Sarat jeung Kaayaan Pamakéan - Wuhan Golden laser Co., Ltd
Laser motong Mesin, laser ukiran Mesin, Galvo laser Mesin - Golden laser

kabijakan privasi

Golden laser bakal hormat tur ngajaga privasi Anjeun. Urang baris ngajaga inpormasi wae nu masihan mun anjeun didatangan ramatloka ieu.

01) kempelan Émbaran
Dina ramatloka ieu, anjeun bisa ngarasakeun naon jasa disadiakeun, kayaning nempatkeun urutan, meunang pitulung, ngundeur file jeung kagiatan milu. Samemeh indit ngaliwatan éta, anjeun diperlukeun ngeusian kaluar info pribadi anjeun ku nu bisa nyadiakeun pilihan merenah jeung hadiah release ka anjeun lamun sagala.
Kami causelessly ngaronjatkeun jasa kami jeung produk (kaasup pendaptaran) papanggih kabutuhan Anjeun. Mun mungkin, urang bakal perlu info ngeunaan perusahaan, pangalaman dina produk urang jeung kontak jalan.

02) Émbaran Dianggo 
Sadaya inpo Anjeun dina web ieu bakal di panyalindungan kaku. Ku inpo nu, laser Golden kami bakal mampuh layanan anjeun hadé tur gancang. Dina sababaraha kasus, urang tiasa ngawartosan ieu panalungtikan pasar panganyarna anjeun sarta info produk.

03) Control Émbaran
Urang boga tugas légal ngajaga inpormasi wae urang kumpulkeun ti anjeun, kaasup eupan balik atawa cara séjén. Maksudna ngomong iwal Golden laser euweuh pihak katilu mana wae bakal ngarasakeun informasi Anjeun.
Ku amassing informasi anjeun ti web jeung integral tina data ti pihak katilu, urang bakal nyarankeun Anjeun produk pangalusna sarta jasa.
Catetan: Tumbu lianna di ramatloka ieu, ngan ngalayanan nu jadi genah tur bakal mawa anjeun kaluar ti ramatloka ieu, anu hartosna laser Golden kami moal nganggap tanggungjawab sagala pikeun kagiatan anjeun sarta informasi dina situs web lianna. Ku kituna sagala catetan ngeunaan Tumbu ka bagian webs katilu bakal saluareun dina dokumen privasi ieu.

04) Kaamanan Émbaran
Urang geus rencanana ngajaga inpormasi lengkep anjeun, Ngahindarkeun leungit, nyalahgunakeun, mangga buka diidinan, bocor, kekerasan jeung ngaganggu. Sakabéh data dina server kami anu dijaga ku firewall, sarta sandi.
Kami bungah ngedit inpo Anjeun lamun perlu. Saatos modifikasi, urang bakal dikirim anjeun nu jéntré katuhu ku email keur dipariksa Anjeun.

05) Cookies Dianggo 
Cookies mangrupakeun potongan data nu dijieun nalika anjeun didatangan ramatloka urang jeung nu disimpen di diréktori cookie tina komputer. Éta moal ngancurkeun atanapi maca data di komputer. Cookies ngapalkeun sandi anjeun tur kotektak fitur nu bakal quicken surfing anjeun ka web urang wanoh salajengna. Ogé bisa ingkar cookies lamun teu hayang.

06) ngembarkeun modifikasi
Interprétasi ngeunaan pernyataan ieu sareng pamakéan ramatloka ieu milik Golden laser. Mun privasi ieu parobahan kawijakan sagala cara, urang baris nempatkeun hiji versi diropéa dina kaca ieu na oge catetan tanggal dina footer kaca ieu. Upami diperlukeun, kami baris nempatkeun tanda makeable di web pikeun nginpokeun Anjeun.
Sagala sengketa disababkeun ku pernyataan ieu atawa pamakéan ramatloka bakal nurut hukum saluyu tina Républik Rahayat Cina.