Vedligeholdelsesservice

Sikre en jævn produktion

Regelmæssig vedligeholdelse sikrer den optimale tekniske tilstand af dine lasersystemer for at maksimere tilgængeligheden.

TeamViewer

I tilfælde af nedetid er vores supportteam tilgængeligt for fjerndiagnosticering viaTeamViewerat yde hurtig og effektiv support.

Takket være vores verdensomspændende netværk er vores serviceteknikere hurtigt på stedet, når det er nødvendigt, for at fejlfinde dit problem.

Opdateringer og opgraderinger

Vi tilbyder opdateringer og opgraderingssupport til din software og hardware.

Fra købsdatoen vil du nyde gratis softwareopgraderinger for livet.

Software- og hardwareopgraderinger for optimale processer og nye krav.

Reager hurtigt på markedsændringer takket være lasermaskinens modulære design.

Øg effektiviteten med en række valgfri konfigurationer.

software

Reservedele og forbrugsvarer

Fremragende reservedelstilgængelighed minimerer uplanlagt nedetid og sikrer den høje ydeevne af din maskine.

Kompetent reservedelsrådgivning.

Tilstrækkelig på lager og hurtig levering.

Reservedele og forbrugsstoffer, som er nøje udvalgt og testet af vores eksperter, er optimalt egnet til dit lasersystem og er med til at sikre overlegne produktionsresultater.

reservedele
Skriv din besked her og send den til os

Efterlad din besked:

whatsapp +8615871714482