Nglereni lan Lubang Perforasi Saluran Ventilasi Tekstil nganggo Laser - Laser Emas
Mesin Nglereni Laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Laser Galvo - Laser Emas

Nglereni lan Lubang Perforasi Saluran Ventilasi Tekstil nganggo Laser

Ringan, nyerep swara, bahan higienis, gampang dijaga, kabeh fitur kasebut nyepetake promosi sistem dispersi udara kain ing dasawarsa kepungkur. Akibate, permintaan dispersi hawa kain saya tambah, sing nantang efisiensi produksi pabrik dispersi udara kain.

Pemotongan laser kanthi presisi lan efisiensi tinggi bisa nyederhanakake tata cara proses kain.

Kanggo aplikasi dispersi udara, umume ana rong bahan khas, logam lan kain, sistem saluran logam tradisional ngeculake hawa liwat diffuser logam sing dipasang ing sisih. Udhara diarahake menyang zona tartamtu sing nyebabake campuran udara sing kurang efisien ing papan sing dikuwasani lan asring nyebabake panyusunan lan titik panas utawa adhem; nalika dispersi hawa kain duwe bolongan seragam bebarengan karo kabeh sistem dispersi dawa, nyedhiyakake dispersi udara sing konsisten lan seragam ing papan sing dikuwasani. Kadhangkala, bolongan berlubang mikro ing pipa sing rada teles utawa ora bisa diresiki bisa digunakake kanggo ngirim udara kanthi intensif kanthi kecepatan sing kurang. Penyebaran udara seragam tegese campuran udara sing luwih apik sing ndadekake kinerja sing luwih apik kanggo wilayah sing butuh ventilasi.

Kain dispersi udara mesthi dadi solusi sing luwih apik kanggo ventilasi, minangka tantangan gedhe kanggo nggawe bolongan konstan ing sadawane 30 yard utawa kain sing luwih dawa maneh lan sampeyan kudu ngethok potongan kasebut kanggo nggawe bolongan. Mung laser sing bisa ngerti proses iki.

Goldenlaser khusus ngrancang mesin laser CO2 sing ngatasi pemotongan lan perforasi saluran ventilasi tekstil sing digawe saka kain khusus.

Keuntungan Saluran Ventilasi Tekstil Proses Laser

pinggiran sing dipotong Gamelan tanpa fraying

 Sisih sing apik lan resik

perforasi kanthi pinggiran njero sing disegel

 Nglereni bolongan dispersi kanthi cocog karo gambar

nglereni kain laser terus saka muter

 Sistem konveyor kanggo proses otomatis

Cutting, perforating lan mikro perforating ing siji operasi

Pemrosesan sing fleksibel - ngethok ukuran lan bentuk apa wae miturut desain

Ora nganggo alat - supaya kualitas nglereni tetep

Disegel kanthi otomatis saka sudhut sing dipotong ngalangi fraying

Pangolahan sing tepat lan cepet

Ora ana bledug utawa kontaminasi

Bahan sing Ditrapake

Jinis Bahan Saluran Kain Umum kanggo Penyebaran Udara Cocog kanggo Nglereni Laser lan Perforasi

Sulfone Poli (PES), Polietilen, Poliester, Nylon, Serat Kaca, lsp.

sawur hawa

Rekomendasi Mesin Laser

• Fitur laser gantry (kanggo nglereni) + laser galvanometri kacepetan dhuwur (kanggo perforasi lan tandha)

• Pangolahan otomatis langsung saka gulung kanthi bantuan sistem pakan, conveyor lan sistem gulung

• Perforasi, perforasi mikro lan nglereni kanthi presisi ekstrim

• Nglereni kacepetan kanthi cepet kanggo akeh bolongan perforasi sajrone wektu cendhak

• Siklus nglereni terus-terusan lan otomatis kanthi dawa tanpa wates

• Dirancang khusus kanggo proses laser kain khusus lan tekstil teknis

Kita seneng menehi saran luwih lengkap babagan Saluran Kain Potong Laser lan Bolongan Perforasi Laser ing Saluran Kain.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita