Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Shërbimi i Mirëmbajtjes

Siguroni prodhim të qetë

Mirëmbajtja e rregullt siguron gjendjen optimale teknike të sistemeve tuaja lazer për të maksimizuar disponueshmërinë.

TeamViewer

Në rast të ndërprerjes së funksionimit të makinës, ekipi ynë mbështetës është i disponueshëm për diagnostikimin në distancë përmes TeamViewer për të siguruar një mbështetje të shpejtë dhe efikase.

Falë rrjetit tonë në të gjithë botën, teknikët tanë të shërbimit janë shpejt në vend kur kërkohet, në mënyrë që të zgjidhin problemin tuaj.

Përditësimet dhe azhurnimet

Ne ofrojmë azhurnime dhe mbështetje të azhurnuara për softuerin dhe pajisjen tuaj.

Nga data e blerjes, ju do të shijoni përmirësimet e softuerit falas për gjithë jetën.

Përmirësimet e programeve dhe pajisjeve për procese optimale dhe kërkesa të reja.

Përgjigjuni shpejt ndryshimeve të tregut falë modelit modular të makinës lazer.

Rritni efikasitetin me një larmi konfigurimesh opsionale.

software

Pjesë këmbimi dhe materiale harxhuese

Disponueshmëria e shkëlqyeshme e pjesëve të këmbimit minimizon joproduktive të paplanifikuara dhe mbron performancën e lartë të makinës tuaj.

Konsultime kompetente për pjesë këmbimi.

Të mjaftueshme në stok dhe shpërndarje të shpejtë.

Pjesët rezervë dhe materialet e konsumit që janë zgjedhur dhe testuar me kujdes nga ekspertët tanë, janë të përshtatshme në mënyrë optimale për sistemin tuaj lazer dhe ndihmojnë për të siguruar rezultate superiore të prodhimit.

spare parts

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni
WhatsApp

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni