Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Shërbimi i para-shitjes

Shërbimi i para-shitjes

Ekspertët tanë do t'ju këshillojnë për makineritë dhe aplikacionet lazer për t'ju ndihmuar të bëni zgjedhjen e duhur për zgjidhjen tuaj të prodhimit për të përmbushur nevojat tuaja aktuale dhe të ardhshme.

Konsultimi teknik

Ofroni klientëve konsultime teknike profesionale, të aplikimit dhe çmimeve (përmes Emailit, Telefonit, WhatsApp, WeChat, Skype, etj.). Përgjigjuni shpejt çdo pyetjeje për të cilën shqetësojnë klientët, siç janë: përpunimi me lazer në ndryshime në aplikimin e materialeve të ndryshme, shpejtësia e përpunimit me lazer, etj.

Testimi i materialit falas

Siguroni testimin e materialit me makineritë tona lazer në fuqi dhe konfigurime të ndryshme lazer për industri specifike. Pas kthimit të mostrave tuaja të përpunuara, ne gjithashtu do të sigurojmë një raport të hollësishëm që është për industrinë dhe aplikacionin tuaj specifik.

Pritja e inspektimit

Ne mirëpresim sinqerisht klientët të vizitojnë kompaninë tonë në çdo kohë. Ne u sigurojmë klientëve çdo kusht të përshtatshëm siç është hotelieria dhe transporti.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni
WhatsApp

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni