Mesin Nglereni Laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Laser Galvo - Laser Emas

Mesin Pemotong Laser lan Ukiran Laser MARS Series

No Model.: Seri MARS

Pambuka:

Seri MARS nampilake mesin laser CO2 tingkat entri lan digunakake dening pelanggan kanggo nglereni lan ngukir kain, kulit, kayu, akrilik, plastik lan liya-liyane.

  • Seri mesin laser khusus kanggo Industri macem-macem
  • Fungsi kuat, kinerja stabil lan hemat biaya
  • Macem-macem tenaga laser, ukuran amben lan bisa digunakake kanthi opsional

Mesin Laser Seri MARS CO2

Seri MARS nampilake mesin laser tingkat entri CO2 lan digunakake dening pelanggan kanggo nglereni lan ngukir kain, kulit, kayu, akrilik, plastik, busa, kertas lan liya-liyane.

Kasedhiya macem-macem struktur platform kerja

Meja kerja Honeycomb

Meja kerja piso

Meja kerja konveyor

Meja kerja ngangkat bermotor

Meja kerja shuttle

Pilihan Area Kerja

Mesin Laser Seri MARS duwe macem-macem ukuran meja, mulai saka 1000mmx600mm, 1400mmx900mm, 1600mmx1000mm nganti 1800mmx1000mm

Wattages sing kasedhiya

Mesin Laser Seri MARS dilengkapi tabung laser kaca DC DC kanthi tenaga laser saka 80 Watt, 110 Watt, 130 Watt nganti 150 Watt.

Kepala Laser Ganda

Kanggo nggedhekake produksi pemotong laser sampeyan, MARS Series duwe pilihan kanggo laser dobel sing ngidini rong bagean bisa dipotong bebarengan.

Pilihan liyane

Sistem Pangenalan Optik

Red Dot Pointer

Nyarang Smart Multi-Kepala

Parameter Teknis

MJG-160100 / MJGHY-160100 II 
MJG-14090 / MJGHY-14090 II
JG10060 / JGHY-12570 II
JG13090
MJG-160100 / MJGHY-160100 II 
Model No.

MJG-160100

MJGHY-160100 II

Kepala Laser

Kepala siji

Endhas dobel

Area Makarya

1600mm × 1000mm

Jinis Laser

Tabung laser kaca DC DC

Daya Laser

80W / 110W / 130W / 150W

Tabel Makarya

Meja kerja Honeycomb

Sistem Gerak

Motor langkah

Akurasi Posisi

± 0,1mm

Sistem Pendinginan

Chiller banyu suhu pancet

Sistem Exhaust

550W / 1.1KW Kipas angin

Sistem Blow Air

Kompresor udara mini

Pasokan Daya

AC220V ± 5% 50 / 60Hz

Format Grafis Didhukung

AI, BMP, PLT, DXF, DST

Ukuran Eksternal

2350mm (L) × 2020mm (W) × 1220mm (H)

Bobot Bersih

580KG

MJG-14090 / MJGHY-14090 II
Model No.

MJG-14090

MJGHY-14090 II

Kepala Laser

Kepala siji

Endhas dobel

Area Makarya

1400mm × 900mm

Jinis Laser

Tabung laser kaca DC DC

Daya Laser

80W / 110W / 130W / 150W

Tabel Makarya

Meja kerja Honeycomb

Sistem Gerak

Motor langkah

Akurasi Posisi

± 0,1mm

Sistem Pendinginan

Chiller banyu suhu pancet

Sistem Exhaust

550W / 1.1KW Kipas angin

Sistem Blow Air

Kompresor udara mini

Pasokan Daya

AC220V ± 5% 50 / 60Hz

Format Grafis Didhukung

AI, BMP, PLT, DXF, DST

Ukuran Eksternal

2200mm (L) × 1800mm (W) × 1150mm (H)

Bobot Bersih

520KG

JG10060 / JGHY-12570 II
Model No.

JG-10060

JGHY-12570 II

Kepala Laser

Kepala siji

Endhas dobel

Area Makarya

1m × 0,6m

1,25 m × 0,7m

Jinis Laser

Tabung laser kaca DC DC

Daya Laser

80W / 110W / 130W / 150W

Tabel Makarya

Meja kerja Honeycomb

Sistem Gerak

Motor langkah

Akurasi Posisi

± 0,1mm

Sistem Pendinginan

Chiller banyu suhu pancet

Sistem Exhaust

550W / 1.1KW Kipas angin

Sistem Blow Air

Kompresor udara mini

Pasokan Daya

AC220V ± 5% 50 / 60Hz

Format Grafis Didhukung

AI, BMP, PLT, DXF, DST

Ukuran Eksternal

1,7m (L) × 1,66m (W) × 1,27m (H)

1,96m (L) × 1,39m (W) × 1,24m (H)

Bobot Bersih

360KG

400KG

JG13090
Model No. JG13090
Jinis Laser Tabung laser kaca DC DC
Daya Laser 80W / 110W / 130W / 150W
Area Makarya 1300mm × 900mm
Tabel Makarya Meja kerja piso
Akurasi Posisi ± 0,1mm
Sistem Gerak Motor langkah
Sistem Pendinginan Chiller banyu suhu pancet
Sistem Exhaust 550W / 1.1KW Kipas angin
Sistem Blow Air Kompresor udara mini
Pasokan Daya AC220V ± 5% 50 / 60Hz
Format Grafis Didhukung AI, BMP, PLT, DXF, DST
Ukuran Eksternal 1950mm (L) × 1590mm (W) × 1110mm (H)
Bobot Bersih 510KG

Piranti Lunak Generasi Kalima

Piranti lunak sing dipatenake Goldenlaser nduweni fungsi sing luwih kuat, penerapan sing kuwat lan linuwih sing luwih dhuwur, saengga para pangguna duwe pengalaman super lengkap.
antarmuka cerdas
Antarmuka sing cerdas, layar tutul warna 4.3-inch
kapasitas panyimpenan

Kapasitas panyimpenan 128M lan bisa nyimpen nganti 80 file
usb

Panggunaan kabel net utawa komunikasi USB

Optimisasi jalur nggawe pilihan manual lan cerdas. Optimisasi manual bisa kanthi sewenang-wenang nyetel dalan lan arah pangolahan.

Proses kasebut bisa nggayuh fungsi suspensi memori, nglereni terus-terusan, lan regulasi kacepetan wektu nyata.

Karya intermiten kepala laser dobel sing unik, kerja lan fungsi kontrol kompensasi lintasan gerak.

Fitur pitulung jarak jauh, gunakake Internet kanggo ngatasi masalah teknis lan latihan saka mbatalake.

Bahan lan Industri sing Ditrapake

KERJA ANA NGGALAKAKE MESIN CO2 Laser LASER.

Cocog kanggo kain, kulit, akrilik, kayu, MDF, veneer, plastik, EVA, busa, fiberglass, kertas, karton, karet lan bahan non-logam liyane.

Ditrapake kanggo sandhangan lan aksesoris, sepatu ndhuwur lan sol, tas lan koper, perlengkapan ngresiki, dolanan, pariwara, kerajinan, dekorasi, mebel, industri percetakan lan kemasan, lsp.

Parameter Teknis Laser Pemotong Laser

Jinis Laser Tabung laser kaca DC DC
Daya Laser 80W / 110W / 130W / 150W
Area Makarya 1000mm × 600mm, 1400mm × 900mm, 1600mm × 1000mm, 1800mm × 1000mm
Tabel Makarya Meja kerja Honeycomb
Akurasi Posisi ± 0,1mm
Sistem Gerak Motor langkah
Sistem Pendinginan Chiller banyu suhu pancet
Sistem Exhaust 550W / 1.1KW Kipas angin
Sistem Blow Air Kompresor udara mini
Pasokan Daya AC220V ± 5% 50 / 60Hz
Format Grafis Didhukung AI, BMP, PLT, DXF, DST

Ringkesan Sistem Laser Goldenlaser MARS CO2

Ⅰ. Mesin Ukiran Nglereni Laser kanthi Meja Kerja Honeycomb

Model No.

Kepala laser

Area makarya

JG-10060

Kepala siji

1000mm × 600mm

JG-13070

Kepala siji

1300mm × 700mm

JGHY-12570 II

Kepala dobel

1250mm × 700mm

JG-13090

Kepala siji

1300mm × 900mm

MJG-14090

Kepala siji

1400mm × 900mm

MJGHY-14090 II

Kepala dobel

MJG-160100

Kepala siji

1600mm × 1000mm

MJGHY-160100 II

Kepala dobel

MJG-180100

Kepala siji

1800mm × 1000mm

MJGHY-180100 II

Kepala dobel

 

Ⅱ. Mesin Nglereni Laser kanthi Sabuk Konveyor

Model No.

Kepala laser

Area makarya

MJG-160100LD

Kepala siji

1600mm × 1000mm

MJGHY-160100LD II

Kepala dobel

MJG-14090LD

Kepala siji

1400mm × 900mm

MJGHY-14090D II

Kepala dobel

MJG-180100LD

Kepala siji

1800mm × 1000mm

MJGHY-180100 II

Kepala dobel

JGHY-16580 IV

Kepala papat

1650mm × 800mm

 

Ⅲ. Mesin Ukiran Nglereni Laser kanthi Sistem Angkat Meja

Model No.

Kepala laser

Area makarya

JG-10060SG

Kepala siji

1000mm × 600mm

JG-13090SG

1300mm × 900mm

Bahan sing ditrapake:

Kain, kulit, kertas, karton, kayu, akrilik, busa, EVA, lsp.

Industri Aplikasi Utama:

›  Industri pariwara: pratandha pariwara, lencana piring warna pindho, papan tampilan akrilik, lsp.

 Industri kerajinan tangan: kerajinan pring, kayu lan akrilik, kothak kemasan, piala, medali, plak, ukiran gambar, lsp.

 Industri pakaian: Motong aksesoris klambi, krah lan lengen klambi, ukiran kain aksesoris dekorasi garmen, pembuatan sampel garmen lan nggawe piring, lsp.

›  Industri alas kaki: Kulit, bahan komposit, kain, microfiber, lsp.

 Industri tas lan koper: Motong lan ukiran kulit sintetis, kulit buatan lan tekstil, lsp.

Sampel Ukiran Nglereni Laser

sampel nglereni lasersampel nglereni lasersampel nglereni laser

Hubungi goldenlaser kanggo informasi luwih lengkap. Jawaban sampeyan babagan pitakon ing ngisor iki bakal menehi saran babagan mesin sing paling cocog.

1. Apa sarat pangolahan utama sampeyan? Nglereni laser utawa engraving laser (menehi) utawa laser perforating?

2. Materi apa sing sampeyan butuhake kanggo proses laser?

3. Apa ukuran lan kekandelan materi kasebut?

4. Sawise diproses laser, apa sing bakal digunakake bahan kasebut? (industri aplikasi) / Apa produk pungkasan sampeyan?

5. Jeneng perusahaan, situs web, Email, Tel (WhatsApp / WeChat)?

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Produk sing gegandhengan

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita