Makinë për prerje me lazer, Makinë për gdhendje me lazer, Makinë me lazer Galvo - Laser i artë

Seria MARS Makinë prerëse dhe gdhendje me lazer CO2

co2 makine për gdhendje me prerje lazer

Nr Modeli: Seritë MARS

Prezantimi:

Seria MARS përmban makinën tonë me lazer CO2 të nivelit të hyrjes dhe përdoret nga klientët për prerjen dhe gdhendjen e pëlhurave, lëkurës, drurit, akrilikëve, plastikës dhe shumë më tepër.

  • Seri specifike të makinave lazer për industri të larmishme
  • Funksione të fuqishme, performancë të qëndrueshme dhe me kosto efektive
  • Një larmi e energjisë lazer, madhësive të shtratit dhe tryezave të punës opsionale

Seria MARS Makinë lazer me CO2

Seria MARS përmban makinerinë tonë lazer CO2 të nivelit të hyrjes dhe përdoret nga klientët për prerjen dhe gdhendjen e pëlhurave, lëkurës, drurit, akrilikëve, plastikës, shkumës, letrës dhe shumë më tepër.

Struktura të ndryshme të platformës së punës janë në dispozicion

Tavolinë punimi me huall mjalti

Tavolinë pune me thikë

Tavolinë pune transportuese

Tavolinë pune me ngritje të motorizuar

Tavolinë pune me anije

Opsionet e zonës së punës

Makineritë me lazer të serive MARS vijnë në një larmi madhësish tavoline, duke filluar nga 1000 mmx600mm, 1400mmx900mm, 1600mmx1000mm deri 1800mmx1000mm

Wattages në dispozicion

Makineritë lazer të serive MARS janë të pajisura me tuba lazer qelqi CO2 DC me fuqi lazer nga 80 Watts, 110 Watts, 130 Watts deri 150 Watts.

Kokat e dyfishta me lazer

Për të maksimizuar prodhimin e prerësit tuaj lazer, seritë MARS kanë një mundësi për lazer të dyfishtë që do të lejojë që dy pjesë të priten njëkohësisht.

Me shume opsione

Sistemi i Njohjes Optike

Treguesi i Red Dot

Folezimi i zgjuar me shumë koka

Parametrat teknikë

MJG-160100 / MJGHY-160100 II 
MJG-14090 / MJGHY-14090 II
JG10060 / JGHY-12570 II
JG13090
MJG-160100 / MJGHY-160100 II 
Numri i modelit.

MJG-160100

MJGHY-160100 II

Koka e lazerit

Një kokë

Kokë e dyfishtë

Zona e punës

1600 mm × 1000 mm

Lloji i lazerit

Tub lazer qelqi CO2 DC

Fuqia me lazer

80W / 110W / 130W / 150W

Tabela e punës

Tavolinë punimi me huall mjalti

Sistemi i lëvizjes

Motor me hap

Saktësia e pozicionimit

± 0,1 mm

Sistemi i ftohjes

Ftohës uji me temperaturë konstante

Sistemi i shkarkimit

550W / 1.1KW ventilator i shkarkimit

Sistemi i fryrjes së ajrit

Mini kompresor ajri

Furnizimi me energji elektrike

AC220V ± 5% 50 / 60Hz

Formati Grafik i Mbështetur

AI, BMP, PLT, DXF, DST

Përmasat e jashtme

2350 mm (L) × 2020 mm (Gj) × 1220 mm (L)

Pesha neto

580KG

MJG-14090 / MJGHY-14090 II
Numri i modelit.

MJG-14090

MJGHY-14090 II

Koka e lazerit

Një kokë

Kokë e dyfishtë

Zona e punës

1400 mm × 900 mm

Lloji i lazerit

Tub lazer qelqi CO2 DC

Fuqia me lazer

80W / 110W / 130W / 150W

Tabela e punës

Tavolinë punimi me huall mjalti

Sistemi i lëvizjes

Motor me hap

Saktësia e pozicionimit

± 0,1 mm

Sistemi i ftohjes

Ftohës uji me temperaturë konstante

Sistemi i shkarkimit

550W / 1.1KW ventilator i shkarkimit

Sistemi i fryrjes së ajrit

Mini kompresor ajri

Furnizimi me energji elektrike

AC220V ± 5% 50 / 60Hz

Formati Grafik i Mbështetur

AI, BMP, PLT, DXF, DST

Përmasat e jashtme

2200 mm (L) × 1800 mm (Gj) × 1150 mm (H)

Pesha neto

520KG

JG10060 / JGHY-12570 II
Numri i modelit.

JG-10060

JGHY-12570 II

Koka e lazerit

Një kokë

Kokë e dyfishtë

Zona e punës

1m × 0.6m

1.25m × 0.7m

Lloji i lazerit

Tub lazer qelqi CO2 DC

Fuqia me lazer

80W / 110W / 130W / 150W

Tabela e punës

Tavolinë punimi me huall mjalti

Sistemi i lëvizjes

Motor me hap

Saktësia e pozicionimit

± 0,1 mm

Sistemi i ftohjes

Ftohës uji me temperaturë konstante

Sistemi i shkarkimit

550W / 1.1KW ventilator i shkarkimit

Sistemi i fryrjes së ajrit

Mini kompresor ajri

Furnizimi me energji elektrike

AC220V ± 5% 50 / 60Hz

Formati Grafik i Mbështetur

AI, BMP, PLT, DXF, DST

Përmasat e jashtme

1.7m (L) 66 1.66m (W) 27 1.27m (H)

1,96m (L) 39 1,39m (W) 24 1,24m (H)

Pesha neto

360 kg

400 kg

JG13090
Numri i modelit. JG13090
Lloji i lazerit Tub lazer qelqi CO2 DC
Fuqia me lazer 80W / 110W / 130W / 150W
Zona e punës 1300 mm × 900 mm
Tabela e punës Tavolinë pune me thikë
Saktësia e pozicionimit ± 0,1 mm
Sistemi i lëvizjes Motor me hap
Sistemi i ftohjes Ftohës uji me temperaturë konstante
Sistemi i shkarkimit 550W / 1.1KW ventilator i shkarkimit
Sistemi i fryrjes së ajrit Mini kompresor ajri
Furnizimi me energji elektrike AC220V ± 5% 50 / 60Hz
Formati Grafik i Mbështetur AI, BMP, PLT, DXF, DST
Përmasat e jashtme 1950 mm (L) × 1590 mm (Gj) × 1110 mm (L)
Pesha neto 510 kg

Programi i Brezit të Pestë

Softueri i patentuar Goldenlaser ka funksione më të fuqishme, zbatueshmëri më të fortë dhe besueshmëri më të lartë, duke u sjellë përdoruesve një gamë të plotë të super përvojës.
ndërfaqe inteligjente
Ndërfaqe inteligjente, ekran me ngjyra 4.3 inç me prekje
kapaciteti i magazinimit

Kapaciteti i ruajtjes është 128M dhe mund të ruajë deri në 80 skedarë
usb

Përdorimi i kabllove neto ose komunikimit USB

Optimizimi i rrugës mundëson mundësi manuale dhe inteligjente. Optimizimi manual mund të vendosë në mënyrë arbitrare rrugën dhe drejtimin e përpunimit.

Procesi mund të arrijë funksionin e pezullimit të kujtesës, prerjes së vazhdueshme të fikjes dhe rregullimit të shpejtësisë në kohë reale.

Funksioni i kontrollit të kompensimit të sistemit unik të kokës lazer të dyfishtë, punë e pavarur dhe trajektore lëvizjeje.

Karakteristikë e ndihmës në distancë, përdorni internetin për të zgjidhur çështje teknike dhe trajnim në distancë.

Materialet dhe Industritë e Zbatueshme

PUN TES MREKULLUESHME PATR T CON KONTRIBUAR VEPRIMET E Makinerive me LASER.

I përshtatshëm për pëlhurë, lëkurë, akrilik, dru, MDF, rimeso, plastikë, EVA, shkumë, tekstil me fije qelqi, letër, karton, gome dhe materiale të tjera jometalike.

Zbatohet për veshjet dhe aksesorët, pjesët e sipërme të këpucëve dhe thembra, çantat dhe valixhet, pajisjet e pastrimit, lodrat, reklamat, zanatet, dekorimet, mobiljet, industritë e shtypjes dhe paketimit, etj.

Parametrat teknikë të gdhendësit të prerësit me lazer CO2

Lloji i lazerit Tub lazer qelqi CO2 DC
Fuqia me lazer 80W / 110W / 130W / 150W
Zona e punës 1000 mm × 600 mm, 1400 mm × 900 mm, 1600 mm × 1000 mm, 1800 mm × 1000 mm
Tabela e punës Tavolinë punimi me huall mjalti
Saktësia e pozicionimit ± 0,1 mm
Sistemi i lëvizjes Motor me hap
Sistemi i ftohjes Ftohës uji me temperaturë konstante
Sistemi i shkarkimit 550W / 1.1KW ventilator i shkarkimit
Sistemi i fryrjes së ajrit Mini kompresor ajri
Furnizimi me energji elektrike AC220V ± 5% 50 / 60Hz
Formati Grafik i Mbështetur AI, BMP, PLT, DXF, DST

Përmbledhje e sistemeve lazer Goldenlaser MARS Series CO2

Ⅰ. Makinë për gdhendje me prerje lazer me tavolinë punimi me huall mjalti

Numri i modelit.

Koka me lazer

Zona e punës

JG-10060

Një kokë

1000 mm × 600 mm

JG-13070

Një kokë

1300 mm × 700 mm

JGHY-12570 II

Koka e dyfishtë

1250 mm × 700 mm

JG-13090

Një kokë

1300 mm × 900 mm

MJG-14090

Një kokë

1400 mm × 900 mm

MJGHY-14090 II

Koka e dyfishtë

MJG-160100

Një kokë

1600 mm × 1000 mm

MJGHY-160100 II

Koka e dyfishtë

MJG-180100

Një kokë

1800 mm × 1000 mm

MJGHY-180100 II

Koka e dyfishtë

 

Ⅱ. Makinë prerëse me lazer me Rrip transportues

Numri i modelit.

Koka me lazer

Zona e punës

MJG-160100LD

Një kokë

1600 mm × 1000 mm

MJGHY-160100LD II

Koka e dyfishtë

MJG-14090LD

Një kokë

1400 mm × 900 mm

MJGHY-14090D II

Koka e dyfishtë

MJG-180100LD

Një kokë

1800 mm × 1000 mm

MJGHY-180100 II

Koka e dyfishtë

JGHY-16580 IV

Katër kokë

1650 mm × 800 mm

 

Ⅲ. Makinë për gdhendje në prerjen me lazer me sistemin e ngritjes së tavolinës

Numri i modelit.

Koka me lazer

Zona e punës

JG-10060SG

Një kokë

1000 mm × 600 mm

JG-13090SG

1300 mm × 900 mm

Materialet e zbatueshme:

Pëlhurë, lëkurë, letër, karton, dru, akrilik, shkumë, EVA, etj.

Industritë kryesore të aplikimit:

›  Industria e reklamave: shenja reklamimi, shënjat me pllaka me dy ngjyra, stendat e shfaqjes akrilike, etj

 Industria e zanateve: zanate bambu, druri dhe akrilik, kuti ambalazhi, trofe, medalje, pllaka, gdhendje imazhesh, etj.

 Industria e veshjeve: Prerja e aksesorëve të veshjeve, prerja e jakave dhe mëngëve, gdhendja e pëlhurave për pajisjet e zbukurimit të veshjeve, marrja e mostrave të veshjeve dhe prodhimi i pllakave, etj

›  Industri e këpucëve: Lëkurë, materiale të përbërë, pëlhura, mikrofibër, etj.

 Industria e çantave dhe valixheve: Prerja dhe gdhendja e lëkurës sintetike, lëkurës artificiale dhe tekstileve, etj.

Mostrat e gdhendjes me prerje lazer

mostrat e prerjes me lazermostrat e prerjes me lazermostër e prerjes me lazer

Ju lutemi kontaktoni Goldenlaser për më shumë informacion. Përgjigja juaj e pyetjeve të mëposhtme do të na ndihmojë të rekomandojmë makinerinë më të përshtatshme.

1. Cila është kërkesa juaj kryesore e përpunimit? Prerja me lazer ose gdhendja me lazer (shënimi) apo perforimi me lazer?

2. Çfarë materiali ju nevojitet për të përpunuar lazerin?

3. Cila është madhësia dhe trashësia e materialit?

4. Pas përpunimit me lazer, për çfarë do të përdoret materiali? (industria e aplikimit) / Cili është produkti juaj përfundimtar?

5. Emri i kompanisë tuaj, faqja e internetit, Email, Tel (WhatsApp / WeChat)?


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Produkte te Lidhura