Prerja dhe vrimat e vrimave të kanaleve të ventilimit tekstil me lazer - lazer i artë
Makinë për prerje me lazer, Makinë për gdhendje me lazer, Makinë me lazer Galvo - Laser i artë

Vrimat prerëse dhe perforuese të kanaleve të ventilimit tekstil me lazer

Lehtë, thithjen e zhurmës, material higjienik, të lehtë për të ruajtur, të gjitha këto karakteristika kanë përshpejtuar promovimin e sistemit të shpërndarjes së ajrit pëlhurë në dekadën e fundit. Si rezultat, kërkesa për shpërndarjen e ajrit të pëlhurave është rritur, gjë që sfidoi efikasitetin e prodhimit të fabrikës së shpërndarjes së ajrit të pëlhurave.

Precizioni i saktë dhe i lartë i prerjes me lazer mund të thjeshtojë procedurat e përpunimit të pëlhurës.

Për aplikimet e shpërndarjes së ajrit, ekzistojnë kryesisht dy materiale tipike, metali dhe pëlhura, sistemet tradicionale të kanaleve metalike shkarkojnë ajrin përmes shpërndarësve metalikë të montuar anash. Ajri drejtohet në zona specifike duke rezultuar në përzierje më pak efikase të ajrit në hapësirën e zënë dhe shpesh duke shkaktuar skica dhe pika të nxehta ose të ftohta; ndërsa shpërndarja e ajrit prej pëlhure ka vrima uniforme së bashku me të gjithë sistemin e shpërndarjes së gjatësisë, duke siguruar shpërndarje të qëndrueshme dhe uniforme të ajrit në hapësirën e zënë. Ndonjëherë, vrimat mikro-shpuese në kanale paksa të depërtueshme ose të papërshkueshme mund të përdoren për të dhënë ajrin intensivisht me një shpejtësi të ulët. Shpërndarja uniforme e ajrit do të thotë përzierje më e mirë e ajrit që sjell performancë më të mirë për ato zona që kanë nevojë për ventilim.

Pëlhura e shpërndarjes së ajrit është padyshim një zgjidhje më e mirë për ajrosjen, ndërsa është një sfidë e madhe për të bërë vrima konstante përgjatë pëlhurave 30 metra të gjata ose edhe më të gjata dhe ju duhet të prisni copat përveç për të bërë vrimat. Vetëm lazeri mund ta realizojë këtë proces.

Goldenlaser dizenjoi posaçërisht makina lazer CO2 që përmbushin prerjen dhe shpimin e saktë të kanaleve të ventilimit të tekstilit të bëra nga pëlhura speciale.

Përfitimet e kanaleve të ventilimit tekstil të përpunimit me lazer

skajet e prera të lëmuara pa asnjë fragmentim

 Skajet e prerjes të lëmuara dhe të pastra

perforim me buzë të brendshme të mbyllura

 Prerja e vrimave të shpërndarjes përputhet vazhdimisht me vizatimin

prerje e vazhdueshme e rrobave me lazer nga rrotulla

 Sistemi transportues për përpunimin automatik

Prerja, perforimi dhe mikro perforimi në një operacion të vetëm

Përpunim fleksibël - prerë çdo madhësi dhe formë sipas modelit

Pa përdorim të veglave - mbani cilësinë e prerjes në mënyrë të vazhdueshme

Vulosja automatike e skajeve të prera parandalon çarjen

Përpunim i saktë dhe i shpejtë

Asnjë pluhur ose ndotje

Materiale të zbatueshme

Llojet e materialeve të zakonshme të kanalit të pëlhurave për shpërndarjen e ajrit Të përshtatshme për prerjen dhe vrimimin me lazer

Polyether Sulfone (PES), polietileni, poliesteri, najloni, fibra qelqi, etj.

shpërndarja e ajrit

Rekomandimi i makinës lazer

• Përmban një lazer gantry (për prerje) + një lazer galvanometrik me shpejtësi të lartë (për vrimë dhe shënjim)

• Përpunimi automatik direkt nga rrotullimi me ndihmën e sistemeve të ushqimit, transportuesit dhe mbështjelljes

• Vrima, mikro perforimi dhe prerja me saktësi ekstreme

• Prerje me shpejtësi të lartë për shumë vrima shpimi brenda një kohe të shkurtër

• Cikle prerëse të vazhdueshme dhe automatike me gjatësi të pafund

• Projektuar posaçërisht për procesin lazer të pëlhurave të veçanta dhe tekstileve teknike

Ne jemi të lumtur t'ju këshillojmë më shumë rreth kanaleve të pëlhurave me prerje lazer dhe vrimave me vrimë lazer në kanalet e pëlhurave.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni