Motong sareng liang Perforating saluran Ventilasi Tekstil nganggo Laser - Laser Emas
Mesin motong Laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Galvo Laser - Laser Emas

Motong sareng Perforating liang saluran ventilasi tékstil nganggo laser

Ringan, nyerep noise, bahan higienis, gampang dijaga, sadaya fitur ieu parantos ngagancangkeun promosi sistem dispersi hawa lawon dina dasawarsa ka tukang. Hasilna, paménta dispersi hawa lawon parantos ningkat, anu nangtang épisiénsi produksi pabrik dispersi hawa lawon.

Tepat sareng efisiensi tinggi tina motong laser tiasa nyederhanakeun prosedur ngolah lawon.

Pikeun aplikasi dispersi hawa, aya utamina dua bahan has, logam sareng lawon, sistem saluran logam tradisional ngaleupaskeun hawa ngalangkungan diffusers logam anu dipasang sisi. Hawa diarahkeun ka zona spésifik hasilna nyampur hawa anu kirang épisién dina rohangan anu dijajah sareng sering nyababkeun nyusun sareng bintik panas atanapi tiis; sedengkeun dispersi hawa lawon gaduh liang seragam babarengan sareng sistem dispersi panjang, nyayogikeun udara anu konsisten sareng seragam dina rohangan anu dijajah. Kadang-kadang, liang mikro-perforasi dina saluran anu rada permeabel atanapi teu kaembus tiasa dianggo pikeun nganteurkeun hawa sacara intensif dina laju anu handap. Dispersi hawa seragam hartosna Pergaulan hawa hadé anu nyandak kinerja hadé pikeun daérah anu peryogi ventilasi.

Lawon dispersi hawa pasti leyuran hadé pikeun ventilasi bari éta mangrupakeun tantangan badag nyieun liang konstan sapanjang 30 yard panjang atanapi malah panjang lawon jeung anjeun kudu motong potongan kaluar sagigireun nyieun liang. Ngan laser anu tiasa sadar prosés ieu.

Goldenlaser sacara khusus mendesain mesin laser CO2 anu minuhan leres-leres motong sareng perforating saluran ventilasi tekstil anu didamel tina lawon khusus.

Mangpaat Laser Processing Saluran Ventilasi Tekstil

ujung motong lemes kalayan henteu fraying

 Sisir motong anu lemes sareng bersih

perforasi kalayan ujung jero disegel

 Motong liang dispersi teras-terasan cocog sareng gambar

motong lawon laser kontinyu tina gulung

 Sistem konveyor pikeun ngolah otomatis

Motong, perforating sareng mikro perforating dina hiji operasi

Ngolah fléksibel - motong ukuran sareng bentuk naon waé sakumaha desainna

Henteu nganggo pakéan - jaga kualitas motong sacara konsistén

Otomatis disegel tina ujung motong nyegah fraying

Pangolahan anu tepat sareng gancang

Teu aya lebu atanapi kontaminasi

Bahan anu Berlaku

Jinis Bahan Saluran lawon umum pikeun panyebaran hawa Cocog sareng motong laser sareng Perforating

Sulfon Poliétat (PES), Poliétilén, Poliéster, Nylon, Serat Kaca, sareng sajabana

bubaran hawa

Saran Mesin Laser

• Fitur laser gantry (pikeun motong) + laser galvanometric kecepatan tinggi (pikeun perforasi sareng nyirian)

• ngolah otomatis langsung tina gulung ku bantosan tuang, sistem conveyor sareng sistem gulungan

• Perforasi, perforasi mikro sareng motong kalayan presisi anu ekstrim

• motong gancang-gancang pikeun seueur liang perforasi dina waktos anu sakedik

• siklus motong kontinyu sareng full-otomatis tina panjangna tanpa wates

• Dirarancang khusus pikeun prosés laser tina lawon khusus sareng tékstil téknis

Kami bungah mamatahan anjeun langkung seueur ngeunaan Saluran Kain motong Laser sareng liang Perforating Laser dina Saluran lawon.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami