Mantentze Zerbitzua - Wuhan Golden Laser, LTD
Laser Cutting Machine, Laser grabatua Machine, Galvo Laser Machine - Urrezko Laser

Mantentze Zerbitzua

Ziurtatu leuna ekoizpen

Ohiko mantentze zure laser sistemetan erabilgarritasuna maximizatzeko baldintza tekniko optimoa bermatzen.

TeamViewer

Makina downtime bat gertatuz gero, gure laguntza taldeak bidez urruneko diagnostikoa eskura TeamViewer azkarra eta eraginkorra laguntza emateko.

Gure sarea mundu osoan esker, gure zerbitzua teknikariak dira azkar gunean beharrezkoa denean, ordena zure arazoa konpontzeko asmoz.

Eguneratzeak eta bertsio

eguneratzerik eskaintzen ditugu eta berritu software eta hardware laguntza.

erosketa-egunetik aurrera, free software bizitzarako upgrades gozatzeko aukera izango duzu.

Software eta hardware prozesu optimoa eta eskari berriak bertsio berritzeko.

Azkar erantzuteko merkatu eskerrik aldatzen laser makinaren diseinu modular ditu.

Areagotu eraginkortasuna aukerakoa konfigurazio barietate batekin.

software

Ordezko piezak eta kontsumigarriak

Bikain ordezko piezak erabilgarritasuna Ezusteko downtime minimizatzen eta zure makina errendimendu handiko babesten.

Eskumena ordezko piezak kontsulta.

salda eta azkar entrega ere nahikoa.

Ordezko piezak eta kontsumigarriak izan diren kontu handiz hautatutako eta probatu gure adituek, dira zure laser sistema egokitzen egokian eta laguntza superior ekoizpen emaitzak bermatzeko.

ordezko piezak