Pra-diobral Service - Wuhan Golden laser Co., Ltd

Service pre-diobral

Service pre-diobral

ahli urang bakal mamatahan anjeun dina mesin laser sarta aplikasi pikeun mantuan Anjeun sangkan pilihan katuhu pikeun solusi manufaktur anjeun papanggih pangabutuh anjeun ayeuna jeung nu bakal datang.

Konsultasi teknis

Nyadiakeun konsumén jeung profésional teknis, aplikasi tur rundingan harga (via Email, Phone, WhatsApp, WeChat, Skype, jsb). Gancang ngabales patalékan nu konsumén perhatian ngeunaan, kayaning: pengolahan laser di béda dina aplikasi bahan béda, speed processing laser, jeung sajabana

nguji bahan haratis

Nyadiakeun nguji bahan kalawan mesin laser kami di kakuatan laser béda jeung konfigurasi pikeun industri husus. Kana balik sampel Anjeun olahan, urang ogé bakal nyadiakeun laporan lengkep nu mangrupa pikeun industri husus anjeun sarta aplikasi.

inspeksi panarimaan

Urang tulus ngabagéakeun konsumén ngadatangan parusahaan urang iraha wae. Urang nyadiakeun konsumén jeung sagala kaayaanana merenah kayaning catering jeung angkot.

Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami