Solusi motong laser pikeun Media Filter

Otomatis, gancang jeung precision processing fabrics filtration kalawanflatbed CO2 mesin motong laserti goldenlaser

lawon filter polipropilén, kantong filter PP, fabrics saringan_700

filtration Bubuka Industri

Salaku prosés panyalindungan lingkungan sareng kontrol kaamanan anu penting,filtrasigeus loba dipaké dina loba widang, ti separation gas-solid industri, separation gas-cair, separation solid-cair, separation solid-solid, nepi ka purifikasi hawa jeung purifikasi cai tina panerapan imah sapopoé.Aplikasi khusus kalebet perawatan émisi gas limbah dina pembangkit listrik, pabrik baja, pabrik semén, filtrasi hawa dina industri tékstil sareng garmen, perawatan limbah, filtrasi sareng kristalisasi dina industri kimia, filtrasi hawa dina industri mobil, filtrasi sirkuit minyak, sareng filtrasi hawa di rumah tangga. conditioners hawa sarta cleaners vakum.

Ayeuna, nubahan saringanutamana bahan serat, fabrics anyaman.Khususna, bahan serat utamina serat sintétik sapertos katun, wol, linen, sutra, serat viscose, polipropilén, nilon, poliéster, poliuretan, aramid, ogé serat gelas, serat keramik, serat logam, jsb.

Jeung perluasan kontinyu tina widang aplikasi filtration, bahan filter anyar terus munculna, jeungproduk filtrationkisaran tina lawon pencét saringan, lawon lebu, kantong lebu, layar saringan, kartrij saringan, tong saringan, saringan, katun saringan pikeun unsur saringan.

Goldenlaser nawarkeun CO₂ laser cutters pikeun tékstil teknis

format badag CO2 mesin motong laseridéal pikeun motong sedeng filtration berkat prosés non-kontak sarta precision tinggi kahontal ku sinar laser.Sajaba ti éta, prosés laser termal ensures motong edges otomatis disegel nalika motong tékstil teknis.Kusabab lawon saringan laser cut henteu fray, pamrosésan salajengna janten langkung gampang.

Precision tinggi

Gancang

Kacida otomatis

Téknologi laser canggih pikeun hasil anu optimal

JMCCJG-350400LD CO2 Flatbed Laser Mesin motong pikeun Filter lawon

Naon mangpaat mesin motong laser CO2 goldenlaser pikeun motong média filter?

motong laser geus jadi trend pikeun industri filter

Sealing otomatis tina motong edges nyegah fringe

Taya maké alat - euweuh leungitna kualitas

Precision tinggi jeung akurasi repeatability

Kalenturan anu luhur dina produksi kusabab sababaraha pilihan tambahan

Prosés produksi otomatis sareng conveyor sareng sistem tuang

Sistem nyirian dina sagala rupa varian: modul printer Inkjet jeung modul spidol Ink

Ngalengkepan knalpot jeung nyaring tina motong emisi mungkin

Rupa-rupa pilihan ukuran tabel béda - kalawan pilihan cocog pikeun sakabéh ukuran filter

Wangun lawon anu tepat tiasa dilakukeun ku program CAD sareng disilihtukeurkeun ka pemotong laser CO2 kami.Anjeun dijamin akurasi, speed jeung definitif dina kualitas pamrosésan média filter.

Aplikasi dina industri filter

• Kantong pangumpulan debu / Kain pencét filtrasi / Sabuk filtrasi industri / Kartrid saringan / Kertas saringan / lawon bolong

• Filtration hawa / Fluidization / filtration cair / lawon teknis

• Drying / Debu Filtration / Screening / filtration padet

• filtration cai / filtration dahareun / filtration industri

• filtration Pertambangan / Minyak jeung gas filtration / Bubur jeung kertas filtration

• produk dispersi hawa Tekstil

Bahan filter cocog pikeun motong laser

Filter lawon, serat kaca, lawon non-anyaman, kertas, busa, katun, polipropilén, poliéster, polyamides, nilon, PTFE, saluran sox jeung fabrics industri lianna.
lawon saringan motong laser

Kami nyarankeun mesin laser CO2 pikeun motong lawon saringan

Gear jeung rak disetir

Daérah kerja format ageung

Struktur pinuh enclosed

speed tinggi, precision tinggi, kacida otomatis

Laser RF logam CO2 kakuatan tinggi tina 300 watt, 600 watt dugi ka 800 watt

GOLDENLASER JMC Series High Speed ​​High Precision CO2 Datar Pesanggrahan Laser cutter dina Rincian

Rak & Pinion

Precision tinggi rak & sistem nyetir pinion.Laju motong nepi ka 1200m/s, ACC nepi ka 10000mm/s2, ngajaga stabilitas jangka panjang.

Sumber Laser

Kelas dunya CO2 logam RF laser generator, stabil sarta awét.

Méja Gawé

Vakum nyerep honeycomb conveyor méja kerja.Datar, otomatis, reflektivitas rendah tina sinar laser.

PRINTER INK JET

Efisiensi tinggi "INK JET PRINTER" sareng motong dina waktos anu sami.

1. Nyitak bunderan 2. Motong bunderan

Precision Tegangan Dahar

Otomatis-feeder: Koréksi tegangan jeung dahar kalawan cutter laser pikeun dahar kontinyu sarta motong.

Sistim kontrol

Hak cipta intelektual bebas.Sistim kontrol ngaropéa pikeun fabrics industri.

YASKAWA Servo motor

Motor Servo YASKAWA Jepang.Precision tinggi, speed stabil, pangabisa overload.

Sistim asihan otomatis

Sistim asihan pinuh otomatis.Jieun bahan dahar, motong, asihan dina hiji waktu.

Opat Alesan

pikeun Pilih GOLDENLASER JMC SERIES CO2 Laser Mesin motong

tegangan dahar-ikon leutik 100

1.Precision tegangan dahar

Taya feeder tegangan bakal gampang distort varian dina prosés dahar, hasilna multiplier fungsi koreksi biasa;Tegangan feederdina komprehensif dibereskeun dina dua sisi bahan dina waktos anu sareng, kalawan otomatis narik pangiriman lawon ku roller, sadaya prosés kalawan tegangan, éta bakal koreksi sampurna jeung nyoco precision.

tegangan dahar VS non-tegangan dahar
ikon motong laser-leutik-speed tinggi-precision tinggi 100

2.motong-speed tinggi

Rak jeung sistem gerak piniondilengkepan tabung laser kakuatan tinggi, ngahontal 1200 mm / s speed motong, 8000 mm / s2speed akselerasi.

sistem asihan otomatis-ikon leutik 100

3.Sistim asihan otomatis

Sistim asihan pinuh otomatis.Nyoco bahan, motong, asihan dina hiji waktu.

wewengkon gawé bisa ngaropéa-ikon leutik 100

4.Wewengkon damel tiasa disaluyukeun

2300mm × 2300mm (90,5 inci × 90,5 inci), 2500mm × 3000mm (98,4in × 118in), 3000mm × 3000mm (118in × 118in), Atawa pilihan.Wewengkon kerja panggedéna dugi ka 3200mm × 12000mm (126in × 472.4in)

wewengkon gawé laser cutter bisa ngaropéa

Lalajo mesin motong laser pikeun lawon filter dina aksi!

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Ninggalkeun Pesen anjeun:

whatsapp +8615871714482