Kebijakan Privasi - Wuhan Golden Laser Co., Ltd
Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Kebijakan Privasi

Golden Laser bakal ngormati lan nglindhungi privasi. Kita bakal nglindhungi informasi sembarang sing menehi nalika ngunjungi situs iki.

01) Koleksi Informasi
Ing situs Web iki sampeyan bisa seneng sembarang layanan sing kasedhiya, kayata manggonke supaya, njupuk bantuan, ngundhuh file lan aktivitas Agencies. Sadurunge kowe liwat sing, sing dibutuhake kanggo isi metu info pribadhi dening kang kita bisa nyalurake pilihan cocok lan hadiah release kanggo sampeyan yen.
We sing causelessly nganyarke layanan kita lan produk (kalebu Pendhaftaran) kanggo ketemu karo kabutuhan. Yen bisa, kita kudu info liyane babagan perusahaan, pengalaman ing produk kita lan kontak cara.

02) Informasi Dianggo 
Kabeh info ing web iki bakal ing pangayoman kaku. Miturut info, Laser Golden kita bakal saged layanan luwih apik lan luwih cepet. Ing sawetara kasus, kita bisa ngandhani riset pasar paling anyar lan info produk.

03) Control Informasi
We duwe tugas legal kanggo nglindhungi informasi sembarang kita ngumpulake saka sampeyan, kalebu saran utawa cara liyane. Sing ngomong kajaba Golden Laser ora pihak bakal seneng informasi.
Miturut amassing informasi saka web lan nggabungaken data saka pihak katelu, kita bakal menehi saran sing apik barang lan layanan.
Wigati: Link liyane ing situs iki, mung ngawula minangka penak lan bakal nggawa sampeyan metu saka situs iki, kang tegese Laser Golden kita ora bakal nganggep tanggung jawab kanggo aktivitas lan informasi ing situs liyane. Supaya apa cathetan bab pranala menyang part webs katelu bakal ngluwihi ing document privasi iki.

04) Keamanan Informasi
We wis ngrancang kanggo nglindhungi informasi lengkap, Nyingkiri ilang, nyalahi panggunaan, riko ora sah, bocor, panganiaya lan disturb. Kabeh data ing server kita sing dijaga dening firewall, lan sandhi.
We are seneng ngowahi informasi yen mbutuhake. Sawise perubahan, kita bakal ngirim rinci tengen dening email kanggo mriksa Panjenengan.

05) Cookies Dianggo 
Cookies iku bagéyan saka data sing digawe nalika ngunjungi situs web kita lan kang disimpen ing direktori cookie saka komputer. Padha ora bakal numpes utawa maca data ing komputer. Cookies apal sandhi lan nelusuri fitur kang bakal quicken selancar kanggo kita ing wektu sabanjuré. Sampeyan uga bisa nolak cookie yen sampeyan ora pengin.

06) Mratandhani Modifikasi
Interpretation iki statement lan panggunaan situs web diduweni dening Golden Laser. Yen privasi privasi owahan ing sembarang cara, kita bakal nyeleh versi dianyari ing kaca iki lan uga Wigati tanggal ing sikil saka kaca iki. Yen perlu, kita bakal sijine tandha makeable ing web kanggo ngandhani.
Sembarang musuhan disebabake statement utawa panggunaan situs web bakal netepi angger-angger sing cocog Republik Rakyat China.