Kabar Legal - Wuhan Golden Laser Co., Ltd
Laser Machine Cutting, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Kabar Legal

Situs iki wis diduweni, ngatur lan maintained dening Wuhan GOLDEN Laser CO., LTD. (Abbr. Laser Golden). Sing dibutuhake kanggo maca syarat panggunaan sadurunge sampeyan nggunakake. Sampeyan mung bisa Surf web iki ing kawontenan nrima syarat iki.

Dianggo web 

Kabeh isi ing situs iki namung kanggo maksud pribadi ora kanggo komersial. Sembarang hak cipta lan woro-woro saka kontak sing dihormati dening sampeyan. Sampeyan ora diijini kanggo sunting, nyalin lan nerbitaké, nampilake isi iki kanggo maksud komersial. Tindak tanduk ing ngisor iki kudu dilarang: panggolekan isi web iki kanggo webs liyane lan platform media; Panggunan sah kanggo nglanggar hak cipta, logo lan watesan ukum. Ngene luwih siksa kabeh tumindak yen sampeyan setuju karo aturan ndhuwur.

informasi Nerbitaké 

informasi situs iki ana ing niyat nggunakake khusus lan ora dijamin dening formulir sembarang. Kita ora bisa dadi manawa akurasi absolut lan integrality isi sawijining kang kanggo ngganti tanpa kabar subyek. Ngerti liyane babagan produk kita, lunak lan introduksi layanan, sampeyan bisa hubungi karo wakil utawa agen ditetepake dening Golden Laser ing panggonan lokal.

Penyerahan informasi 

Sembarang informasi sing ngirim utawa email kanggo kita liwat situs iki wis ora dianggep minangka rahasia lan wis ora ana hak eksklusif. Golden Laser bakal metokake ora tansah informasi iki. Yen tanpa Pranyatan ing advance, sampeyan bakal defaulted setuju karo ing ngandap punika: Golden Laser lan wong sah dheweke duwe hak kanggo nggawe nggunakake informasi klien, kayata data, gambar, teks lan swara dening Nyalin, lan disclosing, Publishing lan ing. We are ora tanggung jawab kanggo maksud apa nyerang, defamatory, utawa saru posting digawe ing Boards pesen utawa Fitur Interactive liyane Situs. We cadangan hak ing kabeh kaping kanggo nyampekano informasi sembarang kita pracaya perlu kanggo gawe marem hukum, angger-angger, utawa bisa nyuwun pemerintah, utawa kanggo nolak kanggo ngirim utawa mbusak katrangan utawa bahan, ing wutuh utawa sebagean, sing ing discretion kita inappropriate, objectionable utawa nglanggar Katentuan Pangginaan supados iki Service.

Informasi Interactive 

Kita kudu duwe hak, nanging ora tansah, kanggo ngawasi isi pesen Boards utawa fitur interaktif kanggo nemtokake selaras karo persetujuan iki lan aturan operasi liyane kita netepake. Kita kudu duwe hak ing discretion kita diowahi, nolak kanggo ngirim, utawa mbusak sembarang materi diajukake utawa dikirim Boards pesen utawa fitur interaktif saka situs iki. Antawis tengen iki, panganggo bakal tetep namung tanggung jawab kanggo isi sing pesen.

Software Dianggo 

Sampeyan sing dibutuhaké kanggo tundhuk karo persetujuan kita nalika sampeyan ngundhuh piranti lunak saka situs iki. Sampeyan ora diijini kanggo ngundhuh sadurunge nampa kabeh syarat lan kahanan.

Sites Part katelu 

bagean tartamtu saka Situs uga nyedhiyani pranala menyang pihak katelu, ing ngendi sampeyan bisa tuku online akeh macem-macem produk lan layanan sing diwenehake dening pihak katelu. We are ora tanggung jawab kanggo kualitas, akurasi, timeliness, linuwih, utawa aspek liyane samubarang produk utawa layanan ana utawa diwenehake dening pihak katelu. Kabeh risiko diprodhuksi kanthi surfing pihak katelu kudu digawe dening dhewe.

Tanggung Jawab Batesan 

Panjenengan sarujuk dipun-ora kita utawa afiliasi kita utawa katelu panyedhiya pihak sing tanggung jawab kanggo karusakan apa wae sing kena, lan sampeyan ora bakal njaluk sembarang claims marang kita utawa wong, njedhul saka tuku utawa nggunakake sembarang produk utawa layanan ing situs iki.

Pangguna International 

situs web kita dilakokno dening Promotion Product Departemen Golden Laser. Golden Laser ora njamin yen isi situs iki uga Applied kanggo wong njaban China. Sampeyan kudu bisa nggunakake situs utawa kaca berkas dening tutug Hukum Ekspor Kina. Sampeyan sing kaiket déning hukum lokal nalika surfing situs iki. syarat lan kahanan sing diatur dening hukum Chinese governing Yurisdiksi.

Nggon mandeg 

Kita bisa, ing sembarang wektu lan tanpa kabar, nundha, mbatalake, utawa siksa tengen kanggo nggunakake ing situs iki. Ing acara penundaan, pembatalan, utawa mandap, sing ora ana maneh sah kanggo ngakses bagean Situs. Ing acara apa wae suspension, pembatalan, utawa mandap, Watesan dileksanakake ing sampeyan bab materi diundhuh saka situs, lan disclaimers lan watesan saka ayahan kasebut ing Katentuan Pangginaan supados iki layanan, bakal urip.

Trademark

Golden Laser punika merek dagang saka Wuhan GOLDEN Laser CO., LTD. Names Product saka Golden Laser uga dianggep minangka merek dagang kadhaptar utawa ing-nggunakake merek dagang. Names of Products lan perusahaan sing kasebut ing situs iki kagolong piyambak. Sampeyan ora diijinaké migunakaké jeneng iki. Kontroversi njupuk Panggonan sak nggunakake situs iki bakal ditanggulangi dening rembagan. Yen isih ora bisa ditanggulangi, iku bakal diajukake pengadilan Rakyat Wuhan ing Law of Republik Rakyat China. Alih woro-woro iki lan nggunakake situs iki wis lantaran kanggo Wuhan GOLDEN Laser CO., LTD.