Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Политика за приватност

Златен ласер ќе ја почитува и заштитува вашата приватност. Ние ќе ги заштитиме сите информации што ќе ги дадете кога ќе ја посетите оваа веб-страница.

01) Собирање информации
На оваа веб-страница, можете да уживате во која било услуга, како што се нарачка, добивање помош, преземање датотеки и активности што учествуваат. Пред да го поминете тоа, од вас се бара да ги пополните вашите лични информации со кои можеме да обезбедиме соодветен избор и да ви ја објавиме наградата доколку ги има.
Ние без причина ги надградуваме нашите услуги и производи (вклучително и регистрација) за да ги задоволиме вашите потреби. Ако е можно, ќе ни требаат повеќе информации за вашата компанија, искуство за нашите производи и начин на контакт.

02) Користење на информации 
Сите ваши информации на оваа мрежа ќе бидат во цврста заштита. Според информациите, нашиот Златен ласер ќе ви овозможи подобра и побрза услуга. Во некои случаи, можеме да го информираме вашето најново истражување на пазарот и информации за производот.

03) Контрола на информации
Ние имаме законска должност да ги заштитиме сите информации што ги собираме од вас, вклучително и повратни информации или други начини. Тоа е да се каже, освен Златен ласер, ниту една трета страна нема да ужива во вашите информации.
Со собирање на вашите информации од мрежата и интегрирање на податоци од трета страна, ние ќе ви ги препорачаме најдобрите производи и услуги.
Белешка: Другите врски на оваа веб-страница ви служат само како погодност и ќе ве извадат од оваа веб-страница, што значи дека нашиот Златен ласер нема да преземе никаква одговорност за вашите активности и информации на други веб-страници. Значи, сите забелешки за врски до мрежите на третиот дел ќе бидат подалеку од овој документ за приватност.

04) Безбедност на информациите
Планиравме да ги заштитиме вашите целосни информации, избегнувајќи губење, злоупотреба, неовластена посета, истекување, насилство и вознемирување. Сите податоци во нашиот сервер се чуваат со заштитен allид и лозинка.
Драго ни е да ги уредиме вашите информации доколку ви треба. По измената, ќе ви ги испратиме вистинските детали преку е-пошта за проверка.

05) Употреба на колачиња 
Колачињата се парчиња податоци што се создаваат кога ја посетувате нашата веб-страница и кои се зачувани во директориумот колачиња на вашиот компјутер. Тие никогаш нема да уништат или читаат податоци во вашиот компјутер. Колачињата ја запомнуваат вашата лозинка и ја разгледуваат одликата што ќе го забрза вашето сурфање на нашата веб-страница следниот пат. Исто така можете да одбиете колачиња ако не сакате.

06) Најавете ја измената
Интерпретацијата на оваа изјава и употребата на веб-страници е во сопственост на Златен ласер. Ако оваа политика на приватност се промени на кој било начин, ние ќе поставиме ажурирана верзија на оваа страница и исто така ќе го забележиме датумот на подножјето на оваа страница. Доколку е потребно, ќе ставиме знак што може да се направи во мрежата за да ве информираме.
Сите спорови предизвикани од оваа изјава или употребата на веб-страниците ќе го почитуваат соодветниот закон на Народна Република Кина.

Испратете ни ја пораката до нас:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Испратете ни ја пораката до нас:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја