Laser Cutting saka sublimation Olahraga, Fitness Busana, Digital Printed Apparel - Wuhan Golden Laser Co., Ltd
Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Laser Cutting saka sublimation Olahraga, Fitness Busana, Digital Printed Apparel

Vision Laser Cutting Industri sublimation Apparel

kacepetan dhuwur Flying cepet muter sublimated saka kain lan njupuk menyang akun sembarang shrinkage utawa distorsi sing bisa kelakon sak proses sublimation lan kanthi Cut metu designs sembarang.

 

Dye-sublimation Trend wis Driving Fashion, Fitness lan Olahraga Busana Industry.

Apparel lan aksesoris sing fashion maju, ing-gaya nalika ing wektu sing padha nyaman lan fungsi wis mesthi wis kagayuh. sandhangan Sublimated nyedhiyani kabeh sing lan liyane.

Dikarepake pribadine unik lan pangertèn fashion ing industri sandhangan wis akeh nyumbang ing popularitas saka sandhangan sublimation. Ora mung ing industri fashion nanging malah dikarepake gedhe activewear, fitness sandhangan lan rasukan olahraga lan ugi industri seragam wis dijupuk kanggo technique dye-sublimation printing iki novel wiwit menehi kesempatan sungguh kanggo pangaturan karo sacoro prakteke ora watesan desain.

nglereni Laser saka dye-sublimation prints

nglereni Laser solusi nglereni paling populer kanggo industri olahraga. Minangka Supplier laser anjog kanggo industri, Golden Laser dibukak kacepetan dhuwur sistem nglereni sesanti laser kanggo kacepetan ndhuwur rasukan nglereni sublimation ing nggulung kanthi otomatis. Kanthi inovasi dadi, Golden Laser tansah fokus ing nggawe nilai maksimal kanggo kita pelanggan.

aplikasi laser Khas sublimation olahraga

Jersey (basket jersey, jersey bal-balan, enggak jersey, hockey)

nyandhang Kayaking

Activewear

nyandhang Dance / Yoga nyandhang

Swimwear

Legging

nglereni Laser saka sublimation dicithak olahraga

Sistem CUT VISION Laser automates proses nglereni metu bêsik dye sublimation dicithak kain utawa textile cepet lan kanthi, ngimbangi sembarang distorsi lan bukaan sing dumadi ing tekstil boten stabil utawa melar kaya sing gedhe-gedhe digunakake ing olahraga.

nglereni Laser saka dye-sublimation jersey Hockey

    • 0.5mm nglereni tliti
    • kacepetan dhuwur
    • kualitas dipercaya
    • biaya kurang pangopènan

nglereni Laser saka activewear sublimated

VISION Laser CUT becik kanggo nglereni olahraga ing tartamtu amarga kemampuan kanggo Cut bahan melar lan gampang kleru - persis jinis sing njaluk karo sandhangan atletik (eg slempang tim, swimwear etc.)

Apa sing keuntungan saka nglereni laser?

- Kabeh ing otomatis, biaya kurang

Nglereni kualitas pinggiran

Gamelan

keluwesan

dhuwur

kacepetan Cutting

kacepetan dhuwur

Alat?

ora dibutuhake

Material di wernani?

Ora, amarga saka Processing laser contactless

Seret ing materi?

Ora, amarga saka Processing laser contactless

CARA VISION Laser pemotong Pakaryan?

KARYA MODE 1
→ Pindai ON FLY THE

  • Menakake proses produksi kabeh. nglereni otomatis kanggo muter rasukan
  • Simpen alat lan biaya pegawe
  • output dhuwur (500 set jersey saben dina saben shift - mung kanggo referensi)
  • Ora dibutuhake file grafis asli
  • dhuwur tliti

KARYA MODEL 2
→ tandha gratis Pindai

  • Kanggo bahan alus gampang kanggo molak, nggulung, ngluwihi
  • Kanggo pola rumit, pola nyarang nang njelaske nganggo bentuk garis lan tliti dhuwur syarat nglereni

Apa sing System Vision Laser Kaluwihan?

kamera industri HD

Cameras cepet kain, ndeteksi lan ngenali bleger dicithak, utawa Pick munggah ing tandha Pendhaftaran lan Cut designs milih karo kacepetan lan akurasi.

nglereni laser Precise

nglereni Accurate ing kacepetan dhuwur. Resik lan sampurna Cut sudhut - ora Singing bêsik nglereni perlu.

rugi distorsi

Sistem Vision Laser otomatis menehi kompensasi kanggo maksud apa distorsi utawa bukaan ing sembarang kain utawa tekstil.

Prosès dadi

sistem Conveyor lan otomatis pakan kanggo Processing laser kanthi otomatis langsung saka muter.

Disaranake ing sistem laser iki nduwé

kanggo industri olahraga digital dicithak:

Golden Laser wis rumiyin nelik panjaluk Processing ing lapangan olahraga, lan wis dibukak seri saka solusi Processing laser otomatis kanggo nambah kualitas Processing saka olahraga ing, ndadekake proses produksi prasaja, nyimpen akèh biaya pegawe lan wektu.

CJGV-160130LD

GOLDEN CAD Vision Mindhai Laser Machine Cutting

Detail produk

JGC-160100LD

GOLDEN Pendhaftaran CAM kamera Machine Laser Cutter

Detail produk

ZJJG (3D) -170200LD

High Speed ​​Galvo & Gantry Laser Perforating lan Cutting System

Detail produk

Klien apa Say?

"Boten luwih cepet saka mesin; boten luwih gampang saka mesin iki!"

Apa jinis laser?

We duwe teknologi Processing laser lengkap, kalebu nglereni laser, laser engraving, laser perforating lan laser menehi.

Golek mesin laser kita

Apa materi?

Nyoba bahan, ngoptimalake proses, nyedhiyani video, paramèter Processing, lan liyane, gratis.

Menyang Sample gallery

Apa industri?

Deepen panjaluk industri, karo solusi aplikasi laser otomatis lan cerdas kanggo pangguna inovasi lan berkembang.

Menyang solusi industri