Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Услуга за одржување

Обезбедете непречено производство

Редовното одржување обезбедува оптимална техничка состојба на вашите ласерски системи за да се зголеми достапноста.

TeamViewer

Во случај на застој во машината, нашиот тим за поддршка е достапен за далечинско дијагностицирање преку TeamViewer за да обезбеди брза и ефикасна поддршка.

Благодарение на нашата светска мрежа, нашите сервисери брзо се на лице место кога е потребно, со цел да го решат вашиот проблем.

Ажурирања и надградби

Ние нудиме надградби и надградба на поддршката за вашиот софтвер и хардвер.

Од датумот на купување, ќе уживате во доживотно бесплатно надградување на софтверот.

Надградби на софтвер и хардвер за оптимални процеси и нови побарувања.

Брзо одговорете на промените на пазарот благодарение на модуларниот дизајн на ласерската машина.

Зголемете ја ефикасноста со разновидна изборна конфигурација.

software

Резервни делови и потрошен материјал

Одличната достапност на резервни делови го минимизира непланираното застој и ги штити високите перформанси на вашата машина.

Конференција за компетентни резервни делови.

Доволно на залиха и брза испорака.

Резервни делови и потрошни материјали кои се внимателно избрани и тестирани од нашите експерти, се оптимално прилагодени за вашиот ласерски систем и помагаат да се обезбедат врвни резултати во производството.

spare parts

Испратете ни ја пораката до нас:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
WhatsApp

Испратете ни ја пораката до нас:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Испратете ни ја пораката до нас:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја