Laser motong Filter lawon, Filtration lawon Medium laser motong Leyuran - Wuhan Golden laser Co., Ltd
Laser motong Mesin, laser ukiran Mesin, Galvo laser Mesin - Golden laser

Laser motong Filter lawon, Filtration lawon Medium laser motong Leyuran

Laser motong OF saringan

Gancang, tepat na otomatis motong laser filtration lawon sedeng kalawan emas laser flatbed CO2 mesin motong laser.

lawon filter polipropilén, PP tas filter, fabrics_700 filter

Filtration Industri Perkenalan

Filtration salaku hiji proses kontrol lingkungan jeung kaamanan penting, ti separation industri gas-padet, separation gas-cair, separation solid-cair, separation solid-padet, jeung purifikasi hawa jeung purifikasi cai dina panerapan rumah tangga sapopoé, filtration geus beuki lega dilarapkeun ka sababaraha wewengkon. aplikasi husus kayaning pembangkit listrik, cyber baja, tatangkalan semén sarta pengobatan ngurangan runtah sejen, tékstil jeung industri pésta filtration hawa, perlakuan kokotor, industri kimia filtration kristalisasi, hawa industri otomotif, filtration minyak jeung AC rumah tangga, vacuum cleaner filtration hawa, jsb .

Dina hadir, bahan filter nyaéta bahan utamana serat, anyaman fabrics jeung bahan logam, hususna bahan serat nu paling loba dipaké, utamana katun, wol, linen, sutra, serat viscose, polipropilén, nilon, poliéster, acrylic, nitrile sarta serat sintétik lianna , kitu ogé serat kaca, serat keramik, serat logam, jsb

Salaku widang aplikasi tina filtration terus rék dilegakeun, bahan nyaring terus keur diropéa. Produk filtration téh tina lawon dustproof, kantong lebu, layar filter, cartridge filter, filter tong, katun filter pikeun nyaring core.

Laser motong Filter lawon

Badag format CO2 mesin motong laser nya idéal pikeun motong filtration sedeng berkat prosés non-kontak sarta precision tinggi kahontal ku sinar laser. Sajaba ti éta, prosés laser termal ensures edges motong anu otomatis disegel nalika motong tékstil teknis. Ti lawon filter laser cut henteu fray, pamrosésan saterusna jadi gampang.

precision tinggi

Gancang

kacida otomatis

lawon laser motong filter 500

Naon kaunggulan tina motong lawon filter ku laser?

motong laser geus jadi trend pikeun industri filter

Tepat. precision tinggi na akurasi kabisaulangan

Serbaguna. Motong ampir kabéh bahan filter

Beresih. motong non-kontak sarta non-debu

kalenturan tinggi. Motong wangun naon baé sakaligus

Hiji-hambalan. Teu perlu rework

réduksi ongkos. Taya alat maké, kirang labors

proses produksi otomatis kalawan conveyor sarta dahar sistem

Filter bahan merlukeun liang beuki finer. Utamana dina ngolah mikro-liang, métode processing tradisional anu hésé minuhan sarat ngadegkeun. laser nu bisa punch liang pikeun bahan filter di sagala rupa spésifikasi sarta sagala rupa pola.

Aplikasi di industri filter

• belts tas kempelan Debu / Filtration lawon pencét / filtration Industrial / Filter cartridge / Filter kertas / bolong lawon

• filtration Air Filtration / Fluidization / Liquid / fabrics Téknis

• Drying / Debu Filtration / screening / filtration padet

• filtration Cai / filtration Food / filtration Industrial

• filtration filtration filtration Pertambangan / Minyak sarta Gas / bubur na kertas

• produk dispersi hawa Tekstil

bahan filter cocog pikeun motong laser

Filter lawon, serat gelas, lawon non-anyaman, kertas, busa, katun, polipropilén, poliéster, polyamides, nilon, PTFE, sox saluran sarta fabrics industri lianna.

Kami ngarékoméndasikeun mesin laser CO2 Flatbed pikeun motong lawon filter

Magrib Series CO2 laser cutter

Speed tinggi, precision tinggi sarta pohara otomatis.
Rak jeung pinion & Servo ganda Sistim gerak drive. Efisiensi luhur jeung stabilitas.

CJG Series CO2 laser cutter

Modél ékonomi CO2 Sistim laser datar ranjang kalawan sistem transmisi sabuk.
Laser CO2 mesin motong keur badag-format bahan fléksibel.

Golden laser Magrib Series High Speed ​​High Precision CO2 Datar Pesanggrahan laser cutter di Rincian

Rak & Pinion

Rak precision tinggi & Sistim nyetir pinion. Laju motong nepi ka 1200m / s, status Priangan nepi ka 10000mm / s 2, miara stabilitas jangka panjang.

laser Sumber

Dunya-kelas CO2 RF logam laser generator, stabil sarta awét.

Table ngagawekeun

Vakum nyerep sayang madu conveyor méja gawé. Datar, otomatis, reflectivity low tina sinar laser.

Tinta jet printer

efisiensi tinggi "tinta jet printer" bareng jeung motong dina waktos anu sareng.

1. Yuyun hiji bunderan 2. motong bunderan

Precision Tegangan Dahar

Otomatis-feeder: koreksi Tegangan jeung nyoco jeung laser cutter keur dahar kontinyu sarta motong.

System kontrol

hak cipta intelektual bebas. sistim kontrol nu ngaropéa pikeun fabrics industri.

YASKAWA Servo motor

Japanese YASKAWA Servo motor. precision tinggi, speed stabil, pangabisa overload.

System asihan otomatis

Sistim asihan pinuh otomatis. Sangkan dahar bahan, motong, asihan di hiji wanci.

opat Alesanna

mun Pilih emas laser Magrib runtuyan CO2 laser motong Mesin

tegangan dahar-leutik ikon 100

1. Precision tegangan dahar

Taya tegangan feeder bakal gampang mun distort nu variasi dina prosés dahar, hasilna biasa fungsi koreksi multiplier; Tegangan feeder dina komprehensif dibereskeun dina dua sisi tina bahan dina waktos anu sareng, sareng otomatis tarik pangiriman lawon ku roller, sadaya proses jeung tegangan, éta bakal koreksi sampurna jeung nyoco precision.

tegangan nyoco bobodoran dahar non-tegangan
-Speed ​​tinggi laser-precision tinggi motong-leutik ikon 100

2. motong-speed High

Rak jeung sistem gerak pinion dilengkepan tube laser-kakuatan tinggi, ngahontal ka 1200 mm / s speed motong, 8000 mm / s 2speed akselerasi.

asihan otomatis Sistim-leutik ikon 100

3. sistem asihan otomatis

Sistim asihan pinuh otomatis. dahar bahan, motong, asihan di hiji wanci.

wewengkon gawé bisa ngaropéa-leutik ikon 100

4. wewengkon ngagawekeun bisa ngaropéa

2300mm × 2300mm (90,5 inci × 90,5 inci), 2500mm × 3000mm (98.4in × 118in), 3000mm × 3000mm (118in × 118in), Atawa pilihan. Daerah kerja panggedena nyaeta nepi ka 3200mm × 12000mm (126in × 472.4in)

cutter laser wewengkon gawé bisa ngaropéa

Lalajo laser mesin motong pikeun lawon filter dina peta!

Naon bahan anjeun?

Simkuring boga teknologi ngolah laser lengkep, kaasup motong laser, laser ukiran, laser perforating na laser nyirian. Simkuring boga jumlah badag akumulasi data prosés laser. Bisa nguji bahan anjeun kalawan mesin laser kami, sarta ngaoptimalkeun aliran prosés. Sampel nguji video, parameter ngolah jeung émbaran nu patali séjén anu disadiakeun haratis.

Naon Industri anjeun?

Simkuring geus customer-berorientasi, deeply Ngalanglang kaperluan industri, nyadiakeun digital solusi aplikasi laser, promosi transformasi jeung Ngaronjatkeun industri tradisional, sarta nulungan pamaké pikeun innovate sarta ngamekarkeun. Laser emas anu aub dina loba widang aplikasi, jeung sababaraha solusi anu di tingkat anjog di industri.