Servizo de mantemento - Wuhan Ouro Láser Co, Ltd
Máquina de corte con láser, máquina de gravación con láser, Galvo Láser Machine - Láser de Ouro

Servizo de mantemento

Garantir a produción lisa

O mantemento regular garante a condición técnica ideal dos seus sistemas láser para dar a dispoñibilidade.

TeamViewer

No caso dun tempo de máquina parada, o noso equipo de soporte está dispoñible para o diagnóstico remoto vía TeamViewer para fornecer soporte rápido e eficiente.

Grazas á nosa rede mundial, os nosos técnicos son rapidamente no lugar, cando sexa necesario, a fin de solucionar o seu problema.

Actualizacións e actualizacións

Ofrecemos actualizacións e actualizar soporte para o seu software e hardware.

A partir da data de compra, pode gozar de actualizacións de software libre para a vida.

actualizacións de software e hardware para procesos ideais e novas demandas.

responder rapidamente aos cambios do mercado grazas ao deseño modular de máquina láser.

Aumentar a eficiencia con unha variedade de opcións opcional.

software

Recambios e consumibles

Excelente dispoñibilidade de Recambios minimiza o tempo de inactividade non planificado e salvagarda a alto rendemento da máquina.

Competente consulta pezas de reposición.

Suficiente en stock e entrega rápida.

Recambios e materiais que foron coidadosamente seleccionados e comprobados polos nosos expertos, son perfectamente adecuado para o seu sistema de láser e axudar a garantir resultados de produción superiores.

pezas de reposición