Njoftim ligjor - Wuhan Golden Laser Co, Ltd

Njoftim ligjor

Kjo faqe e internetit është në pronësi, menaxhuar dhe mirëmbajtur nga CO Wuhan Artë Laser., LTD. (Abbr. Laser Artë). Ju janë të nevojshme për të lexuar këto kushtet e përdorimit para se ta përdorni atë. Ju vetëm mund të shfletoj këtë web me kusht të pranimit këtë kushtet.

web Përdorimi 

Të gjitha përmbajtjet në këtë faqe janë vetëm për qëllime personale jo për përdorim komercial. Çdo të drejtat e autorit dhe shpallja nga kontakti duhet të respektohet nga ju. Ju nuk jeni i lejuar për të redaktuar, kopjoni dhe publikojë, të shfaqin këto përmbajtje për qëllime komerciale. Sjelljet e mëposhtme duhet të ndalohet: vënë këtë web përmbajtje të webs tjera dhe platforma të mediave; Përdorimi i paautorizuar për të shkelë të drejtat e autorit, logon dhe kufijtë e tjera ligjore. Ju do të përfundojë më mirë të gjitha veprimet e nëse nuk jeni dakord me rregullat e mësipërme.

Informacione Publikimi 

Ky informacion website ekziston në qëllimin e përdorimit të veçantë dhe nuk është e garantuar nga çdo format. Ne nuk mund të jetë i sigurt për saktësinë absolute dhe plotësi të përmbajtjes së tij e cila është subjekt për të ndryshuar pa paralajmërim. Për të ditur më shumë për produktin tonë, software dhe futjen e shërbimit, ju mund të kontaktoni me përfaqësues apo agjent i caktuar nga Laser Artë në vendin tuaj lokale.

Paraqitja e informacionit 

Çdo informacion që ju paraqisni, ose email me ne nëpërmjet kësaj faqe interneti nuk konsiderohet si konfidencial dhe nuk ka të drejtë ekskluzive. Golden Laser do të ketë asnjë detyrim në këtë informacion. Nëse pa deklaratë paraprakisht, ju do të jetë defaulted të pajtohen me pohimet e mëposhtme: Golden Laser dhe personi i saj i autorizuar kanë të drejtë për të bërë përdorimin e informacionit të klientit, të tilla si të dhënave, imazh, tekst dhe zë nga kopjimi, dhe zbulimin, botuese dhe kështu në. Ne nuk jemi përgjegjës për çdo postim ofenduese, shpifëse, apo të pahijëshme bërë në bordet mesazh apo karakteristika të tjera interaktive të faqes. Ne rezervojmë të drejtën në çdo kohë që të zbulojë çdo informacion ne besojmë se është e nevojshme për të kënaqur ndonjë ligj, rregullore, ose kërkesë qeveritar, ose të refuzojë të postoni apo të hequr çdo informacion ose materiale, në tërësi ose pjesërisht, se në bazë të linjës sonë janë papërshtatshme, pakëndshëm apo në shkelje të këtyre kushteve të Shërbimit.

Informacione Interactive 

Ne do të ketë të drejtë, por jo detyrimin, për të monitoruar përmbajtjen e bordet mesazh apo karakteristika të tjera interaktive për të përcaktuar pajtueshmërinë me këtë marrëveshje dhe rregulla të tjera operative ne krijimin. Ne do të ketë të drejtë në diskrecionin tonë të vetëm për të redaktuar, të refuzojë të postoni apo të hequr çdo material dorëzuar ose postuar në bordet mesazh apo karakteristika të tjera interaktive të faqes. Pavarësisht kësaj të drejte, përdoruesi do të mbetet vetëm përgjegjës për përmbajtjen e mesazheve të tyre.

Software Përdorimi 

Ju janë të nevojshme në përputhje me marrëveshjen tonë, kur ju jeni të shkarkimit software nga ky website. Ju nuk jeni i lejuar për të shkarkuar ato para se të pranoni të gjitha termat dhe kushtet.

Tretë Pjesa Sites 

Disa seksione të faqes mund të ofrojë lidhje me faqet e palëve të treta, ku ju mund të jetë në gjendje për të blerë në internet shumë lloje të ndryshme të produkteve dhe shërbimeve që janë të ofruara nga palët e treta. Ne nuk jemi përgjegjës për cilësinë, saktësinë, voli, besueshmërinë, ose çdo aspekt tjetër të çdo produkti apo shërbimit të ofruar apo të dhënë nga një palë e tretë. Të gjitha rreziqet e prodhuara nga surfing faqet e palës së tretë duhet të përballohen me veten.

Përgjegjësia Kufizimi 

Ju pranoni se as ne as bashkëpunëtorët tanë ose ofruesit e faqet e palës së tretë janë përgjegjës për dëmet që ju të pësojë, dhe ju nuk do të pohojnë ndonjë pretendim ndaj nesh ose ata, që dalin nga blerjen tuaj ose përdorimin e çdo produkteve apo shërbimeve në faqen tonë.

përdoruesit e ndërkombëtare 

Faqja jonë e internetit është operuar nga Departamenti produkt promovimin e Laser Artë. Golden Laser nuk garanton se përmbajtja e faqes është aplikuar edhe për njerëzit jashtë Kinës. Ju nuk duhet të përdorni këtë faqe interneti ose të eksportit fotografi duke mos iu bindur Ligjit eksportit të Chine. Ju jeni i detyruar nga ligji lokal tuaj kur surfing këtë faqe. Këto termat dhe kushtet janë të qeveriset nga ligjet kineze rregullojnë juridiksionit.

mbarim 

Ne mund, në çdo kohë dhe pa njoftim, pezullojë, anulojë ose të ndërpresë të drejtën tuaj për të përdorur këtë faqe interneti. Në rast të pezullimit, anulimit ose ndërprerjes, ju nuk janë më të autorizuar për të hyrë në pjesë të faqes. Në rast të ndonjë pezullimin, anulimin ose ndërprerjen, kufizimet e vendosura mbi ju në lidhje me materialin shkarkohet nga faqja elektronike, dhe Shfajësimet dhe kufizimet e detyrimeve të përcaktuara në këto Kushte të Shërbimit, do të mbijetojnë.

shenjë dalluese

Golden Laser është markë e CO Wuhan Artë Laser., LTD. Emrat produkt i lazer Artë janë konsideruar edhe si markë e regjistruar ose nën-përdorur markën. Emrat e produkteve dhe kompanive të përcaktuara në këtë faqe janë përkasin veten e tyre. Ju nuk jeni i lejuar për të përdorur këto emra. Kontradiktat u zhvillua gjatë duke përdorur këtë faqe do të zgjidhet me negociata. Në qoftë se ende nuk mund të zgjidhet, ajo do të paraqitet në gjykatë Popullore e Wuhan sipas Ligjit të Republikës Popullore të Kinës. Interpretimi i këtij njoftimi dhe përdorimi i kësaj faqe interneti i atribuohet CO Wuhan Artë Laser., LTD.