Pre-sale-palvelu - Wuhan Golden Laser Co, Ltd

Pre-sale palvelu

Asiantuntijamme neuvoo laserlaitteita ja sovelluksia, joiden avulla tekemään oikea valinta valmistuksen ratkaisu vastaa käyttäjän nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin.

tekninen kuuleminen

Tarjota asiakkailleen ammatillista teknistä, sovellus ja hinta kuuleminen (sähköpostitse, puhelimitse, WhatsApp, WeChat, Skype, jne). Nopeasti vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, joita asiakkaat huoli, kuten laser-eroihin soveltamisesta eri materiaaleista, laser käsittelyn nopeus, jne

Aineenkoestus ilmaiseksi

Tarjota aineenkoestus kanssa laserlaitteita eri lasertehojen ja kokoonpanoja tiettyä teollisuuden. Palattuaan teidän käsitellyistä näytteistä, voimme myös antaa yksityiskohtaisen raportin, joka on juuri sinun teollisuudelle ja sovellus.

tarkastus Vastaanotto

Tervetuloa asiakkaiden käymään yrityksen milloin tahansa. Tarjoamme asiakkaillemme mitään käytännön edellytykset, kuten ravintola- ja kuljetus.

Lähetä viesti meille:

Kirjoita viesti tähän ja lähetä se meille