Servei de Manteniment

Assegureu-vos una producció fluida

El manteniment regular garanteix l'òptima condició tècnica dels vostres sistemes làser per maximitzar la disponibilitat.

TeamViewer

En cas d'aturada de la màquina, el nostre equip d'assistència està disponible per fer un diagnòstic remotTeamViewerper oferir un suport ràpid i eficient.

Gràcies a la nostra xarxa mundial, els nostres tècnics de servei són ràpidament al lloc quan calgui, per tal de solucionar el vostre problema.

Actualitzacions i actualitzacions

Oferim actualitzacions i suport d'actualització per al vostre programari i maquinari.

A partir de la data de compra, gaudireu d'actualitzacions de programari gratuïtes de per vida.

Actualitzacions de programari i maquinari per a processos òptims i noves demandes.

Respondre ràpidament als canvis del mercat gràcies al disseny modular de la màquina làser.

Augmenta l'eficiència amb una varietat de configuracions opcionals.

programari

Recanvis i consumibles

L'excel·lent disponibilitat de peces de recanvi minimitza el temps d'inactivitat no planificat i garanteix l'alt rendiment de la vostra màquina.

Assessorament competent en recanvis.

Suficient en estoc i lliurament ràpid.

Les peces de recanvi i els consumibles que han estat acuradament seleccionats i provats pels nostres experts, s'adapten de manera òptima al vostre sistema làser i ajuden a garantir uns resultats de producció superiors.

peces de recanvi
Escriu el teu missatge aquí i envia'ns-ho

Deixa el teu missatge:

què tal +8615871714482