të gdhendjes për të prodhuar një model ose efekt tjetër larës. Këto modele gjithashtu mund të zbukurohen me qëndisje, sequins, hekurosje dhe pajisje metalike për të rritur efektin artistik.

Përdorues-miqësor

Softuer profesional, i lehtë për tu operuar, i thjeshtë për tu kthyer në grafikë në çdo kohë.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni
WhatsApp

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni