Servizo de preventa

Os nosos expertos asesorarán sobre máquinas e aplicacións láser para axudarche a escoller a solución de fabricación correcta para satisfacer as túas necesidades actuais e futuras.

Consulta Técnica

Proporcionar aos clientes consulta técnica profesional, aplicacións e prezos (a través de correo electrónico, teléfono, WhatsApp, WeChat, Skype, etc.).Responda rapidamente a todas as preguntas que preocupan os clientes, como: procesamento con láser en diferenzas na aplicación de diferentes materiais, velocidade de procesamento con láser, etc.

Probas de materiais de balde

Proporcione probas de materiais coas nosas máquinas láser en diferentes potencias e configuracións de láser para industria específica.Ao devolver as mostras procesadas, tamén proporcionaremos un informe detallado para o seu sector e aplicación específica.

Recepción de inspección

Damos a benvida aos clientes a visitar a nosa empresa en calquera momento.Ofrecemos aos clientes calquera condición conveniente, como catering e transporte.

Escribe aquí a túa mensaxe e envíanolo

Deixe a súa mensaxe:

whatsapp +8615871714482