Laser motong tina Sublimation Sportswear, Kabugaran Busana, Digital dicitak Apparel - Wuhan Golden laser Co., Ltd
Laser motong Mesin, laser ukiran Mesin, Galvo laser Mesin - Golden laser

Laser motong tina Sublimation Sportswear, Kabugaran Busana, Digital dicitak Apparel

Visi laser motong pikeun Industri Sublimation Apparel

speed tinggi Flying nyeken roll sublimated lawon sarta tumut kana akun sagala shrinkage atawa distorsi anu bisa lumangsung dina mangsa proses sublimation tur akurat motong kaluar desain nanaon.

 

Ngalelep-sublimation Trend ieu nyetir Pantun, Kabugaran sarta Olahraga Busana Industri.

Apparel jeung asesoris nu fashion-hareup, dina trend bari dina waktu anu sarua nyaman jeung hanca geus salawasna geus neruskeun. pakean Sublimated nyadiakeun sagala rupa nu sareng nu sanesna.

Paménta pikeun kapribadian unik tur rasa fashion dina industri pakean geus greatly nyumbang dina popularitas pakean sublimation. Henteu ngan industri fashion tapi malah nu liking hébat activewear, kabugaran pakean jeung apparel olahraga ogé industri baju seragam geus dicokot pikeun téhnik ngalelep-sublimation percetakan ieu novél saprak dinya nyadiakeun kasempetan vast keur nyieun husus kalayan praktis euweuh watesan desain.

motong laser of ngalelep-sublimation prints

motong laser ngarupakeun solusi motong paling populér pikeun industri sportswear. Salaku supplier laser ngarah keur industri tekstil, Golden laser dibuka laju tinggi Sistim motong visi laser pikeun speed luhur fabrics motong sublimation dina gulungan otomatis. Kalawan inovasi kontinyu, Golden laser salawasna museurkeun kana nyieun nilai maksimum pikeun konsumén urang.

aplikasi laser has pikeun sublimation sportswear

Jersey (baskét jersey, jersey bal, baseball jersey, hoki)

maké Ngabuburit

Activewear

maké tarian / Yoga maké

Swimwear

Leggings

motong laser of sublimation dicitak sportswear

Sistem motong VISI laser automates prosés motong kaluar buah ngalelep sublimation dicitak lawon atawa tekstil gancang tur akurat, nahan sagala distortions tur manjang anu lumangsung dina tékstil stabil atawa stretchy kawas leuwih dipaké dina sportswear.

motong laser of ngalelep-sublimation jersey hoki

    • 0.5mm motong precision
    • gancang
    • kualitas dipercaya
    • waragad perawatan low

motong laser of activewear sublimated

VISI laser motong anu idéal pikeun motong sportswear hususna kusabab alatan kamampuhna pikeun motong bahan stretchy jeung gampang menyimpang - persis tipe anu anjeun meunang kalawan pakean athletic (misalna jerseys tim, swimwear jsb)

Naon mangpaat motong laser?

- Kabéh di otomatis, ongkos kirang

Motong kualitas ujung

leueur

kalenturan

luhur

speed motong

Gancang

Alat?

teu diperlukeun

Bahan patri?

Taya, kusabab processing laser contactless

Nyered kana bahan?

Taya, kusabab processing laser contactless

CARA VISI laser cutter gawéna?

Dianggo modeu 1
→ scan ON laleur

  • Simplify proses produksi sakabéh. motong otomatis for jeung guling fabrics
  • Simpen alat jeung ongkos kuli
  • output tinggi (500 sét jersey per dinten per shift - hijina pikeun rujukan)
  • Taya diperlukeun payil grafik aslina
  • precision tinggi

Dianggo model 2
→ tanda pendaptaran scan

  • Pikeun bahan lemes gampang distort, curl, manjangkeun
  • Pikeun pola pajeulit, pola nyarang jero outline jeung precision tinggi syarat motong

Naon System Visi laser Kaunggulan?

kaméra industri HD

Kaméra nyeken lawon, ngadeteksi na ngakuan kontur dicitak, atawa nyokot on tanda pendaptaran na potong desain dipilih kalawan speed na akurasi.

motong laser tepat

motong akurat dina kecepatan luhur. Beresih jeung sampurna cut edges - euweuh reworking tina potongan motong perlu.

santunan distorsi

Sistem Visi laser otomatis compensates pikeun sagala distortions atawa manjang kana sagala lawon atawa tékstil.

processing kontinyu

Sistim Conveyor tur otomatis feeder pikeun ngolah laser pinuh-otomatis langsung ti roll teh.

Kami ngarékoméndasikeun sistem laser handap

keur industri sportswear digital dicitak:

Golden laser geus deeply digali tungtutan processing dina widang sportswear, sarta geus dibuka runtuyan solusi processing laser otomatis pikeun ngaronjatkeun kualitas ngolah sportswear nu, ngajadikeun proses produksi basajan, ngaheéat loba ongkos kuli jeung waktu.

CJGV-160130LD

Golden CAD Visi Nyeken laser Mesin motong

Rincian produk

JGC-160100LD

Golden pendaptaran Cam Kamera Mesin laser cutter

Rincian produk

ZJJG (3D) -170200LD

Tinggi Speed ​​Galvo & Gantry laser Perforating sarta motong System

Rincian produk

Naon klien Ucapkeun?

"Euweuh nya gancang ti mesin ieu; nanaon téh gampang ti mesin ieu!"

Naon jenis laser?

Simkuring boga teknologi ngolah laser lengkep, kaasup motong laser, laser ukiran, laser perforating na laser nyirian.

Manggihan mesin laser kami

Naon bahan anjeun?

Nguji bahan anjeun, ngaoptimalkeun prosesna, nyadiakeun video, parameter processing, jeung deui, haratis.

Buka sampel galeri

Naon Industri anjeun?

Deepen tungtutan industri, kalayan solusi aplikasi laser otomatis tur calakan pikeun mantuan pamaké innovate sarta ngamekarkeun.

Buka solusi industri