Mesin motong Laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Galvo Laser - Laser Emas

MARS Series CO2 Laser motong sareng Mesin Ukiran

Modél No.: MARS Series

Bubuka:

Seri MARS nampilkeun tingkat entri mesin laser CO2 kami sareng dianggo ku palanggan pikeun motong sareng ngukir lawon, kulit, kai, akrilik, plastik sareng seueur deui.

  • Rangkaian mesin laser khusus pikeun Industri anu dirobih
  • Fungsi anu kuat, kinerja stabil sareng hemat biaya
  • Rupa-rupa kakuatan laser, ukuran ranjang sareng kamampuan kerja opsional

Mesin Mars Series CO2 Laser

Seri MARS nampilkeun tingkat entri mesin laser CO2 kami sareng digunakeun ku konsumén pikeun motong sareng ngukir lawon, kulit, kai, akrilik, plastik, busa, kertas sareng seueur deui.

Rupa-rupa struktur platform damel sayogi

Méja damel lebah madu

Méja damel péso

Méja kerja Conveyor

Méja kerja ngangkat angkat

Méja damel shuttle

Pilihan Daérah Gawé

Mesin Laser MARS Series datangna dina rupa-rupa ukuran méja, mimitian ti 1000mmx600mm, 1400mmx900mm, 1600mmx1000mm dugi ka 1800mmx1000mm

Wattages sayogi

Mesin Laser MARS Series dilengkepan tabung laser kaca DC DC kalayan kakuatan laser ti 80 Watt, 110 Watt, 130 Watt dugi 150 Watt.

Huluna Laser Dual

Pikeun ngamaksimalkeun produksi pemotong laser anjeun, MARS Series ngagaduhan pilihan pikeun laser ganda anu ngamungkinkeun dua bagéan dipotong sakaligus.

Pilihan langkung

Sistem Pangwanoh optik

Beureum Dot Pointer

Sarang Smart Multi-Kepala

Parameter Téknis

MJG-160100 / MJGHY-160100 II 
MJG-14090 / MJGHY-14090 II
JG10060 / JGHY-12570 II
JG13090
MJG-160100 / MJGHY-160100 II 
Modél No.

MJG-160100

MJGHY-160100 II

Sirah Laser

Hiji sirah

Sirah duaan

Daérah damel

1600mm × 1000mm

Tipe Laser

Tabung laser kaca DC DC

Kakuatan laser

80W / 110W / 130W / 150W

Méja damel

Méja damel lebah madu

Sistem Gerak

Motor léngkah

Akurasi Posisi

± 0,1mm

Sistem Tiis

Suhu tetep cai chiller

Sistem knalpot

550W / 1.1KW Kipas knalpot

Sistem Tiupan hawa

Komprési hawa mini

Sasayogian tanaga

AC220V ± 5% 50 / 60Hz

Format Grafik Dukung

AI, BMP, PLT, DXF, DST

Diménsi Éksternal

2350mm (L) × 2020mm (W) × 1220mm (H)

Beurat bersih

580KG

MJG-14090 / MJGHY-14090 II
Modél No.

MJG-14090

MJGHY-14090 II

Sirah Laser

Hiji sirah

Sirah duaan

Daérah damel

1400mm × 900mm

Tipe Laser

Tabung laser kaca DC DC

Kakuatan laser

80W / 110W / 130W / 150W

Méja damel

Méja damel lebah madu

Sistem Gerak

Motor léngkah

Akurasi Posisi

± 0,1mm

Sistem Tiis

Suhu tetep cai chiller

Sistem knalpot

550W / 1.1KW Kipas knalpot

Sistem Tiupan hawa

Komprési hawa mini

Sasayogian tanaga

AC220V ± 5% 50 / 60Hz

Format Grafik Dukung

AI, BMP, PLT, DXF, DST

Diménsi Éksternal

2200mm (L) × 1800mm (W) × 1150mm (H)

Beurat bersih

520KG

JG10060 / JGHY-12570 II
Modél No.

JG-10060

JGHY-12570 II

Sirah Laser

Hiji sirah

Sirah duaan

Daérah damel

1m × 0.6m

1,25m × 0,7m

Tipe Laser

Tabung laser kaca DC DC

Kakuatan laser

80W / 110W / 130W / 150W

Méja damel

Méja damel lebah madu

Sistem Gerak

Motor léngkah

Akurasi Posisi

± 0,1mm

Sistem Tiis

Suhu tetep cai chiller

Sistem knalpot

550W / 1.1KW Kipas knalpot

Sistem Tiupan hawa

Komprési hawa mini

Sasayogian tanaga

AC220V ± 5% 50 / 60Hz

Format Grafik Dukung

AI, BMP, PLT, DXF, DST

Diménsi Éksternal

1.7m (L) × 1.66m (W) × 1.27m (H)

1,96m (L) × 1.39m (W) × 1.24m (H)

Beurat bersih

360KG

400KG

JG13090
Modél No. JG13090
Tipe Laser Tabung laser kaca DC DC
Kakuatan laser 80W / 110W / 130W / 150W
Daérah damel 1300mm × 900mm
Méja damel Méja damel péso
Akurasi Posisi ± 0,1mm
Sistem Gerak Motor léngkah
Sistem Tiis Suhu tetep cai chiller
Sistem knalpot 550W / 1.1KW Kipas knalpot
Sistem Tiupan hawa Komprési hawa mini
Sasayogian tanaga AC220V ± 5% 50 / 60Hz
Format Grafik Dukung AI, BMP, PLT, DXF, DST
Diménsi Éksternal 1950mm (L) × 1590mm (W) × 1110mm (H)
Beurat bersih 510KG

Parangkat Lunak Generasi Kalima

Parangkat lunak dipaténkeun Goldenlaser ngagaduhan fungsi anu langkung kuat, penerapan anu langkung kuat sareng réliabilitas anu langkung luhur, nyandak pangguna sababaraha pangalaman super.
panganteur calakan
Antarmuka calakan, layar toél warna 4.3 inci
kapasitas neundeun

Kapasitas panyimpenan nyaéta 128M sareng tiasa nyimpen dugi ka 80 file
USB

Pamakéan kabel net atanapi komunikasi USB

Optimisasi jalur ngamungkinkeun pilihan manual sareng calakan. Optimisasi manual tiasa wenang nyetél jalur pamrosésan sareng arah.

Prosés na tiasa ngahontal fungsi gantung mémori, kakuatan-off motong kontinyu sareng régulasi gancang-waktos.

Karya intermittent dual sirah sirah sistem anu unik, damel mandiri sareng fungsi kendali kompénsasi lintasan gerak.

Fitur bantuan jarak jauh, anggo Internet pikeun méréskeun masalah téknis sareng latihan ti jauh.

Bahan sareng Industri Lumaku

KAGIATAN LUAR BIASA JEUNG mesin laser laser 'dibahas ka.

Cocog pikeun lawon, kulit, akrilik, kai, MDF, veneer, plastik, Eva, busa, fiberglass, kertas, karton, karét sareng bahan sanés logam.

Berlaku pikeun pakean sareng asesoris, sapatu sareng dampal sapatu, tas sareng koper, bebersih beberesih, cocooan, iklan, karajinan, hiasan, mebel, percetakan sareng industri bungkus, jst

CO2 Laser Cutter Engraver Parameter Téknis

Tipe Laser Tabung laser kaca DC DC
Kakuatan laser 80W / 110W / 130W / 150W
Daérah damel 1000mm × 600mm, 1400mm × 900mm, 1600mm × 1000mm, 1800mm × 1000mm
Méja damel Méja damel lebah madu
Akurasi Posisi ± 0,1mm
Sistem Gerak Motor léngkah
Sistem Tiis Suhu tetep cai chiller
Sistem knalpot 550W / 1.1KW Kipas knalpot
Sistem Tiupan hawa Komprési hawa mini
Sasayogian tanaga AC220V ± 5% 50 / 60Hz
Format Grafik Dukung AI, BMP, PLT, DXF, DST

Goldenlaser MARS Series CO2 Ringkesan Sistem Laser

. Mesin Ngukir Laser Ngaca sareng Honeycomb Working Table

Modél No.

Sirah laser

Daérah damel

JG-10060

Hiji sirah

1000mm × 600mm

JG-13070

Hiji sirah

1300mm × 700mm

JGHY-12570 II

Sirah duaan

1250mm × 700mm

JG-13090

Hiji sirah

1300mm × 900mm

MJG-14090

Hiji sirah

1400mm × 900mm

MJGHY-14090 II

Sirah duaan

MJG-160100

Hiji sirah

1600mm × 1000mm

MJGHY-160100 II

Sirah duaan

MJG-180100

Hiji sirah

1800mm × 1000mm

MJGHY-180100 II

Sirah duaan

 

. Mesin motong Laser nganggo Sabuk Konveyor

Modél No.

Sirah laser

Daérah damel

MJG-160100LD

Hiji sirah

1600mm × 1000mm

MJGHY-160100LD II

Sirah duaan

MJG-14090LD

Hiji sirah

1400mm × 900mm

MJGHY-14090D II

Sirah duaan

MJG-180100LD

Hiji sirah

1800mm × 1000mm

MJGHY-180100 II

Sirah duaan

JGHY-16580 IV

Opat sirah

1650mm × 800mm

 

. Mesin motong Laser Ngukir sareng Sistem Ngangkat Méja

Modél No.

Sirah laser

Daérah damel

JG-10060SG

Hiji sirah

1000mm × 600mm

JG-13090SG

1300mm × 900mm

Bahan lumaku:

Lawon, kulit, kertas, karton, kai, akrilik, busa, EVA, jst.

Industri Aplikasi Utama:

›  Industri iklan: tanda iklan, lencana piring warna dua, layar tampilan akrilik, jst.

 Industri karajinan: karajinan awi, kai sareng akrilik, kotak bungkus, piala, medali, piagam, ukiran gambar, sareng sajabana.

 Industri baju: motong aksésoris papakéan, kerah sareng motong leungeun baju, hiasan hiasan garmen ukiran lawon, pembuatan sampéan garmen sareng pembuatan piring, jst.

›  Industri alas kaki: Kulit, bahan komposit, lawon, microfiber, jst.

 Industri kantong sareng koper: Motong sareng ukiran kulit sintétik, kulit buatan sareng tékstil, jst.

Sampel Ukiran motong Laser

sampel motong lasersampel motong lasersampel motong laser

Mangga kontak goldenlaser pikeun langkung seueur inpormasi. Réspon anjeun tina patarosan ieu bakal ngabantosan kami pikeun nyarankeun mesin anu paling merenah.

1. Naon sarat pangolahan utama anjeun? Laser motong atanapi laser ukiran (nyirian) atanapi laser perforating?

2. Bahan naon anu anjeun peryogikeun pikeun prosés laser?

3. Naon ukuran sareng kandelna matéri?

4. Saatos laser diolah, naon anu janten bahan anu dianggo pikeun? (industri aplikasi) / Naon produk akhir anjeun?

5. Nami perusahaan anjeun, halaman wéb, Email, Tel (WhatsApp / WeChat)?

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Produk Patali

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami