Servizo de Mantemento

Garantir unha produción suave

O mantemento regular garante o estado técnico óptimo dos seus sistemas láser para maximizar a dispoñibilidade.

TeamViewer

En caso de inactividade da máquina, o noso equipo de soporte está dispoñible para o diagnóstico remotoTeamViewerpara proporcionar soporte rápido e eficiente.

Grazas á nosa rede mundial, os nosos técnicos de servizo están rapidamente no lugar cando sexa necesario, para solucionar o seu problema.

Actualizacións e actualizacións

Ofrecemos actualizacións e soporte de actualizacións para o teu software e hardware.

Desde a data de compra, gozarás de actualizacións de software gratuítas de por vida.

Actualizacións de software e hardware para procesos óptimos e novas demandas.

Responde rapidamente aos cambios do mercado grazas ao deseño modular da máquina láser.

Aumente a eficiencia cunha variedade de configuracións opcionais.

software

Recambios e consumibles

A excelente dispoñibilidade de pezas de reposto minimiza o tempo de inactividade non planificado e protexe o alto rendemento da súa máquina.

Consulta de recambios competente.

Stock suficiente e entrega rápida.

As pezas de recambio e os consumibles que foron coidadosamente seleccionados e probados polos nosos expertos son axeitadas para o seu sistema láser e contribúen a garantir resultados de produción superiores.

pezas de recambio
Escribe aquí a túa mensaxe e envíanolo

Deixe a súa mensaxe:

whatsapp +8615871714482