Label Laser Die Cutting Machine

Nomer Model: LC350

Pambuka:

Kanthi digital, kacepetan dhuwur lan otomatis laser mati-nglereni lan sistem pagawean karo roll-to-roll, roll-to-sheet lan roll-to-stiker aplikasi.

LC350 sistem nglereni laser ngirim kualitas dhuwur, on-demand Ngonversi bahan muter, dramatically nyuda wektu timbal lan mbusak biaya conventional die nglereni liwat lengkap, efisien alur kerja digital.


  • Jembar Web Maksimum:350mm / 13.7"
  • Diameter Web maksimal:750mm / 23.6"
  • Kacepetan Web Maksimal:120m / min
  • Daya Laser:150 Watt / 300 Watt / 600 Watt

LC350 Laser Die Cutting Machine

Sistem finishing laser digital kanggo konversi label

Solusi nglereni laser industri lan ngonversi kanggo aplikasi roll-to-roll, roll-to-sheet utawa roll-to-part

LC350 Laser Die Cutting Machinepunikamesin rampung laser kanthi digitalkarolaser dual-stasiun.Versi standar nduweni fitur unwinding, nglereni laser, dual rewinding lan mbusak matriks sampah.Lan wis disiapake kanggo modul tambahan kayata varnishing, lamination, slitting lan sheeting, etc.. Sampeyan bisa kanggo Cut karo tingkat daya beda ing label padha.

Sistem kasebut bisa dipasang karo maca Barcode (utawa QR Code) kanggo terus-terusan nglereni lan nyetel tugas kanthi lancar.LC350 nawakake solusi digital lan otomatis rampung kanggo muter kanggo muter (utawa muter kanggo sheet, muter kanggo bagean) nglereni laser.Ora ana biaya perkakas tambahan lan wektu tunggu, keluwesan utama kanggo ngrampungake panjaluk pasar sing dinamis.

Fitur Utama LC350 Laser Die Cutting Machine

Finisher laser digital "muter kanggo muter" kanggo nglereni lan ngowahi laser.

Pigura nganggo proses casting sakabèhé saka struktur pigura kothak-jinis kanthi kapasitas beban sing kuwat, annealing relief stres bola-bali lan pangolahan alat mesin CNC kanthi tliti dhuwur, singnjamin akurasi mlaku mesin lan stabilitas jangka panjang tanpa deformasi.

Ngatur sumber laser paling cocokmiturut materi customer kanggo entuk efek nglereni paling apik.Proses nglereni laser luwih profesional tinimbang manufaktur liyane.Ingakurasi nglereni laser punika ± 0.1mm.

Goldenlaser ing-house dikembangaké lunak mbisakakekanthi otomatis beda-beda kacepetan web sajrone owah-owahan proyek of label potong laser on-the-flykanggo ngoptimalake produktivitas sistem.Dilengkapi akamera CCD, owah-owahan proyek wis rampung liwat akode bar (kode QR) maca.

Komponen utama LC350 digawe dening pemasok merek top ing donya (Luxinarsumber laser,ScanLablan kepala Feeltek Galvo,II-VIlensa optik,Yaskawamotor servo lan drive,SiemensKontrol tegangan PLC), mesthekake yen kabeh mesin bisa terus-terusan lan stabil kanggo wektu sing suwe.

Jangkoan kerja laser bisa disesuaikan saka230mm, 350mm, 700mm kanggo 1000mmmiturut syarat materi lan pangolahan pelanggan.

Goldenlasersistem kontrol sing dikembangake dhewebisa dikembangake kanthi jero lan disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan kanthi maksimal.

Spesifikasi cepet

Parameter Teknis Utama LC350 Digital Laser Die Cutter
Model No. LC350
Maks.Jembar Web 350mm / 13.7"
Maks.Jembaré Feeding 750mm / 23.6"
Maks.Diameter Web 400mm / 15.7"
Maks.Kacepetan Web 120m/min (gumantung saka daya laser, materi lan pola potong)
Akurasi ± 0,1 mm
Tipe Laser CO2 RF logam laser
Daya Laser 150W / 300W / 600W
Laser Beam Positioning Galvanometer
Power Supply 380V telung phase 50/60Hz

Ngonversi Pilihan saka LC350 Laser Die Cutting Machine

Goldenlaser saged ngatur mesin nglereni mati laser kanggo ngganti kabutuhan tartamtu kanthi nambahake modul konversi.Jalur produksi anyar utawa saiki sampeyan bisa entuk manfaat saka opsi konversi ing ngisor iki.

Cut saka gulungan kanggo muter

Cut saka gulungan menyang sheet

Cut saka gulungan menyang stiker

Bar Code lan QR Code maca - on-the-fly owah-owahan proyek

Pandhuan web

Semi-rotary die-cutting

Flexo printing lan varnishing

Laminasi

Foil kadhemen

Hot stamping

Laminasi tatu dhewe

Laminasi karo liner

Dual mundur

Slitting - Blades slitting utawa silet slitting

Lembaran

Perawatan Corona

mbusak matriks sampah

Rewinder matriks sampah karo shifter label lan back-skor

Penagih sampah utawa conveyor kanggo liwat potong

Inspeksi lan deteksi label sing ilang

Pandhuan Web

Unit Flexo Kab

Laminasi

Sensor Tanda Registrasi lan Encoder

Blades Slitting

Lembaran

Apa keuntungan saka laser die cutter kanggo label?

Turnaround cepet

Ora perlu mati, sampeyan bisa ngethok desain kanthi laser kapan wae sampeyan pengin.Aja ngenteni die anyar sing dikirim saka pabrikan.

Cepet Cutting

Kacepetan motong nganti 2000mm / detik, kacepetan web nganti 120 meter / min.

Otomasi lan Gampang Operasi

Kontrol komputer CAM / CAD mung mbutuhake file nglereni input ing piranti lunak.Langsung ngganti wangun nglereni ing fly.

Fleksibel lan Versatile

Full Cutting, kiss cutting (setengah nglereni), perforating, engraving, lan menehi tandha, macem-macem fungsi.
Slitting, laminasi, UV varnishing, lan fungsi opsional liyane kanggo nyukupi kabutuhan individu pelanggan.

Pemotong mati laser iki ora mung bisa dipotonggulungan label dicithak, nanging uga bisa dipotonggulungan label polos, bahan reflektif, label adesif, kaset dobel & siji-sisi, label bahan khusus, kaset industri lan liya-liyane.

Sampel Laser Cutting

Nonton Laser Die Cutting in Action!

Digital Laser Die Cutter kanggo Label karo Unit Flexo, Laminasi lan Slitting

Parameter Teknis saka LC350 Laser Die Cutting Machine

Max Cut jembaré 350mm / 13.7"
Max Jembaré Feeding 370mm / 14.5"
Diameter Web Maks 750mm / 29.5"
Kacepetan Web Maks 120m/min (Gumantung saka daya laser, materi lan pola potong)
Akurasi ± 0,1 mm
Tipe Laser CO2 RF laser
Laser Beam Positioning Galvanometer
Daya Laser 150W / 300W / 600W
Range Output Daya Laser 5%-100%
Power Supply 380V 50Hz / 60Hz, Telung phase
ukuran L3700 x W2000 x H 1820 (mm)
Bobot 3500KG

*** Cathetan: Amarga produk terus dianyari, hubungi kita kanggo spesifikasi paling anyar.***

Model Khas Goldenlaser saka Mesin Pemotongan Mati Laser Digital

Model No.

LC350

LC230

Max Cut jembaré

350mm / 13.7"

230mm / 9"

Max Jembaré Feeding

370mm / 14.5"

240mm / 9.4"

Diameter Web Maks

750mm / 29.5"

400mm / 15.7

Kacepetan Web Maks

120m / min

60m / min

(Gumantung saka daya laser, materi lan pola potong)

Akurasi

± 0,1 mm

Tipe Laser

CO2 RF laser

Laser Beam Positioning

Galvanometer

Daya Laser

150W / 300W / 600W

100W / 150W / 300W

Range Output Daya Laser

5%-100%

Power Supply

380V 50Hz / 60Hz, Telung phase

ukuran

L3700 x W2000 x H 1820 (mm)

L2400 x W1800 x H 1800 (mm)

Bobot

3500KG

1500KG

Aplikasi Ngonversi Laser

Bahan umum sing digunakake kanggo mesin pemotong laser die kalebu:

Kertas, film plastik, kertas glossy, kertas matt, kertas sintetik, karton, poliester, polipropilena (PP), PU, ​​PET, BOPP, plastik, film, film microfinishing, vinil transfer panas, film reflektif, film lapping, tape sisi ganda , Pita VHB 3M, pita refleks, kain, stensil Mylar, lsp.

Aplikasi umum kanggo mesin pemotong mati laser kalebu:

  • Label
  • Printing & Packaging
  • Label Adhesive lan Tape
  • Tape Reflektif / Film Reflektif Retro
  • Tape Industri / Tape 3M
  • Stiker/stiker
  • Abrasive
  • Gasket
  • Otomotif
  • Elektronika
  • Stensil
  • Twills, patch lan hiasan kanggo rasukan

kaset label

Kaluwihan Unik Laser kanggo Adhesive Stiker lan Label Cutting

- Stabilitas lan linuwih
Sumber laser Co2 RF sing disegel, kualitas potong tansah sampurna lan tetep kanthi wektu kanthi biaya pangopènan sing murah.
- Kacepetan dhuwur
Sistem Galvanometric ngidini kacang bisa mindhah kanthi cepet, kanthi fokus ing kabeh area kerja.
- Precision Dhuwur
Sistem Positioning Label sing inovatif ngontrol posisi web ing sumbu X lan Y.Piranti iki njamin tliti nglereni ing 20 micron malah nglereni label karo longkangan ora duwe aturan baku.
- Banget Versatile
Mesin kasebut dihargai banget dening produsen label amarga bisa nggawe macem-macem label, ing proses kacepetan dhuwur.
- Cocog kanggo nggarap macem-macem materi
Kertas glossy, kertas matt, karton, poliester, polipropilena, polimida, film polimer sintetik, lsp.
- Cocog kanggo macem-macem jinis karya
Die nglereni sembarang wangun - nglereni lan Kiss nglereni - perforating - mikro perforating - engraving
- Ora ana watesan desain nglereni
Sampeyan bisa motong desain beda karo mesin laser, ora ketompo wangun utawa ukuran
- Limbah Material Minimal
Pemotongan laser minangka proses panas non-kontak.tt karo sinar laser slim.Ora bakal nyebabake sampah babagan materi sampeyan.
- Ngirit biaya produksi & biaya pangopènan
Pemotongan laser ora perlu cetakan / piso, ora perlu nggawe cetakan kanggo desain sing beda.Motong laser bakal nylametake sampeyan akeh biaya produksi;lan mesin laser wis dawa nggunakake urip, tanpa biaya panggantos jamur.

nglereni mati mesin VS label nglereni laser

<Waca liyane babagan Roll to Roll Label Laser Cutting Solution

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Produk sing gegandhengan

Ninggalake pesen sampeyan:

whatsapp +8615871714482