Underhâld Service

Soargje foar glêde produksje

Reguliere ûnderhâld soarget foar de optimale technyske tastân fan jo laser systemen foar in maksimalisearjeknop beskikberens.

TeamViewer

Yn it gefal fan in ûnderbrekking fan 'e masine is ús stipeteam beskikber foar diagnoaze op ôfstân fiaTeamViewerom rappe en effisjinte stipe te leverjen.

Mei tank oan ús wrâldwide netwurk binne ús servicetechnisy gau op it plak as nedich, om jo probleem op te lossen.

Updates en upgrades

Wy biede updates en upgrade-stipe foar jo software en hardware.

Fan 'e datum fan oankeap sille jo libben lang genietsje fan fergese software-upgrades.

Software- en hardware-upgrades foar optimale prosessen en nije easken.

Reagearje fluch op feroarings yn 'e merk troch it modulêre ûntwerp fan' e lasermasine.

Fergrutsje effisjinsje mei in ferskaat oan opsjonele konfiguraasje.

software

Spare dielen en verbruiksartikelen

De treflike beskikberens fan reserveûnderdielen minimearret unplande downtime en garandearret de hege prestaasjes fan jo masine.

Kompetent spare parts oerlis.

Genôch op foarried en snelle levering.

Spare dielen en verbruiksartikelen dy't binne soarchfâldich selektearre en hifke troch ús saakkundigen, binne optimaal geskikt foar jo laser systeem en helpe te garandearjen superieure produksje resultaten.

spare dielen
Skriuw jo berjocht hjir en stjoer it nei ús

Lit jo berjocht efter:

whatsapp +8615871714482