Laser Cutting Filter Kain, Filtrasi Kain Sedheng Laser Cutting Solutions - Wuhan Golden Laser Co., Ltd
Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Laser Cutting Filter Kain, Filtrasi Kain Sedheng Laser Cutting Solutions

Laser CUTTING saringan

Fast, pas lan otomatis nglereni laser filtrasi kain medium karo GOLDEN Laser flatbed CO2 mesin nglereni laser.

Filter kain polypropylene, PP tas Filter, fabrics_700 Filter

Filtrasi Industry Pambuka

Filtrasi minangka proses kontrol lingkungan lan safety penting, saka misahake industri gas-ngalangi, misahake gas cair, misahake ngalangi-Cairan, misahake ngalangi-ngalangi, kanggo sesuci online lan banyu dimurnèkaké ing kluwarga Perkakas dina, filtrasi wis saya digunakake Applied kanggo kaping wilayah. aplikasi tartamtu kayata tetanduran daya, pabrik baja, tetanduran semen lan perawatan discharge sampah, Tekstil lan industri sandhangan online filtrasi, rereged perawatan, industri kimia filtrasi crystallization, online industri otomotif, filtrasi lenga lan air conditioning kluwarga, vakum luwih resik online filtrasi, etc .

Ing saiki, bahan Filter sing bahan utamané serat, dirajut rasukan lan bahan logam, utamané bahan serat sing paling wiyar dipigunakaké, utamané katun, wool, mori, sutra, serat viscose, polypropylene, nilon, polyester, acrylic, nitrile lan serat sintetis liyané , uga serat kaca, serat Keramik, serat logam, lan sapiturute

Minangka lapangan aplikasi filtrasi terus kanggo nggedhekake, bahan nyaring saya kang dianyari. Produk filtrasi saka kain dustproof, tas bledug, layar Filter, isi Filter, Filter barel, katun Filter kanggo nyaring inti.

Laser CUTTING Filter Kain

Gedhe format CO2 mesin nglereni laser becik kanggo nglereni filtrasi medium thanks kanggo proses non-kontak lan tliti dhuwur ngrambah dening sinar laser. Kajaba iku, ing proses laser termal njamin sudhut nglereni sing otomatis nutup nalika nglereni tekstil technical. Wiwit kain Filter laser Motong ora fray, Processing sakteruse dadi luwih gampang.

dhuwur tliti

kacepetan dhuwur

Highly otomatis

kain laser nglereni Filter 500

Apa sing kaluwihan saka nglereni Filter kain karo laser?

nglereni Laser wis dadi trend kanggo industri Filter

Pas. dhuwur tliti lan akurasi repeatability

Versatile. Nglereni meh kabeh bahan Filter

Resik. nglereni Non-kontak lan non-bledug

keluwesan dhuwur. Nglereni manéka sembarang bebarengan

Siji-langkah. Ora perlu kanggo nulis ulang

beaya. Ora alat nyandhang, kurang upaya

proses produksi otomatis karo conveyor lan dipakani sistem

Filter bahan sing bolongan saya becik. Utamané ing Processing mikro-bolongan, cara Processing tradisional angel kanggo syarat ditetepake. laser bisa doyo bolongan kanggo materi Filter ing macem-macem specifications lan macem-macem pola.

Aplikasi ing industri Filter

• sabuk tas koleksi bledug / Filtrasi kain penet / filtrasi Industrial / Filter isi / Filter kertas / Mesh kain

• filtrasi Air Filtration / Fluidization / Liquid / rasukan Technical

• pangatusan / Bledug Filtrasi / Screening / filtrasi Solid

• filtrasi Water / filtrasi Food / filtrasi Industrial

• filtrasi filtrasi filtrasi Mining / Gas / Pulp lan kertas

• produk sawur online Tekstil

bahan Filter cocok kanggo nglereni laser

Filter kain, serat kaca, kain non-dirajut, kertas, umpluk, katun, polypropylene, polyester, polyamides, nilon, PTFE, Sox pipa lan rasukan industri.

Muaturun mesin laser CO2 Flatbed kanggo nglereni Filter kain

JMC Series CO2 Laser Cutter

Kacepetan dhuwur, dhuwur tliti lan Highly otomatis.
Rak lan pinion & Servo pindho sistem gerakan drive. Efficiency luwih lan stabilitas.

CJG Series CO2 Laser Cutter

Model ekonomi CO2 sistem laser warata amben karo sistem transmisi sabuk.
Laser CO2 mesin nglereni kanggo gedhe-format materi fleksibel.

GOLDEN Laser JMC Series High High Speed ​​Precision CO2 Flat Bed Laser Cutter ing Details

Rak & Pinion

Rak dhuwur tliti & sistem driving pinion. Kacepetan nglereni nganti 1200m / s, ing ACC nganti 10000mm / s 2, njaga stabilitas long-term.

laser Source

World-kelas CO2 RF metal laser generator, stabil lan awet.

Tabel Pasangan

Vacuum nresep honeycomb conveyor meja apa. Flat, otomatis, reflectivity kurang saka sinar laser.

INK JET PRINTER

efficiency dhuwur "INK JET PRINTER" bebarengan karo nglereni ing wektu sing padha.

1. Print bunder 2. Cutting bunder

Precision Tension dipakani

Auto-pakan: koreksi Tension lan dipakani karo laser kanggo motong kanggo dipakani dadi lan nglereni.

Sistem Control

hak properti intelektual Independent. sistem kontrol ing selaras kanggo rasukan industri.

YASKAWA Servo motor

Japanese YASKAWA Servo motor. dhuwur tliti, kacepetan stabil, kemampuan kakehan.

Sistem Ngurutake otomatis

sistem ngurutake kanthi otomatis. Priksa dipakani materi, nglereni, ngurutake ing siji wektu.

Four Alasan

Pilih GOLDEN Laser JMC SERIES CO2 Laser Cutting Machine

tension dipakani-cilik lambang 100

1. Precision tension dipakani

Ora tension pakan bakal gampang kanggo molak varian ing proses dipakani, asil ing biasa fungsi koreksi multiplier; Tension pakan ing lengkap tetep ing loro-lorone saka materi ing wektu sing padha, karo otomatis narik layang kain dening roller, kabeh proses karo tension, iku bakal dadi koreksi sampurna lan dipakani tliti.

tension dipakani VS dipakani non-tension
Dhuwur-kacepetan laser-dhuwur tliti nglereni-cilik lambang 100

2. nglereni-laju

Rak lan sistem gerakan pinion dilengkapi tabung laser-daya dhuwur, tekan 1200 mm / s kacepetan nglereni, 8000 mm / s 2kacepetan cepet.

ngurutake otomatis sistem-cilik lambang 100

3. sistem ngurutake otomatis

sistem ngurutake kanthi otomatis. dipakani Material, nglereni, ngurutake ing siji wektu.

wilayah apa bisa selaras-cilik lambang 100

4. wilayah Pakaryan bisa selaras

2300mm × 2300mm (90.5 inch × 90.5 inch), 2500mm × 3000mm (98.4in × 118in), 3000mm × 3000mm (118in × 118in), Utawa pilihan. Tlatah apa kang paling gedhe yaiku nganti 3200mm × 12000mm (126in × 472.4in)

cutter laser wilayah apa bisa selaras

Watch laser machine nglereni kain Filter ing tumindak!

Apa materi?

We duwe teknologi Processing laser lengkap, kalebu nglereni laser, laser engraving, laser perforating lan laser menehi. We duwe jumlah ageng saka klempakan data proses laser. Kita bisa nyoba bahan karo mesin laser kita, lan ngoptimalake aliran proses. Samples testing video, paramèter Processing lan informasi liyane sing kasedhiya gratis pangisian daya.

Apa industri?

Kita wis customer-oriented, rumiyin njajahi kabutuhan indhustri, nyediakake digital solusi aplikasi laser, mromosiaken transformasi lan peningkatan industri tradisional, lan ngewangi kedhaftar kanggo inovasi lan berkembang. Laser GOLDEN wis melu akeh kothak aplikasi, lan sawetara solusi ing tingkat anjog ing industri.