Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Politika e privatësisë

Laseri i Artë do të respektojë dhe mbrojë privatësinë tuaj. Ne do të mbrojmë çdo informacion që ju jepni kur vizitoni këtë faqe në internet.

01) Mbledhja e informacionit
Në këtë faqe në internet, ju mund të shijoni çdo shërbim të dhënë, të tilla si vendosja e porosisë, marrja e ndihmës, shkarkimi i skedarëve dhe aktivitetet pjesëmarrëse. Para se ta kaloni atë, ju kërkohet të plotësoni informacionin tuaj personal me të cilin ne mund t'ju sigurojmë zgjedhjen e duhur dhe t'ju lëshojmë çmimin nëse ka.
Ne jemi duke azhurnuar pa shkak shërbimin dhe produktet tona (përfshirë regjistrimin) për të përmbushur nevojat tuaja. Nëse është e mundur, ne do të kemi nevojë për më shumë informacion në lidhje me kompaninë tuaj, përvojë në produktet tona dhe mënyrën e kontaktit.

02) Përdorimi i informacionit 
Të gjitha informacionet tuaja në këtë ueb do të jenë në mbrojtje të ngurtë. Nga informacioni, Laseri ynë i Artë do të përballojë shërbimin tuaj më të mirë dhe më të shpejtë. Në disa raste, ne mund të informojmë hulumtimin tuaj më të fundit të tregut dhe informacionin e produktit.

03) Kontrolli i Informacionit
Ne kemi një detyrë ligjore për të mbrojtur çdo informacion që ne mbledhim nga ju, duke përfshirë reagimet ose mënyra të tjera. Kjo do të thotë përveç Laserit të Artë, asnjë palë e tretë nuk do të shijojë informacionin tuaj.
Duke grumbulluar informacionin tuaj nga uebi dhe duke integruar të dhëna nga palë e tretë, ne do t'ju rekomandojmë produktet dhe shërbimin më të mirë.
Shënim: Lidhjet e tjera në këtë faqe në internet, ju shërbejnë vetëm si lehtësi dhe do t'ju nxjerrin nga kjo faqe në internet, që do të thotë se Laseri ynë i Artë nuk do të marrë asnjë përgjegjësi për aktivitetet tuaja dhe informacionin në faqet e internetit të tjera. Kështu që çdo shënim në lidhje me lidhjet me rrjetin e pjesës së tretë do të jetë përtej këtij dokumenti të privatësisë.

04) Siguria e informacionit
Ne kemi planifikuar të mbrojmë informacionin tuaj të plotë, duke shmangur humbjen, keqpërdorimin, vizitën e paautorizuar, rrjedhjet, dhunën dhe shqetësimet. Të gjitha të dhënat në serverin tonë ruhen nga muri i zjarrit dhe fjalëkalimi.
Ne jemi të kënaqur që të redaktoni informacionin tuaj nëse keni nevojë. Pas modifikimit, ne do t'ju dërgojmë detajet e duhura me email për kontrollin tuaj.

05) Përdorimi i cookies 
Cookies janë pjesë e të dhënave që krijohen kur vizitoni faqen tonë të internetit dhe që ruhen në direktorinë e cookie-t në kompjuterin tuaj. Ata kurrë nuk do të shkatërrojnë ose lexojnë të dhëna në kompjuterin tuaj. Cookies memorizojnë fjalëkalimin tuaj dhe shfletoni tiparin i cili do të shpejtojë shfletimin tuaj në faqen tonë në internet herën tjetër. Gjithashtu ju mund të refuzoni cookies nëse nuk doni.

06) Njoftoni Modifikimin
Interpretimi i kësaj deklarate dhe përdorimi i faqes në internet është në pronësi të Golden Laser. Nëse kjo politikë e privatësisë ndryshon në ndonjë mënyrë, ne do të vendosim një version të azhurnuar në këtë faqe dhe gjithashtu do të shënojmë datën në fund të kësaj faqe. Nëse është e nevojshme, ne do të vendosim një shenjë të bërë në internet për t'ju informuar.
Çdo mosmarrëveshje e shkaktuar nga kjo deklaratë ose përdorimi i faqes në internet do t'i bindet ligjit përkatës të Republikës Popullore të Kinës.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni